BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #555099 przez mgielka22
kasia79 napisał:

o k..wa nie popuszczajcie tego, bo takie smarki czują się bezkarni....chamstwo, a wózek stał na klatce?

W wozkowni... a co ja mam zrobic Kasiu jak policja gowno chce zrobic mimo ze wszytsko na tacy dostali gowniarze sie nie przyznaja a oni maja to w dupie i umorza sprawe "bo nie zlapali za raczke" rozumiesz??? a ja jestem 500zl w plecy...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #555133 przez slowiczek
no ale Mgiełka niestety tu niewiele da się zrobić, nie masz żadnych dowodów :( szkoda wózka i przykro mi, że Wam się to przydarzyło...a nie możecie trzymać w domu ?

11 lata 11 miesiąc temu #555141 przez Agusia83
Hejka :laugh: kurcze, ale pojadlam...zachcialo mi sie dzis plackow ziemniaczanych z sosem pieczarkowym :laugh: mniam, mniam :laugh:

Marta, ja tez kiedys ta pocwiczylam, ale niestety zapal szybko gdzies sobie poszedl..teraz przyzeklam sobie, ze po porodzie, gdy tylko bede mogla cwiczyc, zostawaiam D. dzieciaki i wybywam na aerobik...oby sie udalo :laugh:

Maju, ciesze sie, ze tak szybko idzie Wam ten remont, juz za niedlugo pokazesz nam fotki umeblowanego lokum :laugh:

Mgielka, oj przykro mi z powodu wozka, wierze, ze tarabanie sie z nim na 3 pietro jest bolesne, ale chyba tylko Wam to zostalo...a czy do wozkowni nie powinni miec klucze osoby, ktore zostawiaja tam wozki lub rowery? Nie rozumiem tej policji...niestety Polska jest krajem absurdu i nie wiadomo kiedy sie to skonczy...

Wiecie, ja nawet nie ogladam juz takich filmikow...po pierwsze znajac zycie udusilabym golymi rekoma taich ludzi, po drugie w moim stanie wole sie nie wkurzac...

Amelka to sliczna blondyneczka i jaka juz wysoka :lol:

Pati,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja za niedlugo bede potrzebowac 2 czesci szarego, wiec Mala, bede sie musiala do Ciebie usmiechnac :lol:

Dzidzia tak dawala czadu, ze kolezanka, u ktorej bylam widziala falujacy brzuch :lol: a maluch usadowil mi sie na lewym biodrze i to tak smiesznie laskotalo...a jak juz bylam w domu i polegiwalismy w lozku...przeniosl sie na prawa strone...juz tak fajnie wszystko mozna zobaczyc golym okiem :lol: Emilka pozniej tak robila..ale to chyba kwestia tego, ze tego maluszka poczulam ponad 2 tygodnie wczesniej niz Emi.

11 lata 11 miesiąc temu #555148 przez kasia79
Agusia a kiedy poznasz płeć?

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #555151 przez Agusia83
Kasiu, we wtorek mam usg...i nie wyjde z niego, poki sie nie dowiem, czy do siusiak czy hamburgerki :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #555154 przez kasia79
Agusia83 napisał:

Kasiu, we wtorek mam usg...i nie wyjde z niego, poki sie nie dowiem, czy do siusiak czy hamburgerki :silly:

:lol: ;)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #555157 przez kasia79

11 lata 11 miesiąc temu #555158 przez Agusia83

11 lata 11 miesiąc temu #555186 przez gosia2324
Mgielka, niestety tak jak pisze Slowiczek :(
A nie możesz trzymać wózka w bagażniku? Ja tak robię i nie muśże go dźwigać po schodach a samochód stoi przed blokiem

11 lata 11 miesiąc temu #555193 przez Agusia83
dziewczyny w biedronce sa fajne naklejki na sciany czy meble dla naszych dzieciaczkow...Emilce wczesniej kupilam miarke wzrostu ze zwierzatkami z dzunglii, tak teraz takie naklejki wybralam...sa swietne i kosztuja tylko 8zl :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #555195 przez mgielka22
To super Agusia :D zazdraszczam falujacego brzucha :D ja chyba poczekam az bedziemy miec wlasne mieszkanie nie chce sie spieszyc achoc baaardzo mi sie marzy...

Wlasnei Slowiczku 3 pietro bez windy ciezko i to meeegaaa :/ ale wczoraj kionserwator wymienicl zamki w wozkowni i tylko ja do niego mam dostep ;) poza tym nie ma malych dzieci u mnie w klatce poza naprzeciw ale oni wszyscy w domach trzymaja albo juz w ogole nei uzywaja...

11 lata 11 miesiąc temu #555197 przez mgielka22
gosia2324 napisał:

Mgielka, niestety tak jak pisze Slowiczek :(
A nie możesz trzymać wózka w bagażniku? Ja tak robię i nie muśże go dźwigać po schodach a samochód stoi przed blokiem

w sumie tez nieglupi pomysl...czekam az mi po mojej chrzesnicy znajoma wysle ;)

11 lata 11 miesiąc temu #555203 przez Agusia83
Marta, wlasnie obejrzalam twoj filmik...tato tato tato.....REWELACJA..ale sie usmialam :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #555210 przez slowiczek
a propos wózków strasznie napaliłam się na maclarena xt :) gadałam z kilkoma koleżankami które mają i każda bardzo polecała, tylko nie mogę zdecydować się jaki kolor, czy czarny czy szary...czarny wygląda przepięknie, elegancki, klasyczny...jak opiekowałam się Piotrusiem, on miał czarną parasolkę i też byłam w niej zakochana, aż przyjemnie było chodzić na spacery :) szary - też jest bardzo ładny, jeden z moich ulubionych kolorów, z tym, że teraz też mam szary wózek więc może czas na zmianę?

Agusia :blush:

Mgiełka, zapomniałam że Ty na 3 piętrze mieszkasz...w sumie racja, jak do mamy muszę wejść na 3 piętro z wózkiem to umieram...nawet jak z Natalią na rękach wchodzę, bez wózka to i tak wyczyn... :blink:

11 lata 11 miesiąc temu #555214 przez mgielka22
zreszta ile te nasze dzieciaki w wozkach jeszcze beda????

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka