BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #555401 przez Mała
Gosia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Emi o charakterna dziewczyna :cheer:

Gosia już bunt 2 latka :cheer: :ohmy: No to już się boję

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #555411 przez monika1984lodz
na szczęście w tym temacie to ja jestem wyjątkowo dzielna i uparta- gorzej z Marcinem

Gosia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #555414 przez Agusia83
O kurcze...ale Emiska bojowa...to az tak wyglada bunt 2-latka? niezle...

Gosiu,

A ja dzis bylam na badaniach po w pon. mam endo i sie wkurzylam, bo musiala przejsc bok kosciola, strikte za murami jest sciezka...wyobrazcie sobie, ze nie bylo grama piasku lod na niej nieslychany....chyba koscielny pragnie by parafianie lamali nogi :angry: :angry: :angry:

11 lata 11 miesiąc temu #555419 przez monika1984lodz
Aguś ja to się boję,że to dopiero początek.
dobrze,że sie nie przewróciłaś

Słowiczku bierz czarny wcale się ie zastanawiaj :D

Mała ponoć bunt dwulatka około 18 miesiąca może się zacząć- co nie jest regułą bo teżnie wszystkie f=dzieci muszą to przechodzić

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #555423 przez maja1982
Witam,

Lolo spi :)

mgielka - kurka co za wandale!!szkoda ze nic nie da sie zrobić!!a jak masz nazwiska to bym poszła do rodziców tych "dzieci" i powiedziala co o tym myślę!!

apropo wózka to u nas jest róznie - jak ide na zakupy to zawsze jedzie, a jak idziemy tylko na spacer to różnie zależy jak nam sie chce!!ale Lolek lubi chodzić - i potrafi przejść naprawdę sporo jak na takiego malucha!!

monia - u nas było tez juz kilka takich akcji :( ale też nie odpuszczam!o ostatnia jaka pamiętam - z rekawiczkami ( kupiłam mu nowe) i za chiny ludowe nie ubierze !ubrałam mu - wyje, próbuje ściągnąć, 15 min i po sprawie !a teraz luzik ladnie zaklada i moze sie w śniegu taplac bo nie przemokną :)
myslicie ze to bunt 2 latka ?? :dry:

gosia - to miłego wieczoru :)

agusia - bardzo sie cieszę ze tak sie potoczyło z tą twoją praca - przynajmniej jestes w domku z EMi :)

co ja to miałąm napisać??

11 lata 11 miesiąc temu #555430 przez monika1984lodz
widziałyście nową kolekcję F&F ??? ja się zakochałam w kamizelce w motyle :blush: ale poczekam na przecenę :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #555433 przez Agusia83
Maju tez sie ciesze, ze jestem teraz z Emi...troche sie bawiam pojawienia sie maluszka w domu...bo Emisia to cycek maminy...kiedys non stop mowila tata...a teraz chodzi po mieszkaniu i ciagle slysze mama :laugh: przyjdzie do kuchni, wyciagnie raczki, przytuli sie do nog...chce mnie calowac, jak powiem by sie przytulila, to obejmuje mnie tymi malutkimi raczkami tak cudnie :laugh: Ja wiem, ze wiekszosc mam tak ma..kurcze, ja tak to kocham :laugh:
Martwie sie, ze ciezko jej bedzie zaakaceptowac fakt, ze mama bedzie spedzala wiecej czasu przy karmieniu dzidziusia, albo bedzie go musiala czesciej nosic na rekach...

Ale z drugiej zas strony chce sie zdecydowac na roczny macierzynski, a przy Emi bylam do jej 7 miesiaca..pod koniec marzylam o pracy, bo wiecie badz co badz to naprawde niezla odskocznia...wiadomo, ze tam sie pracuje i meczy...ale ja troche odpoczywalam..a jak bedzie teraz przy dwojce?

Monia,pokazuj :ohmy:

11 lata 11 miesiąc temu #555437 przez gosia2324

u nas bunt 2 latka mial 2-3 akcje Kuba wył, nie plakal tylko wyl ok 1,5 godz cielko mu z nosa, leciala slina nie dal sie dotknac, nie chcial sie przytulic nic, lezal i plakal, a o co bylo tyle placzu bo nie chcial umyc rak po spacerze a ja mu mimo wszystko umylam!

11 lata 11 miesiąc temu #555444 przez monika1984lodz
Gosia do męż amiałąs iść :P
NO ja to nawet nie wspomniałąm o potoku śliny i morzu gili

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #555448 przez maja1982
gosia - pamietam jak na zjeździe opowiadałaś o tej akcji :dry:

agusia - moj lolek tez jest o mnie zazdrosny, mimo iż nie spodziewam sie dziecka (a szkoda ;) to tłumacze mu ze tak nie wolno!i nie zrzucam "tego"dziecka z kolan bo lolkowi sie to nie podoba!

teraz masz najlepszy czas na przygotowanie EMI na dzieciątko- odwiedzaj znajomych którzy mają dzieci, wtedy latwiej bedzie jej to zrozumieć!!!Emi teraz chłonie jak gąbka - spokojnie dasz rade ją przygotować!!

11 lata 11 miesiąc temu #555468 przez maja1982
monika1984lodz napisał:

Gosia do męż amiałąs iść :P
NO ja to nawet nie wspomniałąm o potoku śliny i morzu gili

śliny nie pamietam ;) ale gile były przednie ;) w ogole byłam w szoku ze ona tak sie może zachować - wyginał mi sie nie chciał stac na nogach - CYRK!!przeczekalam i sie uspokoił :)

11 lata 11 miesiąc temu #555470 przez Mała
U mnie jeszcze tego nie było, więc drżę

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #555476 przez monika1984lodz
MAła dasz radę - a może wcale tak nie będzie u Ciebie.

Ja to się zastanawiałam, gdzie się podziała moja kochanan całuśna córcia :(

Kurde chciał czlowiek zaoszczędzić kupił sobie podróbę płatków cherioss i są normalnie niejadalne- żal mi tego mleka co wlałam więc się zmuszę haha

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #555480 przez mgielka22
Noo widze ze wszytskie mamy podobnie Lila tez nieraz miala takie akcje ale mnie to nie rusza zastanawialam sie kiedy mops do drzwi zapuka :P

Gosia to milego :P ja tez mam @ i zawsze w tym czasie mam najwyzszy poziom libido :P

11 lata 11 miesiąc temu #555484 przez maja1982
to teraz wszystkie nasze pociechy takie całuśne, przytulaśne są - UWIELBIAM TO :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka