BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611171 przez Mała

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Monika Ola też miałą taki okres, że się bała obcych, od razu był ryk niesamowity. Teraz też się boi, z tym że juz nie ryczy, a na ręce ucieka.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #611174 przez monika1984lodz
Mała :cheer: normalnie ręce opadają...

a długo Olcia tak miałą- bo u Emito juz od dłuższego czasu tak- boje się,że ma za mało kontaktu z ludźmi- niech już będzie lato to do piaskownicy się pójdzi idziec się uspołeczni

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 9 miesiąc temu #611179 przez Mała
Monika no z miesiąc to na pewno

11 lata 9 miesiąc temu #611184 przez monika1984lodz
to u nas już dłużej niż miesiąctrwa :/

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 9 miesiąc temu #611221 przez kasia79
Witam, my spałyśmy do 9, Kacper ma wolne, bo jakieś egzaminy w szkole mają, Natalka leży chora, Sławek w pracy marznie, a ja przez to wszystko mam doła.

Gosiu ale rozrabiali, u nas też już czasem nie wiedzą gdzie mają wleżć, dzieci potrafią sobie zabawę znależć.

Myślicie że nasze forum pada? ja myślę że nie, ale z wiekiem dzieci przybywa obowązzków, już nie leżą grzecznie w łóżeczku, trzeba się z nimi nieustannie bawić, a jak śpią to są inne obowiązki, ja czasem mam straszne wyrzuty sumienia jak kilka dni nie wejdę, a po takim czasie cięzko wtrącieć się do rozmowy, jestem przeważnie z rana, a was w tym czasie nie ma, jak o 18 Sławek przyjdzie z pracy to chce ze mną spędzać czas, nie lubi jak siedzę przed kompem, no to się tłumaczę "tłumaczą się winni":)

11 lata 9 miesiąc temu #611239 przez kasia79
Tego posta wyżej napisałam już z samego rana, ale teściowa i sąsiadka przyszły i dopiero wysłałam teraz.
Monia co się dzieje z ciemiączkiem?

11 lata 9 miesiąc temu #611245 przez kasia79
www.twarze.pl/profile-2917.html

bardzo proszę o klikanie "lubię to" :) Natalka zapisała Ami na taki portal.

11 lata 9 miesiąc temu #611273 przez Mała
Kasia no to u Was leniwie dziś, no pogoda nie nastraja niestety. Zdrowia dla Natalki :kiss:
A lubić można chyba raz, czy codziennie? Ja wczoraj polubiłam i dziś już nie mogę

Monika a Emi ma ciemiączko za duże?

Poproszę przepis na lasagne

11 lata 9 miesiąc temu #611278 przez Agusia83
Kasiu,wystarczy klikac na link,czy jeszcze coś trzeba? Cudne zdjęcia ma Ami.

Emi przed chwilą zasnela,byla mama,zrobiła mi zakupy,ja posprzatalam,powiesiłam pranie i mam dosc. Zjem zupę.i.ide sie polozyc do emi.

Monia.nie wiem co Ci.doradzic,może tp faktycznie tylko taki okres?

Mała,SOR beznadziejna kobieta,pewnie mąż jej coś nagadal,ale tak sie nie postepuje.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #611302 przez slowiczek
Monia, właśnie co tam z ciemiączkiem Emi, bo pamiętam że jej nie zarastało ?

ale syf na dworze :dry: byłam na zakupach i jazda po tym błocie i śniegu to koszmar, chodniki nieodśnieżone....

ale kupiłam sobie winko na pocieszenie, Magda polecała chyba, coś tam coś tam Pomegranate :P zobaczymy czy mi posmakuje, nadrabiam teraz 9 miesięcy ciąży i 17 miesięcy karmienia :woohoo: :silly: :)

a forum się nie rozpadnie, nie ma opcji :) ale fakt, że im Natalia starsza tym mam mniej czasu

11 lata 9 miesiąc temu #611342 przez Pyśkaaaa
Witam :)
Agusia i Emi do wycałowanie a brzuś masz przesłodki :)
Majeczka :*
Ola z bandą :* jakie Ola ma piekniusie loczki :)
Angie zeszły liszaje dziekuje że pytasz :)chodz skóra i tak nie jest idealna...
Monia kupki sie chyba normują sa już co 2 dni i bez płaczu ale nocnik dalej beee jeszcze nie czas na nas
Kacpi cieszę się że już lepoiej
Monia właśnie co z tym ciemiączkiem?

dziewczyny ja mam taki katar że na oczy nie widze mam dość najgorsze co może być to katar :ohmy: :ohmy: :(

i ja uważam że forum nie padnie chodz wróciłam do pracy i staram sie jak najwiecej czasu spedzać z mężem to i tak zaglądam czasami rzadziej czasami częsćiej :)

11 lata 9 miesiąc temu #611345 przez angie1713
My już po krótkim spacerku bo musiałam iść na zakupy.Śnieg mokry więc chwilkę się pobawiła ,wytarzała i znowu siedzimy w domu ;) Mama wpadła na kawkę a teraz czekam na siostrę bo ma wpaść na chwilkę po pracy :)

Nadia padła oglądając Bolka i Lolka :)

Ja miałam zamiar poćwiczyć jak Nadina pójdzie spać ale muszę poczekać bo dopiero co zjadłam obiad i byłoby ciężko :P

Ja zgadzam sie z Kasią co do naszego forum :) Dzieci potrzebują teraz więcej czasu aby się z nimi bawić później trzeba ogarnąć dom .Gosiu Ty masz dobrze bo masz dzieci w podobnym wieku wiec się razem trochę pobawią a ty możesz w tym czasie tu zajrzeć :)

Monia a co z tym ciemiączkiem ?Co do bania się to Ci nie pomogę bo Nadia ma na odwrót poszłaby z obcym ;) :) miejmy nadzieję że szybko przejdzie :)

Kasiu zagłosowałam :)
Agusia tam na dole po lewej stronie trzeba kliknąć Polub stronę czy coś podobnie nie pamiętamm już :silly:

Słowiczku ale robisz smaka na wino :)w domu tylko mam whisky którego nie znoszę i Martini które mi się znudziło :P chyba sobię kupię na jutro :)

11 lata 9 miesiąc temu #611355 przez slowiczek
u mnie brak czasu nie wynika z tego, że muszę się bawić z Natalią bo ona nie jest absorbująca, potrafi się zająć sobą....jasne, że też się z nią bawię, czytamy razem itd ale generalnie to my dużo wychodzimy z domu, to tu to tam, nie lubimy rutyny :blink: i potem tego czasu mało zostaje na przyziemne sprawy jak ogarnięcie domu, obiad itd

11 lata 9 miesiąc temu #611369 przez angie1713
No ja też wychodzę :silly: często jestem cały dzień u mamy bo jest na rencie i nie pracuje a jak mam się nudzić w domu to wole do niej iść przynajmniej się Nadia z babcią wyszaleje :)

11 lata 9 miesiąc temu #611416 przez gosia2324
Angie, no widzisz a zadna mnie nie chce sluchac i nie chce miec dobrze :) zeby miec dzieci w podobnym wieku :blink:

Monia, ja mysle ze Emi wydzi tylko tylko tylko Ciebie, pisalas ze nie zostaje z babcia, czy ciociami i moze stad ten lek :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka