BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379896 przez Pyśkaaaa
Beti zdrowka :*
Monia Nuna jest rewelacyjna alez ona sobie swietnie radzi :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dawidzio przystojniacho mua :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:P

a od Nas własnie koleżanka poszła miło było poplotkować :) a jej coreczka jest przurocza :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379934 przez mgielka22

Lila dzieki Nali zaczela sie podnosic do raczkowania i juz kolysa sie w przod i w tyl :D moze ruszy w miejsca :P

EMISIA DAWIDKU :kiss: ale to Lila ma 7 zabkow :P

tu bylismy w parku krasnala na slubie SOlusia i Lusi (dwoch krasnali najwiekszych na swiecie)

Lili i Nala

moja zmiana image :D
Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379935 przez Agusia83
Hej dziewczynki. Ja nadal borykam sie z bolem dziasla...kiedy to wszystko sie zagoi? Wlasnie zazylam ketanol,bo nie idzie wytrzymac i wysmarowalam zelami...oby pomoglo. A dziura jak bomba atomowa.
Noc mialysmy nawet niezla..o 3 musiala Emi napic sie herbatki i troszke polulac z mama w lozku, a pozniej spala juz u siebie do 6...
Dziewczyny jak myslicie, jakbym jej zamiast mleka porannego zrobila jajecznice na maselku z kromeczka chleba, to bedzie juz ok? Czy to za wczesnie? Bo kilka razy dziubnela juz troszke takiego jedzenia.

Nuncia...po pierwsze to sto lat, a po drugie, to bombowa z Ciebie pchaczka :lol: D
Dawidziu, Tobie rowniez spiewamy 100 lat :lol:
Uwaga, uwaga...Emi od dzis rowniez raczkuje :laugh:

Co do siniakow jeszcze ich nie mamy..ale kilkukrotnie Emi przerwocila sie na glowke :(

Marta...

Beti, zdrowiej nam Kochana...

Fanka, Dawidzio cudo...ale bedzie czarowal nasze male damy na zjezdzie :laugh: A Ty bardzo ladnie wygladasz..widac, ze jestes szczesliwa mama :lol:

Maju...

Emi tez sie oduczyla zasypiac w lozeczku..tzn ja ja klade, a ona wstaje i kreci dupka. bierze zabawki i zrzuca, albo mmemla porecz :silly: ..i znow kladzenie, a pozniej placz i tak w kolko...a jak juz jest troche zmeczona to nie ma jak kolysanie w maminych ramionach.

Mgielka, wygladasz czadersko..ale z Ciebie piekna dziewczyna....ups...kobieta i mama....i baaaaaardzo sexi :lol: przyznaj sie, ile schudlas? Moglabys modelka byc :lol: Lila oczywiscie tez sliczna...ale musialam nachwalic mame :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu #379948 przez mgielka22
Agusia heh zrzucilam praktycznie wszystko po ciazy ale do mojej prawowitej wagi brakuje mi jeszcze 5kg wazne ze mieszcze sie w spodnei sprzed ciazy :P a tak naprawde wszystko zeszlo przez nerwy i stres...a do modelki baaardzo duzo mi brakuje :P

12 lata 6 miesiąc temu #379949 przez Agusia83
Ja napisalam powaznie...siwtnie wygladasz...i ja w gole nie widze tych 5kg...wiesz ile bym dala by wygladac jak Ty? A fryzurka rewelacyjna, bardzo do Ciebie pasuje.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379962 przez maja1982
heloł :)

my bylismy w odwiedzinkach - a tam gromada dzieci lolek 9 mscy, lenka 7mscy, tobi - 5, antoś 3 latka, maks 9lat i hania - 6lat tazke było barrrrdzoooo gwarno :) zrobiłabym fotkę ale przecież nie mam k....a czym :angry: :angry:

barwo dla JOGO i EMILKI za rozpoczęcie raczkowania :)

dla Lilki za przyjęcie pozycji do raczkowania :) a mgiełka ty wyglądasz naprawdę super - bardzo fajna fryzurka i kolor - bo miałaś chyba rude??dobrze pamiętam?:)ja też myślę nad zmianą fryzury :S

Nunka - ty nasz mały wrześniowy didżeju :) monia przypomniało mi sie ze muszę nasz wesoły pałąk interaktywny sprzedać bo lolek nie jest nie w ogóle zainteresowany!

marta - dobrze dziewczyny piszą z majcią przyjedziecie wiem ze byłoby fajnie jakbyście byli w komplecie z tatą ale cóz począć choć ja wierze ze moze sie jeszcze cos uda załatwić !!

ide szykować kąpiel malcowi i wróce jak już bedzie nynac :)

12 lata 6 miesiąc temu #379997 przez Pyśkaaaa
Migielcia suuuper :* a Lili jakiego ma przyjaciela :)
Jogo brawo :*

12 lata 6 miesiąc temu #379998 przez gosia2324

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #380001 przez maja1982
Maluszek śpinka od 18,45 ja zasiadłam przed kompem z paczką chipsów :S ale zaraz zmykam sobie kąpiel zrobić :)

mam prośbę któraś kiedyś wrzucała linka gdzie wywoływała zdjęcia - mogę prosić o wrzucenie jeszcze raz??

a co tu tak cicho?? :unsure:

12 lata 6 miesiąc temu #380009 przez Mała
Marta

Megi w takim razie ja też poniosłam klęskę wychowawczą :blink: Ola póki się nie zmęczy do granic możliwości nie zaśnie, bo właśnie wstaje, siada, turla się, łazi i Bóg jeden jeszcze wie co.

Lolo, Jogo, Emilko no gratuluję nowych umiejętności. :)

Nunko no nie wierzę :cheer: , no też po co ci wózek :ohmy:

Mgiełka
:cheer: Drugi raz jak zobaczyłam Ciebie, dziewczyno wow niesamowicie wyglądasz

12 lata 6 miesiąc temu #380018 przez Mała
Ola testowała chyba dzisiaj moją cierpliwość, no normalnie jakiś armagedon dzisiaj przeżyłam, a wczoraj jego przedsmak :dry: . Musiałam ją odłożyć do łóżeczka i wyjść na chwilę z pokoju,bo myślałam że zgłupieję.
O co temu człowieczkowi chodzi? Bawić się nie tylko ciągle gdzieś leci, jak nie na czworaka to kroczy przy kanapie, to wstaje to bęc na tyłek,na szczęście umie. O spaniu mowy nie ma, jedzenie też jednym zębem, którego nie ma :dry: Dobra już się wymarudziłam i już nie będę, obiecuję :blush:
Chyba mnie zmęczenie materiału dopadło, albo @ która zawitała za wcześnie :unsure:

12 lata 6 miesiąc temu #380021 przez maja1982
dziewczyny mam propozycję nie do odrzucenia ;) :)

wiecie ze jestem z wami najkrócej :( i nie przeżywałam z wami okresu ciąży, (nad czym ubolewam) więc proszę o wrzucenie brzuszkowych zdjęć :):):) tak dla przywrócenia wspomnień :) co wy na to??jak to głupia propozycja to ją olejcie :P ;)

ja ide sie kąpać

12 lata 6 miesiąc temu #380033 przez Pyśkaaaa
Mja nie głupia jak ogarne dziecie to wrzuce :)( jak mi K pozwoli ) :*
Monia dpstałaś mojego maila? nic nie odpisałaś mi... :(

12 lata 6 miesiąc temu #380036 przez monika1984lodz
Pysia nie dostałam :(

idę dalej Emi usypiać

Maja pomysł super :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 6 miesiąc temu #380038 przez Mała
Ja mam na laptopie,a teraz m korzysta. To potem coś wstawię

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka