BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #560213 przez slowiczek
albo trojaczki :P przecież taaaaak kochasz dzieci, należy Ci się, miałabyś domowe przedszkole :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #560223 przez gosia2324
slowiczek napisał:

albo trojaczki :P przecież taaaaak kochasz dzieci, należy Ci się, miałabyś domowe przedszkole :)

kocham, ale nie mam tyle pokoi w domu, Ale Ty masz wieksze mieszkanie wiec moze ???? :blink:

11 lata 11 miesiąc temu #560238 przez slowiczek
nie mam większego mieszkania, 50 m, tyle co Twoje, ale mnie na razie jedno dziecko wystarczy :) no i nie śnią mi się prorocze testy... B) nie dyskutuj z przeznaczeniem :kiss:
u mnie w rodzinie jest trochę bliźniaków ale to zwykle co drugie pokolenie idzie, mam rodzeństwo bliźniaków więc może na przykład Nati będzie miała bliźniaki :)

11 lata 11 miesiąc temu #560245 przez mgielka22
Hello a mnei dzis dziewczyny puscily 1,5h wczesniej :lol:

Ale tematyyyy
Emi slicznosci :D

Maja wrzucaj nam tu fotki koniecznie :D

Gosia :cheer: no ciekawe co to oznacza :P ale ja zawsze wierze ze sny sa przeciwstawne :)

Jogo chyba dziennikarka zostaniesz jak tyle nawijasz :D

Co do T to nawet sie nie wypowaidam a Kuba swietnie ja zagial :lol: ciekawe co by powiedzilaa na Lile jak ma taki smieszny wystajacy brzuszek :silly:

Tez Lili na szczepienei zapisalam na 27 lutego mam nadzieje ze juz wyplate dostane wtedy i przenioslam sie do gina na 18 marca udalo mi sie w pracy zamienic :D ciekawe co mi powie :P

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #560246 przez slowiczek
nie napisałam wam co się dziś stało, Nati jak sprzątam łazienkę lubi włazić pod prysznic
dziś tak sobie siedziała, ja się na nią patrzę a ona - buzia cała we krwi, aż jej kapie, ręce we krwi...dorwała maszynkę do golenia, rozumiecie ???? :( :( :( szybko ją obejrzałam co sobie pocięła, ale tylko przecięła wargę, a że usta są mocno ukrwione to dlatego tak strasznie jej się lało.....ale mogło się to fatalnie skończyć :( mogła sobie pociąć buzię, żyły, mogła narobić sobie blizn...no aż nie chcę myśleć nawet :( jestem na siebie taka zła że nie sprzątnęłam tej maszynki....na szczęście nie ma ani śladu bo tym jej przecięciu

11 lata 11 miesiąc temu #560259 przez mgielka22
slowiczek napisał:

nie napisałam wam co się dziś stało, Nati jak sprzątam łazienkę lubi włazić pod prysznic
dziś tak sobie siedziała, ja się na nią patrzę a ona - buzia cała we krwi, aż jej kapie, ręce we krwi...dorwała maszynkę do golenia, rozumiecie ???? :( :( :( szybko ją obejrzałam co sobie pocięła, ale tylko przecięła wargę, a że usta są mocno ukrwione to dlatego tak strasznie jej się lało.....ale mogło się to fatalnie skończyć :( mogła sobie pociąć buzię, żyły, mogła narobić sobie blizn...no aż nie chcę myśleć nawet :( jestem na siebie taka zła że nie sprzątnęłam tej maszynki....na szczęście nie ma ani śladu bo tym jej przecięciu

Jejku Slowiczku dobrze ze tylko na tym sie skonczylo :ohmy: u mnie naszczescie maszynki wisza na scianie nad umywalka takze nei ma dostepu...

11 lata 11 miesiąc temu #560260 przez Mała
Agusia :)

Ja na solarium nigdy nie byłam i chyba dobrowolnie się nie wybiorę, okropnie się boję :S

Gosia no to ci Słowiczek wywróżyła :cheer: :ohmy: :silly: Ja bym padła trupem

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba :lol:

Słowiczku o matko, oj te nasze dzieci, dobrze że nic się nie stało. Nati :kiss: A ja sama po sobie i Oli widzę, że nie sposób wszystkiego przewidzieć, a i pomysłowość dzieci nie zna granic. Olcia mi się wczoraj napiła płynu do higieny intymnej :dry:

11 lata 11 miesiąc temu #560261 przez monika1984lodz
Słowiczek aż mnie zmrozło!!!! ucałuj Natalkę :kiss: :kiss: :kiss:

Gosia normalnie Kuba jest boski!!!

Gosia ja myślę,że Słowiczek ma rację :P

mogę Wam Emi dzisiejszą?

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #560265 przez Pyśkaaaa
Witam :)
Słowicku mój K sie dre jak ostawiam maszynki pod prysznicem Franek tez lubi pod prysznicem zabawy na szczęście nic sie nie stało uff
Maja cieszę sie że sie przeprowaszacie i pakowanie w toku

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #560271 przez Pyśkaaaa
Monia pewnie że możesz :*
Gosia a Kuba jest najlepszy :) też go wyszkoliła :D

a wogole mój synuś jest tak cudowny tak kochany normalnie UWIELBIAM GO :lol: a jak on kuma ostatnio wwszystko i taki rozrabiaka z niego :)

11 lata 11 miesiąc temu #560272 przez monika1984lodz

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #560275 przez monika1984lodz
to wklejam :P

m

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #560277 przez Pyśkaaaa
monika1984lodz napisał:

11 lata 11 miesiąc temu #560278 przez Pyśkaaaa
Emi buziak myszko :*

11 lata 11 miesiąc temu #560282 przez monika1984lodz

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka