BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 9 miesiąc temu #612158 przez Agusia83
Dzień dobry wszystkim.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #612233 przez kasia79
Dzień dobry, dopiero wstałam, Amelka jeszcze spi, idę na kawkę.

11 lata 9 miesiąc temu #612277 przez angie1713
Witam :)
Nie było mnie wczoraj wieczorem bo chciałam spędzić trochę czasu z M bo jak nie cały czas w pracy to na siłowni i rzadko jest w domu ;) a wczoraj się tu troszkę działo :)

Emi w butach taty czadowa Nadia często zakłada moje :)
Monia super masz pomocnicę :)
Majunia jestem w szoku ty normalnie bez zastanowienia się wkładasz te klocuszki :)Zdolna dziewczynka :kiss:
zdjecia z babcią urocze :)
Dawidek jaki przystojniak :)

Dzięki dziewczyny za odpowiedz w sprawie ciemiączka Nadia ma ciemiączko wielkości mojego paznokcia więc chyba nie jest żle :)

Idę ogarnąć chatę bo niedawno wstałyśmy :)

11 lata 9 miesiąc temu #612628 przez Marta M
I ja się witam :) Noc ok, ale pobudka przed 7, nie wiem jak ta Ami potrafi tak długo spać, kasiu zdradź sekret :) Kasiu dasz jeszcze tego linka raz bo zapomniałam polubić.. :blink:

angie powiem Ci że i tak na filmiku nie robiła tego tak szybko jak potrafi, ale ją obserwuję i normalnie bierze cyferkę i od razu wkłada, działa jak komputer, hihi :)

11 lata 9 miesiąc temu #612672 przez slowiczek
witam :)

pobudka po 8, jesteśmy już po spacerze, zakupach, Natalia śpi :)

wiecie co, ostatnio jestem strasznie roztargniona :huh: ciągle o czymś zapominam...wczoraj wyszłam z domu na zakupy i zapomniałam wózka i torebki :laugh: :dry: niedobrze :S wychodzę po coś z pokoju i za chwilę zapominam co miałam zrobić itd to wszystko na pewno przez tę zimę :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #612685 przez Marta M
Wczoraj na staraczkach dziewczyny pokazywały brzuszki ciążowe i żadna nie miała takiego jak ja, więc wstawiłam im żeby się pośmiały i przy szukaniu natknęłam się na zdjęcie mojego brzucha po porodzie, to dopiero KOSMOS!!

To było miesiąc po rozwiązaniu, mama jak mnie zobaczyła płakać jej się chciało, chciała mnie po lekarzach wysyłać że chyba coś mi w brzuchu zostało, ja wogóle na to nie zwracałam uwagi bo byłam zaabsorbowana Mają, mama cyknęła mi fotę brzucha i to jedyna jaką mam, ale fakt jak teraz na to patrzę to jestem przerażona, że z takim czymś mnie ze szpitala wypuścili, została wielka szpiczasta góra, przy poruszaniu się ten szpic latał z jednego boku na drugi :ohmy: :ohmy: I Chwała Bogu że mam teraz normalny brzuch :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu #612687 przez slowiczek
Marta :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #612699 przez Agusia83
Marta,świetny brzuch. Ka nie pamietam,ale pewnie tez miałam brzuchol. Po porodzie wygladal jak w 5 miesiącu.

Slowiczku miałam tak na początku ciazy.h ;)

Emi.spi.a ja miejsca nie moge znaleźć. Biodra mnie bolą i ciężko misie oddycha.

11 lata 9 miesiąc temu #612953 przez pati-m
Hej

Marta - no też jestem w szoku, że taki brzuszek miałaś po porodzie!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziś śmigam pierwszy raz na latungę. Zobaczę co to wogóle za cudo :S W przyszłym tygodniu planuję sprawdzić zumbę bo nie wiem czym się to różni. Pora się wziąć za siebie bo wiosna idzie. Poza tym ćwiczenia w święta odpuściłam. Od poniedziałku wracam do rutyny, plus raz w tygodniu aerobik na fitnesie i raz w tygodniu kijki. No i może d... się ogarnie :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613094 przez gosia2324
Witam, ja mam dzis motorek w dupce :S
Rano upieklam placek i podszykowałam sobie obiad na jutro (mamy gości) potem pojechałam do księgowej, wysprzątałam mieszkanie na błysk i padłam ;) :ohmy:
Kuba juz nie może doczekać się Szymka, a Szymek dziś wstal o 3.00 w nocy i juz byl gotowy jechać do Skarżyska :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly:

JAkie udane dziewczyny z filmików :kiss: :kiss:
Maja, mądra dziewczynka :kiss:

Pati, hmmmm to fajna koleżanka :dry: :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #613170 przez Sylwia26081982
Hej dziewczyny Z mojego punktu widzenia ten wątek niepadnie jeszcze z jednego powodu, jsk nie pisze Marta M, Agusia, Mgiełka,Maggda... to wtedy właczają się Kasia, Katia i szczerze niepamiętam ale ja nie jestem z Wami zbyt długo i widzę kto dla mnie nowy.
Nie wiem czy cos z tego zrozumiecie ale mam nadzieje ze tak :) Dlatego wątek będzie się kręcił i kręcił :)

Majunia superowa a brzuszek Marty...szok, jeszcze takiego po porodzie nie widziałam, ja przez trzy miesiące wygladałam jakbym jeszcze w ciazy była ale to raczej sadełko a nie szpic :)

Ja dizś po wizycie u położnej, dzidzia główką w dół i już szykuje się ostro do wyjścia. Następna wizyta 3 maja ale śmiała się że możemy się już nie spotkać.. Ciekawe kiedy się zacznie :)

11 lata 9 miesiąc temu #613226 przez Mała
Witam.
Jak dobrze, że ten dzień się już skończył. Ola wstała dziś lewą nogą i od 7 rano ryczała, nawet jak sie na nią spojrzało nie tak. Spadła dzisiaj z szuflady i chyba się trochę potłukła, bo wydaje mi się że rączka ją boli :( Spuchnięta nie jest to chyba nie złamała

Marta brawo dla Majeczki :lol:

Monika dobrze masz z Emilką sprzątającą :lol:

Marta o matko jaki brzuch :ohmy: :cheer: :cheer:

Sylwia o ja to już :cheer: tylko informuj na bieżąco o skurczach, opadaniu brzuszka itp :lol:

Pati no tak to z niektórymi jest :dry:

Gosia to chłopaki przeżywają :)

11 lata 9 miesiąc temu #613228 przez iwonaNAVI
Witam i ja...wkurzylam sie bo zapomnialam ze sklepu wziasc doladowania...auto wstawione w garazu wiec musialam wystawic jechac po raz 2 do sklepu i co dowiedzialam sie ze jej tam nie ma :(

Monika jak ja pilnowałam kilkumiesiecznego Wojtka to on mial stwierdzona krzywice i bral po 8-10 kropelek devikapu...a Nuneczka jaki pomocnik :) moja to uwielbia sprzatac hihi chodzi ze swoja miotelka i wola budne czyt brudne i czysci :)...a w kosciele ostatnio zauwazyla nawet bloto pod nogami ludzi i wolala boto :P heh

Marta no no no :)
powodzenia :)

Majeczka z babcia super :) juz polubilam na fb :)

Fanka dowcip zjebiaszczy :) a Dawidek w plaszczyku mmmmm zakochalam sie :) jak bede miala syneczka to mu napewno taki plaszczyk sprawie :D

Maja brawo jak Ty pikenie ukladasz :) jestem pod wrazeniem :)

a ja wpitolilam do kawy pol czekolady z orzechami i najgorsze to ze jeszcze mi malo :P

Marta tez brzuch kosmicznie wyglada jakbys cos wsadzila pod bluzke :P hehe
grunt ze sie unormowalo :)

Sylwia o ja to w sumie w kazdej chwili moze sie zaczac :) ale emocje :)

11 lata 9 miesiąc temu #613264 przez pati-m
Matko, spociłam się na maksa! Ale było fajnie :) Polecam :) Dzień się kończy a ja nową energię zyskałam :)

Sylwia - oj to już niedługo! Liczymy na poród na żywo :silly:

Gosia - cudna jest taka dziecięca przyjaźń i szczere oczekiwanie na siebie :)

Olcia buziaczek w łapkę :kiss:

Szukałam dziś kurteczki na wiosnę dla Kacpra, ale jakoś nic nie wpadło mi w oko. A jak już było coś fajnego to padłam z ceby - 179zł za dziecięcą kurtkę na jeden sezon :ohmy:

11 lata 9 miesiąc temu #613275 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aaaaaaaaaaaaaaa dostalam zwrot podatku!!!!! :lol: :lol: :lol: :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka