BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #554526 przez mgielka22
Agusia chcialabym w domu :P niestety na nocce bylam w pracy i mialysmy masakre :X

BYlam dzis z Lili u kolezanki z pracy normalnie ni emoje dziecko tak chetnie szla do kolezanki i do jej meza, malo zainteresowana byla ich 4 letnia corka :D heh ale bylo wesolo i normalnie dostalam na pendraku super bajkoi Masza i Niedzwiedz mowie Wam super postacie sa tak super zrobione ze nei odstraszaja bajka jest bardzo dynamiczna i trwaja ok 6-8 minut ale jest rewelacyjna sama ogladalam i sie smialam :D POLECAM BARDZO :)

Beti za Ciebei tez kciuki 3mam i to jaknajszybciej :silly:

Kasiu witaj :D

Marta no co Tyyy :cheer: heh jakby nie wymyslono farb to obecnie co 2 czlowie by mial siwa lepetyne :silly: co do komentarzy o przedszkolu to no comment a ja musze podjac decyzje o zlobku ale chyba zdeycduje sie na ten obok domu bo najlepiej mi sie oplaca :)

Tez znikam spac bo padam po 48h niespania :X dobranoc :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #554527 przez mgielka22
Gosia teraz mozesz nei odczuwac finansowo ale jak przyjdzie szkola i wyprawki to bedzie dopiero zalamka :dry:

11 lata 11 miesiąc temu #554553 przez pati-m
Dzień dobry o 5.30.
Nadrobiłam was. Widziałam Fifikowego kotlecikowego potwora (moje dziecko też mięsożerne na maksa), Kamilka-pirata (mama przygotowała profesjonaly strój, a synuś jak widać szczęśliwy), Amelkę - rany, jak ty się zmieniłaś!

Marta - ja też mam zamiar posłać Kacpra do przedszkola jak będzie miał 3-latka, bo to ułatwi mi sprawę pilnowania go itp. Też mogę dać wykład o rozwoju itp, ale NIGDY tego nie robię bo to przecież sprawa rodziców kiedy pośle. Ja do przedszkola nigdy nie chodziłam i braków w wychowaniu nie mam, a mama miała nas trójkę. Kacper pójdzie, ale też z tego powodu krzywda mu się nie stanie. Wszystko w swoim czasie i w zgodzie z rodzicem :)

Agusia - teraz jest propozycja ustawy, którą podejrzewam że przegłosują i 2-latki będą mogły iść do przedszkola. Ja sobie tego osobiście nie wyobrażam, no ale to nie ja jestem madrą panią premier ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zmykam do pracy.
Do później.

11 lata 11 miesiąc temu #554560 przez slowiczek
cześć dziewczyny :)

noc ok, ale pobudka znowu o 6:20...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #554562 przez Pyśkaaaa
Witam,
ja oczywsicie już w pracy :)
Pati mam nadzieję że już bedzie tylko lepiej
ja wczoraj miałam wychodne :)i pojechałam pierwszy raz sama autem bez K :)i jesteśmy cali

11 lata 11 miesiąc temu #554621 przez gosia2324
Witam wyspana, pierwsza i jedyna pobudka o 4.20 a potem Kuba zerwał sie o 6.30 ! wiec oki :)

Mgiełka książki do szkoły kupujesz raz do roku ,zresztą te 1200zl na dziecko nie dostaje się na pierdoły tylko na dziecko, wiec za to SPOKOJNE kupi sie i książki i kurtkę i buty i to co potrzebne wiec nie ma co dramatyzować :)
zresztą tak jak Mala i Monia kiedyś pisały, na dziecko pieniądze zawsze się znajda.

D wysłałam do sklepu, a jak Jagódka wstanie idziemy na sanki, bo jest masa śniegu i świeci piękne słonko:) trzeba korzystać, bo D jurto znów na 2 dni do pracy idzie

11 lata 11 miesiąc temu #554643 przez Mała
Witam.
W ddtvn ma być o tej starszej niani, co biła to małe dziecko w bujaczku, co Beti link wstawiła. To tyle, do potem

11 lata 11 miesiąc temu #554667 przez kasia79
boże oglądałyście tvn, dziecko co główkę podniosło to ona je biła!!!!!!!!!!! aż sie popłakałam

11 lata 11 miesiąc temu #554668 przez kasia79
nie przywitałam się nawet, WITAM

11 lata 11 miesiąc temu #554670 przez kasia79
wstawcie proszę jeszcze raz tego linka, muszę to sławkowi pokazać

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #554719 przez Marta M
Witajcie, Sławek wyszedł z domu już o 4 na wylot i Maja jak czuje że go nie ma zawsze wsatje wcześnie, dziś 6:30 ale już śpi...

mgiełka odnośnie bajek, przypomniały mi się te, jest kilka odcinków :)

kasiu:
wiadomosci.onet.pl/wideo/oto-dlaczego-wa...nianie,112845,w.html

11 lata 11 miesiąc temu #554737 przez mgielka22
Ja pierd no zabilabym suke kuzwa wziela bejsbola i ja zajeb.. niewazne czy bym za to poszla siedziec zajeb...!!! nawet nei obejrzalam do konca bo nie dalo rady...

Pati :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #554773 przez slowiczek
ja to nawet nie chce ogladac takich okrucienstw :(

11 lata 11 miesiąc temu #554790 przez Marta M
Dziewczyny od jakiegoś czasu postanowiłam się wziąć za siebie i staram się jeść więcej owoców, pić wody, nie jeść w nocy, itd...i myślę poćwiczę, włączyłam sobie aerobik na yt, po dwóch minutach ledwo zipiałam a babka mówi to jesteśmy po krótkiej rozgrzewce i możemy przejść do ćwiczeń, po 7 minutach siadłam i nie mogę pisać bo ręce mi sie trzesa, masakra, a kręgosłup tak mnie boli że hej...Maja waży 13 kilo i kręgosłup mi pęka...wogóle tak sie zasiedziałam że nie jestem w stanie kiedy stoję i chce rękami dotknąć podłogi to ledwo do kolan dostaję...od dziś ćwiczę codziennie w trakcie Majki drzemki..a jak Wasze brzuszki co robiłyście po porodzie??

11 lata 11 miesiąc temu #554806 przez Mała
Pati

Marta taaaaa brzuszki :pinch: Ja dałam spokój, ale schudłam 6 kg, ale to przez latanie po schodach z 2 piętra, ale ja tak sobie codziennie 10 do 12 razy je pokonuję i to z obciążeniem wózek, Ola, Kamil.

Ale mnie się dzisiaj nic nie chce, masakra

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka