BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 7 miesiąc temu #660360 przez pati-m
Zmykam do pracy ;) Do później :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #660387 przez gosia2324
JA ja kwykle juz sie narobiłam ,
Agusia Synus i Emi sliczni :)

11 lata 7 miesiąc temu #660397 przez Agusia83
:laugh:

Emi chyba ida 5-tki...od tygodnia wklada lapki do buzi, wsio gryzie...od nowa mnie :angry: ...i czesto tez chyba placze z tego powodu...smaruje jej dentinoxem

11 lata 7 miesiąc temu #660400 przez Mała
Witam
My po lekarzu, albo wirusówka albo kluje się gardło, bo czerwone. W przeciągu 3 dni ma się wyjaśnić, wirusówka przejdzie, a gardło się rozwinie, tak usłyszałam :dry: O sprawdzenie zastawki musiałam się upomnieć, a to pierwsza rzecz, którą powinien lekarz zrobić przy wymiotach. Jestem pewna, że nawet jej nie wcisnął i pyta "A jak się pani wydaje dobrze działa?" :dry: Nie lubię, jak nie ma naszej pediatry, ona zna Kamila niemal jak swoje dziecko i mam do niej milionowe zaufanie

Jak myślicie jak wypiorę poduszki to będą się jeszcze nadawały do spania?

11 lata 7 miesiąc temu #660411 przez Agusia83
Mala, to coz to za lekarza? ma w ogolr stycznosc z takimi dziecmi jak Kamis?
Oby to tylko wirusowka

Ja pralam poduszke i koldre Emi i jak najbardziej nadaja sie do spania....zalezy co w nich jest...ale mozesz na wszelki wypadek wlaczyc pralke na delikatne tkaniny...

11 lata 7 miesiąc temu #660417 przez Pyśkaaaa
ja czuję sie w miare :) ale pociesza mnie fakt że zaraz urlopik :D
Kamiś zdrówka :*

wiecie ja chyba dziś z Frankiem do lekarza zajrze tak go meszki zgryzły że aż mu nóżka popuchły :( wykupiłam pół apteki i nic nie pomaga wygląda to strasznie a jak mamy wyjechać to wolę żeby ktoś to obejrzał

11 lata 7 miesiąc temu #660473 przez mgielka22
Pyskaa a fenistilem smarowalas?? On jest najlepszy na takie ugryzienia i opuchniecia ;)

Mala zdrowka dla Kamilka najlepiej oby sie obeszlo bez zadnej choroby ;)

My wrocilismy wujek nei musi miec operacji :) takze sie ciesze :)

11 lata 7 miesiąc temu #660538 przez Agusia83
Emi spi...myslalam, ze nie zasnie...stala w lozeczku i plakala, a oczka miala prawie, ze zamkniete...
Ziemniaczki oskrobalam, sciagnelam pranie, chyba zaraz zapakuje kolejne...i ja spakowalam...bo jedzie dzis do mojej mamy.Mamcia mi zaproponowala, ze ja wezmie na kilka dni, bym mogla choc troche odpoczac...do konca zrobic pokoj i wyciszyc sie przed porodem...dlugo sie zastanawialam...ale skoro Emi z babcia bedzie mogla byc 2,3 razy dziennie na spacerze, a ze mna prawie w ogole, tak stwierdzilam, ze to bedzie z korzyscia dla niej.Wiadomo, ze bede tesknic...ale mama nie mieszka 100km od nas i w kazdej chwili bede mogla ja odwiedzic.

11 lata 7 miesiąc temu #660547 przez beti
monika1984lodz napisał:

dzien dobry

Sylwia śiczny suwaczek :)

Emisia jaka pannica :)

Słowiczku ponoć tego się nie zapomina - tak jak jazdy na rowerze :)

a swoją drogą to prawo jazdy powinno się jakoś łatwiej zdawać- troche przesadzają u nas w kraju
Wiem,ze ja w angli zdała bym na pewno a w Polsce to ruletka....

Czesc kochane, ja wlasnie już 30 minut stoje w korku, chyba jakis wypadek... :/

Agusia, Fifi już coraz czesciej mokro kaszle wiec jest poprawa :)

Monia, nie zgodze się z Toba, kiedys myslalam podobnie, ale teraz jezdzac widze jakie glupoty ludzie na drodze wyprawiaja... A potem gina niewinni ludzie.. :( inna sprawa to procedury i korupcja...
Mnie 2 razy uwalili dla zasady (no coz nie posmarowalam :P ), 1 egz ja obalilam a jednego nawet nie mialam szans zdac bo byl 3 dni po pogrzebie taty i zdalam w efekcie za 5 razem...

11 lata 7 miesiąc temu #660551 przez beti
Haha... A teraz jezdze 4-7tys kilometrow miesiecznie :P

11 lata 7 miesiąc temu #660612 przez Sylwia26081982
Beti w sumie masz racje, ja juz nie wymagam żeby było łatwiej ale żeby było sprawiedliwie,mnie raz uwalili z parkowania,dziwnym trafem akurat tego parkowania mój instruktor mi nigdy nie pokazał..drugim razem ja zawalilam,bo wymusilam na równorzędnym,a miałam czekać aż traktor dojedzie haha to też było głupie,bo za mną jeszcze 3 auta by zdążyły . No a teraz jeżdżę po całej Dani,z Danii do Polski, na szczęście trzeci egzaminator poznał ze jednak się nadaje :blush:

Monia teoria teorią ale jazdy lewa strona to sobie nie wyobrazam ;)

Agusia milo ze strony Twojej mamy:) Odpoczniesz sobie a Emi z babcia poszaleje na placu zabaw:)

Dziś Zuzia nieznośna,cały czas się budzi i krzyczy,nic nie zrobiłam,dobrze ze choć zupę mam z wczoraj. No i znowu alarm..tyle co przy cycu jest to wchodzę na neta...

11 lata 7 miesiąc temu #660683 przez monika1984lodz
Beti to fakt,że ludzie jeżdżą jak debile i nic na to się nie poradzi a czy to winna egzaminów i tak taki co sienie nadaje prędzej czy później zapłaci i zda.... znam z autopsji ...
ja np wiem,że na kierowcę się nie nadaję- poprostu nie i koniec- mimo,że bardzo lubię samochody i nie raz jeździłam po polnej drodze

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 7 miesiąc temu #660748 przez mgielka22
No dokładnie ale wg mnie i tak powinny byc testy psychologiczne bo wiekszosc kierowcow sie nie nadaje na droge i ludzie po 65 roku powinni miec tez porzadne testy czy sie jeszcze nadaja bo takie stare sklerotyki najwiecej powoduja wypadkow i robia korki na drodze... Przede wszytskim w POlsce nei ucza dynamicznosci jazdy i reagowania w danej sytuacji :dry: i nie wierze ze egzaminatorzy sa tak bardzo przepisowi i czekaja na traktor np jak przejedzie z podporzadkowanej jak Sylwia pisala :dry:

Lilka dzis wariuje doprowadza mnei do szalu nei slucha sie ze si enie podchodzi pod kuchenke no szok co za durny dzien...ja chce juz niedziele...

11 lata 7 miesiąc temu #660758 przez Agusia83
Mgielka, ja sie z Toba zgadzam w 100%...i moim zdaniem takie badania pownni wyonywac juz osobom, ktore koncza 60 lat...badania psychologiczne, do tego okulistyka...

a to, ze Polacy sa niemili dla siebie i nie umieja jezdzic to tez prawda...nawet jak sa jakies remonty, to straz drogowa musi stawiac znak, ze mamy jezdzic suwakiem...a to powinno byc oczywiste...

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #660811 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:

ja czuję sie w miare :) ale pociesza mnie fakt że zaraz urlopik :D
Kamiś zdrówka :*

wiecie ja chyba dziś z Frankiem do lekarza zajrze tak go meszki zgryzły że aż mu nóżka popuchły :( wykupiłam pół apteki i nic nie pomaga wygląda to strasznie a jak mamy wyjechać to wolę żeby ktoś to obejrzał

Pyska na meszki niestety antybiotyk sie daje, bo to jest straszne cholerstwo.

Agusia, nie chce sie wtrącać ale ja na Twoim miejscu pocieszyła bym sie jeszcze Tylko Emilka, ona może Ci "dokucza" bo czuje zmiany ktore ja czekają,
zeby nie poczuła sie odtrącona bo to niestety odbije sie na maluszku :(
idz z nia do sklepu i moze kupcie cos razem dla braciszka, niech Emi wie ze to bedzie od niej :) A masz jakis upominek dla Emilki od Artusia?
a Emi i tak spedzi z babcia kilka dni jak pojdziesz do szpitala.
To moje zdanie, a zrobisz jak zechcesz :blink:

Beti DZIECI DZIĘKUJA !!!!!!! :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka