BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #555651 przez Marta M
Iwonka mam jeszcze goły brzuch z 39 tygodnia ale popękany więc nie będę straszyć ;)

Ja też mykam, papa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #555687 przez gosia2324
Witam :)

Ogladalismy wczoraj ten filn MUSIMY POROZMATIAC O KEVINE :cheer: Straszny!

Aleeeee wspomnień :blush: :blush: :blush: oj czuje ze bociany nadlatują do wrześniówek :)

Marta ja tez sie posikałam :) Twój brzuch byl nr 1 :woohoo: :silly: :kiss:

My wczoraj z Rozmawialsmy o dziecku i pytamy sie Kuby czy chcial by siostre czy brata, a on mowi ze chcial by Dawidka :cheer: :cheer: :cheer:

11 lata 11 miesiąc temu #555716 przez Marta M
Witam i ja :)

Moja Maja od kilku dni zrobiła się strasznie męcząca, nie powie bo nie umie i cały czas jojcy jak to nasza Agusia nazywa...na dodatek zaczęła się bić po buzi i wiecie co? Domyślam się że to przez te trójki jest tak rozdrażniona, tamte zęby wyszły spokojnie a teraz non stop paluszki w buzi i się bije :( :( I przez to ciągle coś chce, a sama nie wie co chce..

S. leci znów na tydzień, wieczorem odwozi nas do rodziców i cieszę się bo tam mnie wyręczą choć na chwilę...Maja nie będzie taka znudzona...

także kochane nie wiem czy przez ten tydzień będę dała radę być na bieżąco..

11 lata 11 miesiąc temu #555723 przez slowiczek
hej

Natalka też się czasem bije po buzi, rzadko ale to wtedy kiedy jest zła i płacze...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #555853 przez magda79
Witam sie sobotnio :)

właśnie opycham sie ciastem - 2 kawałki sobie nałozyłam i kawusią :) /szwagier dał mi wczoraj jak przyjechałam po D bo miał imprezę pożegnalna z pracy :blink: /Domi spi Majka z D na polu....u nas zaczeły sie ferie :lol: :lol:

jeżeli chodzi o ząbki to u nas szły naraz 3 czwórki - w miare ok ;) - a teraz przebija sie pierwsza trójka i ostatnia czwórk :silly:

i jest coraz mądrzejszy i coraz wiecej broi - naprawdę wiercidupka na 100% Majka była zupełnie inna, spokojna, zabawiła się ładnie a jak jej powiedziałam że nie wolno to słuchała a ten łobuz nie słucha :cheer: mówię ze trzy razy ze nie wolno a ten ciągle wraca i do tego go to bawi :ohmy: :ohmy:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #555857 przez magda79
ale Was wzięło na wspomnienie....mmmmmmmmmm :blush: :blush:

a brzusio Marty rewelka :lol: :lol: :lol: :lol:

trzymam kciuki za przyszłe fasolki :lol: :lol: :kiss:

aaaa....jak co roku mamy z koleżankami wyjście na dzień kobiet - już stolik w restauracji zarezerwowany :lol: :lol: :lol:

a i szykuje nam się spotkanie klasowe z liceum....fajnie..ale to dopiero w czerwcu :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #555898 przez Mała
Witam.
My już po spacerku, ja polatałam na szmacie, okna umyłam. Świat i słoneczko jakieś dzisiaj ładniejsze, może dlatego że okna umyte :silly: Zmęczona jestem, ale lubię to zmęczenie po sprzątaniu :)

Madzia u mnie to samo 2 dziecko charakterne, nadrabia za 1 :)

Marta meil wysłany. Brzuch jedyny w swoim rodzaju :lol:

Gosia no to jak nic, Dawidka musisz zamówić u D :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #555944 przez beti
Halooo,
Marta, wyjmuj balona spod bluzki ;P

Gosia, bociany zawsze na wiosnę wracają do Polski :D :P

Fifi właśnie zajada się pastą makrelową na bułeczce i ani myśli o spaniu ;P

A dziś się nauczyliśmy nowych słów ANANAN-ananas i baban - banan :)

11 lata 11 miesiąc temu #556006 przez beti
Po ile kupowałyście ostatnio te zdjęcia?

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #556020 przez slowiczek
jeden spacer zaliczony a zaraz idziemy z Natalką na sanki do lasu razem z moja siostrą i jej chłopakiem :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Fifi braaaaaawo :)

11 lata 11 miesiąc temu #556035 przez gosia2324
Fifi to sobie dzieci w marcu pogadają :)

my juz po 2 spacerkach fajnie dziś:)

Beti 19 zl za 100 zdjec + przesylka . a Co masz jakies promocje bo ja potrzebuje jeszcze z 300 sztuk

11 lata 11 miesiąc temu #556037 przez gosia2324

11 lata 11 miesiąc temu #556041 przez Agusia83
Hejka, a my mamy Emi u mojej mamy do wtorku...niedawno od niej przyjechalam...i kurcze musze sie chwile polozyc, bo dzis bym zemdlala wracajac z zakupow...tak mi sie zrobilo slabo, a pozniej zakrecilo w glowie, ze znalazlam sie po drugiej stronie chodnika...musialam chwile odpoczac, inaczej bym nie doszla do domu...D. oczywiscie mnie zganil, ze tyle dzwigam, a nie moge...

A ja sie umowilam na 17 z kolezanka...dziewczyny w koncu wyjde do knajpy na pizze :laugh: i dzieki temu, ze Emi u mojej mamy bede mogla dluzej posiedziec :laugh: ciesze sie z tego wypadu.

Fifi brawo :laugh: nasze dzieciaki naprawde pieknie mowia...znam kilka maluchow, ktorzy w wieku naszych szkrabow potrafili mowic tylko mama i tata...albo i tego nawet nie...uwazam, ze wrzesniowe maluchy sa bombowe i bardzo madre :laugh: ale to wiecie, zasluga rodzicow :blink:

Marta, swietny mialas tez brzuch...niczym pocisk bombowy :silly:

Gosiu, to robcie Dawidka lub Zosie/?

Slowiczku,

Magda, dobrze przeczytalam, ze Twoj maz odchodzi z pracy?
Daj kawalek ciacha...
Mialam dzis piec krolewca..ale kurcze nie mam sil...jutro bede sie meczyc :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #556059 przez kasia79
Witam, sobotnio, cały dom wysprzątany, czekam na Sławka bo mamy iść do znajomych i chyba się spóżnimy bo miał być domu pół godziny temu a dopiero wyjechał z Wrocka, kurde jak ja nie lubię na niego czekać.

Marta pamiętam twój brzusio, mistrzostwo świata.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka