BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 9 miesiąc temu #611468 przez kasia79
DZiekujemy za klikanie, mozna tylko raz niestety.

My juz dawno nie byłyśmy na spacerku, ale to przez ten śnieg, mieszkamy na wsi, dużej i ruchliwej ale nie mamy chodnika i trzeba jezdnią ość i jak ci taki tir przejedzie to cała w błocie.........

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #611483 przez gosia2324

11 lata 9 miesiąc temu #611487 przez slowiczek
rozgladalam sie dzis Gosia za tym Twoim i widzialam jakies dwa, jedno polwytrwane a drugie polslodkie, ale nie wiedzialam ktore Ty tak lubisz ?

11 lata 9 miesiąc temu #611498 przez slowiczek
gadam właśnie z przyjaciółką, która siedzi teraz w Peru i mówi, że ma widok z okna na ocean i patrzy właśnie na polujące pelikany :S ......a mnie zazdrość zżera :angry: :blink: :woohoo: raz, że nie musi brać udziału w tej koszmarnej zimie a dwa że Ameryka Południowa to marzenie mojego życia :)

11 lata 9 miesiąc temu #611513 przez kasia79
Słowiczku przyłączam się i też zazdroszczę, kurcze niektórzy to mają fajnie w życiu......

11 lata 9 miesiąc temu #611522 przez pati-m
Witam po pracy,
Ja też zgadzam się z dziewczynami - większe dzieci, więcej czasu trzeba im poświęcić bo już nie tylko jedzą i śpią, ale w moim przypadku jest mama, mama, i ciąganie za palec w dół na dywan żebym z nim klocki układałą, bo teraz jest na topie tworzenie najróżniejszych budowli :)

slowiczek - pomegrante nie próbowałam, ale polecam concord - to też david mogen ale półsłodkie. Oczywiście Kagor pycha, lubię jeszcze fresco i monastyr.
Patrząc na pogodę za oknem i czytając notkę o Peru to deprechę można złapać ;)
Ja dziś wyszłam przed 6 z domu do pracy i pierwsza moja myśl "Kur... znowu pada śnieg" ;)

Monia - no właśnie, co z ciemiączkiem?
Kacper też nie jest super śmiały do ludzi. Potrzebuje zawsze z 10 min. żeby się oswoić z kimś oncym i przez ten czas mi z kolan nie schodzi, a potem szaleje i już jest oki :)

Zapomniałam wam powiedzieć jak się zdziwiła moja pediatra jak była u Kacperka. Po badaniu on pobiegł do kuchni i przyszedł ze swoją łyżeczką i mówi am. Ona w szoku, że woła i pyta jak go karmię. Mówię, że nie karmię bo nie da i wpada w złość, sam je łyżeczką. To nie chciała wierzyć. Nalałam zupkę i wsunął wszystko na jej oczach, wyławiając co jakiś czas ręką kawałki które na łyżkę nie mógł nabrać :P A najbardziej ją dziwiło i cieszyło zarazem, że wcinał z apetytem kawałki marchewki, brukselki, fasoli i innych warzyw (on nie lubi tartych, tylko całe). Mój chodzący przewód pokarmowy :lol: :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #611576 przez kasia79
Kacperku brawo za samodzielność, Ami też chce sama jeść wszystko za wyjątkiem zupki, bo po samodzielnym jedzeniu zupki wygląda fuuuuuu, obraca łyżkę i wszystko ląduje na ubranku :)

11 lata 9 miesiąc temu #611618 przez angie1713
Gosia a właśnie miałam napisać że morał taki że musimy sprawić sobie kolejne maleństwa :)

Kacperku bravo :kiss: :)

Nadina tez je sama nie ma innej opcji bo inaczej nie zje i jest wrzask :) ale ja się ciesze że już nie muszę obok niej siedzieć i ją karmić :) Mamy już duże dzieciaki :)

Słowiczku to koleżanka ma dobrze :) Pozazdrościć :)

Włąśnie ćwiczyłam a Nadia razem ze mną myślałam że padnę ze śmiechu co ona wyczyniała hihi :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #611675 przez gosia2324
Angie Jogo ćwiczy z D rano a Kuba jest trenerem :) a mnie brzuch boli ze śmiechu :)

A my właśnie oglądaliśmy wesele i Kuba sie popłakał bo nie rozumie czemu jego tam nie było, skoro byli dziadkowie, babcie ulubiony wujek i ciocia i ks.Jarek :S a on nie :)
:blush: kochany, malutki miś .... :blush:

oki ide robić mleko i szykować wannę :blink:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611827 przez Mała
Słowiczku a nie mogłabyś zdjęcia tych pelikanów nad oceanem wybłagać i nam pokazać :blush:

Gosia jak mogłaś to zrobić Kubie, no nie zaprosić go :lol:

U nas też dzieciaki ćwiczą z T :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #611831 przez iwonaNAVI
Hej

ja uwazam ze watek nie upadnie...mysle ze kto chce znajdzie czas aby poswiecic te kilka minut i cos skrobnac
wiadomo jak ktos pracuje to ma tego czasu mniej niz jakby siedzial w domu ale to nie oznacza ze nie moze pisac
napewno z upluywem czasu piszemy mniej i wedlug mnie to normalne...ale jestem dobrych mysli i wierze ze nasz watek nie upadnie tak jak inne

11 lata 9 miesiąc temu #611861 przez monika1984lodz
Jestem

Co do ciemiączka- to Emi nie zarasta się ono w ogóle- teraz do tego jest zapadnięte :( jak narazie lekarka kazała dawać po 3 krople devikapu i za jakiś miesiąc zrobić badanie krwi.
Podejrzewała krzywicę- ale Emi ne ma typowych objawów-jak mocniejsze pocenie główki( tylko podczas drzemki w dzień jak się zakopie pod kołdrą)czy miekka kość potyiczna.
Ja już nie wiem co o tym myśleć.

KAcperku zdolniacha jesteś :D

Gosia no nie zostaje z nikim bo najnormalniej ni ema jak :/ babcia pracuje, ciocie też, M ciągle wpracy. Teraz chodzimy do znajomej co ma Stasia i Kornelcię.A jak będzie lato to mam nadzieję,że się oswoi z ludźmi

Gosia jak mogłaś Kubusia na Wasz ślub nie zaprosić haha :P

Słowiczku i jak winko??

i nie pamiętam co miąłąm jeszcze napisac

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 9 miesiąc temu #611870 przez Mała
Monika a czym cie tam babki wkurzyły dziś? :S A wcześniej nie badała ciemiączka?

11 lata 9 miesiąc temu #611882 przez monika1984lodz
Badały i wiecznie coś było nie tak ale dawali jej czas bo jeszcze mała- no niby do końca drugiego roku się zarasta no ale ja się nie znam

A czym mnie wkurzyły haha
idę sobie z dzieckiem i emi buncik i wyje , więc ja poszam do przodu a Emi z y=tyłu za mną szła powoli i wyła na co babsko do Emi nie płacz maluszku a ta jeszcze bardziej wyje na co ta baba,że może zamiast kręcić dupą bym dziecko na ręce wzięła - normalnie miałąm ochotę ją w zaspę wepchnąć- powiedziąłm co myślałąm a ta poszła i wyobraź sobie,że jeszcze coś pod nosem burczaa i pokazywałą jak to ja niby tą dupą kręce - wtedy to już się we mnie zagotowało i wykrzyczałam do niej,żeby się tak nie gimnastykowął bo jej biodro wypadnie- bo co młodemu przystaje to stareu szkodzi.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 9 miesiąc temu #611885 przez angie1713
Dziewczyny a dzieciaczkom waszym zrosło się juz ciemiączko ?Bo Nadia ma takie maciupkie i tak się zastanawiam czy powinna je mieć ?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka