BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 10 miesiąc temu #581183 przez maja1982
Pati przytulance są najlepsze:) korzystajmy póki chcą się tulić;)

Pyska biedny Franula:( u nas jakies charczenie w nocy na nosie i pobudka o 4 :S mam nadz.ze to jakies pozostałości po ostatnim przeziębieniu a nie coś nowego:|

najwięcej takich książeczek wyklejeanek jest chyba w auchanie;)

apropo sąsiadów to tam ciągle wrzaski,płacz żal mu tego chłopca bo jak psoci i nie moze sobie , nim dać rady to halo czyja to wina????a odnośnie bicia to dla mnie PORAŻKA rodzica

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #581188 przez maja1982
Chce normalny internet:( maja podłączyć w tym tygodniu - mam nadz.ze tak będzie bo mój nałóg jest silniejszy niż net w moim tel;)

11 lata 10 miesiąc temu #581196 przez Pyśkaaaa
zebys wiedziała że nałóg ja chora jak nie zajrzę do Was :P

Maja też myślę że porażka dla mnie tzw klaps bo był niegrzeczny jest czymś niedopuszczalnym.... fakt zezłości mnie czasami ten mój dzien ale bez przesady żeby go lać odazu wogóle to ja Kocham tego malucha mojego najcudowniejszy dzieć :ohmy: :ohmy:

11 lata 10 miesiąc temu #581245 przez slowiczek
my po spacerku :), zrobiłyśmy ponad 10 km, nogi wchodzą mi nie powiem gdzie a to jeszcze nie koniec na dzisiaj :blink: :S :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #581258 przez gosia2324
Mamusie, my tez po spacerku :)Ale już fajnie sie robi :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kacperek dzielny buziaki dla Ciebie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #581354 przez mgielka22
Hej :( u nas masakra :(

Lilka o 12 w nocy obudzila sie ze szczekajacym :( normalnie dusila sie i przestac nie mogla pierwsze co to lodowka jak Gosia zawsze pisala, nawilzacz na maksa dalam jej ibum i jakos usnela tam kaszlala co jakis czas ale mniej :(

Od rana do popoludnia bylismy u lekarzy ja bylam u swojego po antybiotyk bo sie wyleczyc z M nei moge a potem do pediatry ktora na szczescie nas przyjela Lila dostala antybiotyk zeby nie poszlo jej dalej syrop i clemastin przeciwalergiczny nie wiem po co no ale na wszelki wielki... no porazka mam zwolnienie do 11 naszczescie nowa oddzialowa z nowej pracy jest bardzo wyrozumiala i nie bylo problemu jak jej powiedzialam ze mnie nei bedzie...no po porstu masakra ja tez mam juz dosc :(

Pati dzielny Kacperek buziak od ciotki :kiss:

Beti :( jejku nie mozesz sie na nich wypiac??? Kobieto Ty sie wykonczysz!!! STaraj sie juz o dzidzie bo sie zajedziesz...

Pyskaa Ty tez widze masz nie za dobrze :dry: oby szybko status finansowy sie poprawil bo to co sie dzieje to jest absurdalne...

Maja moge tylko wspolczuc sasiadów...

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #581374 przez gosia2324
Mgielka to niezle :( szkoda ze nie poszłaś wcześniej do lekarza, bo tak jak Mała pisała jak jest zielony katar to jest juz nie wesoło... :dry:

Jagoda przyszła i mówi tu mokre :ohmy: patrze a cala bluzeczka zalana piciem :blink: szczena mi opadła ,moja mądralinka!

dzis nowe słowa. pająk, kurtka,bidon,buziak :)

11 lata 10 miesiąc temu #581433 przez kasia79
W szoku jestem, Gosia gratulacje dla Jagódki.

Ami strasznie senna i marudna, ciagle pokazuje ze Ją boli nózka i rączki, teraz spi mi na rękach

11 lata 10 miesiąc temu #581519 przez mgielka22
Gosiu wczesniej to nic by mi nie powiedziala tyle co podawac krople do nosa i cos na przeziebienie typu lipomal i tyle... narazie spi bo dostala clemastin a on sennosc powoduje moze lepiej sie poczuje choc wcale nei wyglada na chora bo lata, gada i w ogole..

Jagoda Ty juz do przedszkola powinnas isc :P

11 lata 10 miesiąc temu #581613 przez Mała
Kacperku no teraz to antybiotyk zadziałał, super, że nie ma gorączki :) Pati a co miał przed zastrzykami?

Maja jak mieszkałam jeszcze z mamą to sąsiedzi wychodzili na spacer z córką o 22, a wracali ok 24 :S No to też zupełnie nie po mojemu, ja tam lubię mieć spokojny wieczór, bo dzieci śpią :lol:

Lilcia zdrówka :kiss:

Jagoda ty jesteś niesamowita, ciocia z dumy pęka, wyjść z podziwu nie może i zbiera szczękę z podłogi :blush: :)

Amelka jutro będzie już dobrze :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #581643 przez gosia2324
Beti moje młodsze dziecko jeszcze wspomina weekend :blush: :blink:

dzisiaj mówi Salsa ,Salsa.
pytam się jej co Salsa?
Jogo mówi zajd
ja- co zjadła?.
Jogo-Konia ! :S :woohoo: :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #581660 przez monika1984lodz
Dobry wieczór

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 10 miesiąc temu #581670 przez Mała
monika1984lodz napisał:

Dobry wieczór

toś się rozgadała :S

11 lata 10 miesiąc temu #581679 przez iwonaNAVI
Jestem i ja...co za dzien...mialam dzis 32 dzieci normalnie dzisiaj myslalam ze wyjde z siebie...zaliczylam tez spiecie z Dyr i na koniec dnia jeszcze sie dowiedzialam ze mojej zmienniczki nie bedzie bo idzie na zwolnienie na 1,5 tygodnia i ze mam ja zastepowac (wiecie niby wpadnie jakas kase ale juz jestem taka zmeczona tymi nadgodzinami...gdyby to nie moja grupa to bym odmowila ale w swojej jakos dam rade po te 10 godz)
dodam ze mojej pomocy tez nie ma juz 3 tydzien wiec istna masakra

do tego chcialam isc w pt z Oliwia na szczepienie i mialam sie zamienic z kolezanka zeby zdazyc a teraz sie okazalo ze jej w ogole nie bedzie...no swietnie...dobrze ze chociaz M moze wziasc wolne...juz tez poprosilam moja mame zeby tez z nimi jechala na szczepienie

ja w weekend jeszcze do szkoly...masakra...totalny brak sil mam i nie wiem co z tym zrobic

11 lata 10 miesiąc temu #581682 przez monika1984lodz
jakoś mi weny brak na pisanie

ale jestm na bierząco

przepraszam

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka