BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #508696 przez gosia2324
Jagoda korzysta z nocnika i moze 2 pieluchy nam ida w ciagu dnia.

Agusia, moze za malo stanowczo jej mowisz... i mysli ze to zabawa z mama . nie wiem, moze powiedz jej glosno i stanowczo NIE WOLNO i posadz ja na wersalke, fotel, gdzies samą, moze tak odróżni ze nie moze tak robic.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #508711 przez Agusia83
Ale ja wlasnie jestem stanowcza...mowie, ze nie wolno, ze mnie to boli, ze tak sie nie robi, sadzam sa na fotel, albo na podloge...wychodze z pokoju...jest ryk oczywiscie...kilka razy dostala male klapsy bo juz wychodzilam z siebie...wiem, ze musza ja okropnie swedziec dziasla, bo ona nawet mamle mi wszystkie bluzki...zagryza i je wyrywa z zamknieta buzia..jakby chciala sie podrapac...

Bylysmy dzis u lekarza, dr powiedziala, ze oskrzela sa czyste i nie trzeba juz kluc Emi....super..tyle, ze kilka godzin temu znow zaczela troche kaszlec i na dodatek ma katar...a przewiezlismy ja dzis do przychodni samochodem...masakra..

Odnosnie tego gryzienia, to moja mama mowila, ze ja mialam to samo...gryzlam kolegow i kolezanki...a Emi ubzdurala sobie mame :silly:

a tak z innej beczki...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

I mam kolejne zmartwienie 7.12 bylam na wizycie u ginki, polozna mnie wazyla...wyszlo 2kg na plusie od poczatku ciazy...wczoraj sie wazylam i co? schudlam...jest 1kg na plusie a ja jestem 1 16tc...mam nadzieje, ze wszystko dobrze...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #508718 przez maja1982
Lolo spinka :)

a wieczory wracają do normy czyli mama na forum :)

pati - u nas nie było buntu nocnikowego , lolek co prawda nie wola ze chce, sadzam go regularnie!i nie ma póki co z tym problemu :) ale kupki "zębowe" zdarzyło mu sie w pieluszkę zrobić!

magda - superowa z Was rodzinka :) A Domi naprawdę sie zmienił, był bardzo do Majki podobny a teraz wydaje mi sie ze mniej ;) ps m niezły przystojniacho ;)

beti - kciuki zaciśnięte :)

Dawidek przystojniacho :kiss: :kiss: :kiss:

agusia - ja np jak Lolek coś przeskrobie ;) to mowie mu ze tak nie wolno, a tak naprawdę jak tylko widzi moja "groźną"minę ;) to wie ze to nie zabawa ze nie żartuje!potem przychodzi i sie przytula :blush: czai ze źle zrobił!

boże nawet spodnie od dresu mnie gniotą :angry: a wcale sie nie najadłam aż tak ;)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #508746 przez pati-m
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #508754 przez Mała
Kacperek :lol: a co do bałaganu, mama toż to wszystko niezbędne do zabawy :silly: u mnie tak samo :S

A zauważyłyście, że nie trzeba odhaczać subskrybcji, czy tylko ja nie widzę?

12 lata 4 miesiąc temu #508757 przez gosia2324
KAcperoooooo :) a prezent po sam sufit :)

12 lata 4 miesiąc temu #508758 przez pati-m
No oczywiście, że niezbędne. Wszystko na raz jest potrzebne.
Matka się nasprząta a ten 5 min później się przewinie i jest to samo :S

12 lata 4 miesiąc temu #508759 przez pati-m
Dziewczyny jak włączyć żeby mi się nasz wątek subskrybował bo chyba mam wyłączony - wiadomości mi na maila nie przychodzą :S

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #508763 przez Agusia83
Mala, tez to zauwazylam, ale mi to na reke, bo jak zapominalam odhaczyc...to multum tego na poczcie ladowalo..

Oj Pati nie wiem..
Pati, toz to nie balagan, a krolestwo Kacperka :lol: W nim na pewno najlepiej sie odnajduje... :laugh:

Licytowalam skoczka i w ostatni momencie ktos walnal wielka sume, a ja juz nie zdarzylam przelicytowac...zreszta i tak to by bylo dla mnie za drogo...glupia jestem...malo na koncie mam, czekam na wyplate, a marze by kupic skoczka Emi :silly:

12 lata 4 miesiąc temu #508764 przez Mała
pati-m napisał:

Dziewczyny jak włączyć żeby mi się nasz wątek subskrybował bo chyba mam wyłączony - wiadomości mi na maila nie przychodzą :S

No właśnie chyba usunęli subskrypcję, bo jej nie ma. W końcu :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #508766 przez Pyśkaaaa
Pati ale Kacpi przystojniak :*
Magda ale super rodzinka :)

a ja sie wlasnie wymiksowalam z wyjazdu do slupska jutro i sie ciesze bardzo
jutro zostawiam Franka z opiekunka a sama lece na zakupki :d a potem mamy w planachz naszymi znajomymi sale zabaw dla dzieci :D

12 lata 4 miesiąc temu #508773 przez Agusia83
Ja tez jutro mam wychodne...haha....z rana musze jechac oddac krew, siuski i zrobic odczyn coombsa :silly:

12 lata 4 miesiąc temu #508782 przez Mała
Agusia83 napisał:

Ja tez jutro mam wychodne...haha....z rana musze jechac oddac krew, siuski i zrobic odczyn coombsa :silly:

Aga to bedziesz miała imprezkę haha

12 lata 4 miesiąc temu #508785 przez gosia2324
Agusia a kiedy masz USG?

12 lata 4 miesiąc temu #508789 przez Agusia83
Mala...baaa...musze jakies dekoracje skombinowac...swietna kiecke zapodac i chyba wybrac sie do fryzjera i makijazystki :silly:

Gosiu, nie wiem...za tydzien mam wizyte...to bedzie 17t1d...wowczas sie dowiem...wiesz ja chodze na nfz i nie mam usg co wizyte...ale D. powiedzial, ze ponownie pojdziemy do tego lekarza od genetycznego...bo jest swietny i ma bardzo dobry sprzet....wiecie jestem taka podekscytowana ...chcialabym juz wiedziec kogo nosze pod sercem...no i nie moge sie doczekac pierwszych ruchow :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka