BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 7 miesiąc temu #660123 przez Sylwia26081982
Jeszcze suwaczek zmieniłam i teraz dopiero uciekam :)

beti, Pati spokojnie, trochę miałam obawy ale mam delikatne krwawienie..nawet bardzo delikatne dlatego też skusiłam się na biel:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #660126 przez pati-m
Dobranoc. Do jutra.

11 lata 7 miesiąc temu #660128 przez slowiczek
Ja w bialych spodniach wyszlam ze szpitala po porodzie :P

dobra uciekam spac bo rano jazda tradycyjnie, jutro przedostatnia :)

11 lata 7 miesiąc temu #660145 przez Pyśkaaaa
slowiczek napisał:

Ja w bialych spodniach wyszlam ze szpitala po porodzie :P

dobra uciekam spac bo rano jazda tradycyjnie, jutro przedostatnia :)

Słowiczku tez miałam jeden gorszy dzien w L masakra i niezapomnę go.... ooo to zaraz egzamin zaciskam aby poszło Ci szybciej niz mi :*

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #660190 przez slowiczek
Pyska no kurcze wlasnie nie tak zaraz... W przyszlym tyg zdaje wewnetrzny (w tej mojej szkole do przesady przestrzegaja przepisow :dry: i nie pozwalaja wczesniej) - jak zdam, ide do wordu zapisac sie na sama teorie (teraz nie oplaca sie zapisywac na oba na raz bo teoria nie jest latwa i nie warto ryzykowac strate 140 zl), na teorie czeka sie ok 2 tyg, jak zdam dopiero zapisze sie na praktyke i kolejne 3 tygodnie czekania...wiec mysle ze egzamin bede miala dopiero na przelomie czerwca i lipca)...no chyba ze bede miala farta i akurat beda krotsze terminy, tak czy inaczej bede musiala dokupic pare godzin, zeby nie wyjsc z wprawy

a tak w ogole to dzien dobry :) Nati jeszcze spi, ide sie ogarnac

11 lata 7 miesiąc temu #660205 przez pati-m
Dzień dobry.

11 lata 7 miesiąc temu #660206 przez mgielka22
Iwonka wtedy przynosisz wyciagi z konta z ostatnich 12 mcy i licza Ci srednia bo wiadomo na zleceniowke zawsze masz ruchome zarobki ;)

Agusia ale brzusio sliczny :D ja Ci mowie ze na dzien mamy bedziesz miala prezent :D

Beti qrde a ty bylas u porywatnego czy na nfz z Fifim???

Slowiczku w sumie masz racj przy zmianie tych chorych testow to lepiej osobno zdawac a nie jak my kiedys ze za jednym zamachem...a robilas juz jakies w domu???

Znikam jade z Lila i wujkiem do lekarza a Lile odstawiam bylej niani z ktora mam swietny kontakt ;) takze do pozniej :)

11 lata 7 miesiąc temu #660220 przez monika1984lodz
dzien dobry

Sylwia śiczny suwaczek :)

Emisia jaka pannica :)

Słowiczku ponoć tego się nie zapomina - tak jak jazdy na rowerze :)

a swoją drogą to prawo jazdy powinno się jakoś łatwiej zdawać- troche przesadzają u nas w kraju
Wiem,ze ja w angli zdała bym na pewno a w Polsce to ruletka....

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 7 miesiąc temu #660268 przez Agusia83
I ja sie witam....i juz nie wiem co robic...wczoraj Emi byla taka grzeczna, sluchala mnie i przytulasna...a dzis wszystko znow na nie...ubrac sie nie chciala, przebrac pieluchy, przynioslam jej paluszki, to chciala nimi rzucac...rece mi opadaja....zmiana nastroju o 180 stopni... :( :( :( :(

11 lata 7 miesiąc temu #660275 przez pati-m
Agusia - może Emi jest na etapie buntu? Wiem, że łatwo pisać, ale tylko cierpliwość Cię ratuje. Każda to przerabiała lub przerabia. A może daj jej chwilkę dla siebie, niech posiedzi sama, wyzłości się i już. Jak Kacper się złościł to ja go zostawiałam żeby "ochłonął" i pilnowałam z daleka, a potem mu przeszło i już było oki :) Trzymam kciuki za poprawę humorku Emi.
A Ty jak się czujesz?

Pyśka - jak dziś samopoczucie? Lepiej? Nadal masz takie mocne mdłości? Nie przeforsuj się w pracy :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #660282 przez Sylwia26081982
Witam i ja :*

Monia dzięki ;)A czemu w Anglii byś zdała , tam tak łatwo ??

Ja na szczęście załapałam się na stare zasady, testy nie problem ale jazde dopiero za trecim razem..a szłam z myślą że i tak nie zdam i że już mam w d... to prawko..No i właśnie wtedy jak już się tak totalnie wyluzowałam i poddałam to zdałam .. nie zapomnę jak się cieszyłam :)
A dodam że uwielbiam od zawsze prowadzić autko.

Slowiczku będę trzymała kciuki żeby Ci się udało wszystko za pierwszy razem :blink:

Agusia Emi to prawdziwa kobieta :)

11 lata 7 miesiąc temu #660288 przez Agusia83
Pati, wlasnie tak zrobilam....zostawilam ja w jej histerii i jej przeszlo....wiem, ze to bunt...juz od jakiegos czasu go ma..tylko raz jest grzeczna a raz cos jej sie dzieje...
Pati, a nie wiesz ile taki bunt trwa?

Ja tez bym chciala miec prawko...jak narazie jezdzilam kilka metrow jak D. mnie uczyl...a najlepiej szarzowalam w snach...takimi terenowami :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #660296 przez pati-m
Agusia - nie ma chyba na to reguły. Kacper miał z 3-4 akcje gdzi kładł się na podłogę, płakał. Nie reagowałam, nic tym nie wygrał i póki co takich rzeczy nie robi. Oczywiście wciąż bywa, że się rozpłacze itp. ale to normalne, jednak nie robi już histerii.

11 lata 7 miesiąc temu #660299 przez Agusia83
To Emi tak nie robi....tylko potrafi przez 10 minut mowic, a raczej paplac non stop niej, jakby cos jej nie pasowalo...wkurza sie, siedzi na lozku, czy kanapie i placze....

Beti, jak tam Fifi?

11 lata 7 miesiąc temu #660320 przez monika1984lodz
Sylwuś bo w Angi to normalnie jak dla debili te testy są- wiem bo mój M zdawał i razem z nim się uczyłam
egzamin z teori zdajesz w swoim języku i masz na niego ponad goddzinę a M wyszedł z niego po 20 minutach i zdał bezbłędnie- no ale tam są pytania typy jakie światło pozwala na ruszenie - czerwone,zółte czy zielone hahah
a praktykę mu przełożyli bo na drzewach był szron- i to już nie są warunki do zdawania prawa jazdy :cheer: fo tego możesz popelnić chyba 5 błędów jak nie więcej

Agusia nie pociesze Cię móiąc ,że u nas bunt trwa cały czas.... to już tak na oko ponad miesiąc trwa- jak nie dłużej- ale Emi charakterna jest to może dlatego tak długo

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka