BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 9 miesiąc temu #615427 przez monika1984lodz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sylwia bardzo fajny patent

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #615436 przez beti
Halooo, my już z powrotem w domku :)
wszystkie filmiki i zdjęcia obejerzałam, każde buziakuję w noska :kiss:

Ja Wam jutro jakieś wstawię :)

Dobranoc i buziaki!!

11 lata 9 miesiąc temu #615440 przez Agusia83
Monia, jaka wygadana corcia :laugh: ...haha...i jak krzyczy :silly: ...a to jakas nowa fryzurka? Widze grzywka na bok :silly:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #615441 przez monika1984lodz
Beti :kiss:

Aguś ona ma fryzurkę zależna tego jak sobie ja poprawi :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 9 miesiąc temu #615448 przez Agusia83
chyba jutro juz wszystko pokupuje...znalazlam kredki swiecowe, olowkowe, wkladki laktacyjne, pampersy, podklady higieniczne, podklady do przewijania, szczoteczke z grzebykiem, plyn do plukania :laugh:

do jutra dziewczynki.
A fryzurka odlotowa

11 lata 9 miesiąc temu #615528 przez kasia79
Witam w nowym tygodniu.
Tak się rozpisałyście, że wszystko mi się namieszało i nie wiem co napisać :(

Dominik fryzurka śliczna widziałam na Fb.

Emi jesteś boska :kiss:

Moje dzieci mają grube kredki ołówkowe bambino, woskowe też ale schowałam, bo Amelka je zjadała.

Marta może jajeczko się zagniezdza po ostatnim wieczorku, wtedy też są takie bóle :)

Widzę że weekend udany, Kacperek opkupiony.

Ale jestem spiąca, Ami dzisiaj miała aktywną noc, nie spała od 2 do 6 a ja razem z nią, teraz sobie smacznie spi a ja musiałam wstać, Kacpra do szkoły wyszykować.Zaraz ją budzę bo jestem umówiona do koleżanki na kawkę, Amelka ma tam swojego rówieśnika i fajnie się bawią a my możemy pogadać.

Któraś pytała o domy z drewna, niestety nie mam nikogo, ale mój brat jest strasznie podniecony tymi domami i chce taki dla siebie zbudować jak wróci z Niemiec, podobno są bardzo wygodne i tańsze niż tradycyjne, niestety tylko jednopokoleniowe.

Ja mam pytanie z innej beczki, wszedł przepis o segregacji śmieci, powiedzcie mi jakie u was są stawki za wywóz segregowanych( u mnie 13.50) i niesegregowanych (u mnie 25zl) za osobę miesięcznie????

11 lata 9 miesiąc temu #615531 przez kasia79
jeszcze link do polubienia, te któer już polubiły mogą spróbować jeszcze raz

www.twarze.pl/profile-2917.html

DZIĘKUJEMY :KISS:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #615566 przez gosia2324
Ale kolorowo tu wczoraj było :) Macureczki, Emi,Dawidek z mama laska :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dla każdego buziaki :kiss:

JA przepisu na dziewczynkę nie mam bo i jedno i drugie jest ze szczytu owulacji :) :S

u nas piękne słońce!!!! chowania zimowych rzeczy ciąg dalszy :silly: :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #615656 przez Pyśkaaaa
witam poniedziałkowo :)
moje dziecko dzis pobiło rekord spał w nocy 12,5 h bez przerwy :)
ja mam przerwę w pracy i postanowiłam zajrzec :)

ale wczoraj dzieciaczkowo było
Emi jak ciociA cie UWIELBIA :*
Macureczki i Domiś z nową fryzurką superaśnie :)
Dawidek z mausia buziaczkuję :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

używacie krzesełek do Karmienia? bo Franek już chce z nami przy stole na normalnym krzesełku siedzieć i zastanawiamy sie czy nie schować bo tylko zagraca....

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #615675 przez gosia2324
Moje dzieci jedzą drugie sniadanie przy swoim stoliczku a obiad jogo czesto je w foteliku jeszcze, bo z krzesełka przy stole to tylko jej glowa wystaje :silly: a tak jest wysoko i jest jej wygodnie:)

Ja mojego M nie pytam czy moge cos kupic czy nie, to je jestem z nimi w domu i wiem czego potrzebuja i na jakim etapie są!
Agusia jak Twoj nie zgadza sie na kredki ba sa niebezpieczne, to powiedz mu ze Jogo ma swoje plastikowe nożyczki i wszystkie paluszki ,oczy i nos sa na miejscu :)

11 lata 9 miesiąc temu #615768 przez pati-m
Witam
Ja po pracy, ale o 16 na szkolenie ;)
Wczoraj mnie nie było bo z tej radości, że słonko nareszcie to cały dzień poza domem byliśmy.
Śmialiśmy się z S. wieczorem, że Kacper chyba za dużo tlenu się nawdychał, bo po kąpieli i butli dosłownie wczołgał się do łóżeczka, przyłożył głowę do poduszki i zasnął w ciągu 5 min. :lol:

Emi zdoniacha! Pięknie wchodzisz na fotelik :)

Gosia - ja Ci się nie dziwię że się śmiałaś, ja czytając to padłam, a co dopiero słyszeć to na żywo :lol:

Adrianek słodziak! :kiss:

Domiś wpadłeś pod kosiarę!!! :)
Poczekaj chwilę, Kacper też niedługo do Ciebie dołączy :)

Emi diabełek z cyklu nie podskakuj :silly: :kiss:

Dawidek rewelacja! Mieliśmy taką samą koszulkę, ale Kacpero już wyrósł :)

Emi picasso :)

Domiś wymiatasz w tej czapie!!!

Ja też popieram żeby dzieciakom dawać różne rzeczy do manipulowani nimi i poznawania. Wszystko pod kontrolą, no ale kiedy mają coś poznać im się będzie wszystkiego zabraniać. A potem przychodzi 4 lub 5-latek do przedszkola, który nigdy nożyczek, plasteliny czy farb w rękach nie miał ;) My ostatnio bawiliśmy się masą solną, a Kacper był zachwycony, bo móg wycinać foremkami co chciał, używał wałka, plastikowych sztućcy i prawie godzinę tak ze mną cudował a uśmiech z buzi nie schodził :)

11 lata 9 miesiąc temu #615769 przez pati-m
gosia2324 napisał:

Moje dzieci jedzą drugie sniadanie przy swoim stoliczku a obiad jogo czesto je w foteliku jeszcze, bo z krzesełka przy stole to tylko jej glowa wystaje :silly: a tak jest wysoko i jest jej wygodnie:)

Ja mojego M nie pytam czy moge cos kupic czy nie, to je jestem z nimi w domu i wiem czego potrzebuja i na jakim etapie są!
Agusia jak Twoj nie zgadza sie na kredki ba sa niebezpieczne, to powiedz mu ze Jogo ma swoje plastikowe nożyczki i wszystkie paluszki ,oczy i nos sa na miejscu :)

Gosia - święte słowa. U mnie też S. powiedział, że to ja wiem lepiej co Kacprowi potrzebne bo on i tak tego nie ogarnia. Zabawki, jedzenie, ubrania itp. to zwykle ja kupuję lub razem, ale ja mówię co potrzeba i jakie.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #615796 przez pati-m

11 lata 9 miesiąc temu #615853 przez Marta M
My znów same, Sławek rano poleciał do Hiszpani...ale takie słońce że na polu 3 godziny już byłyśmy, jak Maja wstanie idziemy znów, tak się cieszę że mamy tutaj ogródek bo jest się gdzie bawić :)

Mnie już pozostaje tylko czekać czy @ się zjawi czy nie :) Kasiu wiesz że wczoraj mi to przeszło przez głowę a jeszcze jak mi Ty to napisałaś to już wogóle serce mi wali jak młot :):):):)

Domi to faktycznie duża zmiana, widać że nowa fryzura :) Magda ale dzieciaczki mają super stolik :)

Sylwia ale genialne, jeszcze się tu z takim nie spotkałam..

Hihi Emi, Maja podobnie nawija, Monia strach się bać jak zacznie mówić po "ludzkiemu" ;)

Pyśka my tego krzesełka dużego nie używamy już z pół roku, mamy takie małe, wygodne dla Majki i baardzo je lubi i wiem że się z niego nie zsunie..

Kacperku i Ty masz niezłe biuro za tym stoliczkiem :)

11 lata 9 miesiąc temu #615882 przez pati-m
Marta - jejku jak myślę o tobie to mi też serducho wali, jakbym to ja czekała na dzidziolka :lol: Trzymam kciuki za 2 kreseczki :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka