BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #668989 przez pati-m
mgiełka - czyli kamień z serca?

słowiczek - daj znać co z Nati.

Marta - to trzymam kciuki żeby się udało.

Pyśka - syndrom wicia gniazda :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #669009 przez ewelinaa
Hej :)

Słowiczku biedna Nataluszka :( :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: , mam nadzieję, że nie będziecie musieli jechać do chirurga. A czym się oparzyła?

Agusia już coraz bliżej :lol: :kiss: :kiss:

Kinga strasznie źle w nocy spała, budziła się co chwilę z jękiem albo z płaczem, nie wiem dlaczego. Wstała o 7:30, na szczęście z uśmiechem :) A teraz przewraca się w łóżeczku przed drzemką.

Dziś od rana siedzę na allegro - zamówiłam w końcu Kindze nowe łóżeczko, materacyk, prześcieradła. Pościel chyba z Peppą będzie :S :blink:
I pierwszy raz zamówiłam przez internet perfumy dla M. na urodziny, boję się straszenie, zawsze w Douglasie kupowałam. Ale jak porównałam ceny :ohmy: mam nadzieję, że nie trafię na podróbę.

11 lata 6 miesiąc temu #669014 przez mgielka22
Ojj odetchnelam i to z jaka a M to juz w ogole :P

11 lata 6 miesiąc temu #669100 przez maja1982
Witam sie :)

Nati :( biedna malutka :( słowiczek daj koniecznie znać jak wygląda sytuacja !i dla ciebie :kiss:

pyska - czekamy na relacje po wizycie :)

mgielka - to pewnie ze stresu ci sie opóźnia!

ewelina - pokaż łózeczko :) może zęby Kindze dokuczają ??

marta - to juz teraz wyjezdzasz do rodziców??

ja czekam na koleżankę :) piekę ciasto od magdy :) :kiss: z truskawkami!ciekawe jak wyjdzie i tym razem ustawiłam sobie czas na piecu :silly:

mieszkanko ogarniete , Lolo spi juz godzinke, obiadek przygotowany, pranie sie suszy :)

11 lata 6 miesiąc temu #669103 przez slowiczek
jakby wczoraj było mało wszystkiego to ledwo co zasnęłam, a budzi mnie pukanie do drzwi, byłą 2:15, zanim zdążyłam wstać słyszę dzwonek do drzwi :huh: generalnie to u mnie po klatce nie kręcą się przypadkowe osoby bo to zamknięte osiedle, wszystko otwierane na chipa, jest ochrona itd ale trochę się wystraszyłam....co się okazało to koledzy Ł, zdecydowanie po alkoholu :angry: byli akurat u takiego D który mieszka nad nami, fajna pora na odwiedzinki, co :) :angry: :dry: ? i przede wszystkim na dzwonienie dzwonkiem o 2 w nocy do mieszkania w którym śpi małe dziecko :angry: ...nie otworzyłam im, a Ł w ogóle tego nie slyszal bo sluchal muzyki w sluchawkach, za to na wycieraczce postawili nam sanki, dowcipnisie......

Nati ok, nie wygląda to źle na szczęście, a oparzyła palec gorącą żarówką albo taką metalową obwódką obok, nie wiem, bo nie widziałam tego momentu :( ten mój kruszek wyrabia 300 % normy jeśli chodzi o róznego rodzaju wypadki :(

Ewelina no to pokazuj wszystko co wybrałaś :) a perfumy gdzie kupowałaś ? w Douglasie to w ogóle ceny są "najchorsze" z możliwych, straszną mają marżę..

11 lata 6 miesiąc temu #669106 przez maja1982
słowiczek - no swietna pora na odwiedziny nie ma co :S co na to Ł??

11 lata 6 miesiąc temu #669115 przez slowiczek
Powiedzial ze z nimi pogada, tak generalnie to normalne fajne chlopaki, ale co im strzelilo to nie wiem :S

11 lata 6 miesiąc temu #669118 przez maja1982
jak to co alkohol :silly: słowiczek wiem ze tobie nie do śmiechu było ale mnie sanki troszkę rozbawiły :huh:

11 lata 6 miesiąc temu #669124 przez pati-m
To dobrze, że aż tak poważnie Nati się nie poparzyła. :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #669140 przez Pyśkaaaa
a my u mamy sobie dziś jesteśmy ok 16 przyjeżdzą K i jedziemy do gina potem na zakupki a potem po Frania :) niech sie babcia nacieszy :P

Słowiczku dobrze że nie straszne to oparzenie :* a i z sanek ja się uśmiałam :P

o matko muszę kupić truskawki i chyba jutro to zrobię wogole tak się cieszę że od jutra na l4 jestem :P

Marta zaciskam kciuki aby udało sie umówic a dzis pewnie wolne mają...jak większości

11 lata 6 miesiąc temu #669142 przez Agusia83
Emi dopiero zasnęła, męczyła się od 13....szybko ugotowałam ziemniaczki....zjadła, ale jaki był krzyk, jak brałam ją do łóżeczka?...teraz ja muszę odsapnąć...a przed 13 przyszła do mnie koleżanka z pracy z 2 siatami ciuchów dla małego i dla mnie :laugh: gdzie ja to mam pomieścic?

Słowiczku, dobrze, że to nic groźnego...mam nadzieję, że Nati nie będzie miała żadnej blizny...a kolegów Ł. chyba bym ukatrupiła...ja może zbyt nerwowa jestem...ale znając siebie, otworzyłabym drzwi i powiedziała kilka słów do słuchu...

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #669157 przez slowiczek
no z sankami to było nawet śmieszne, przyznaję :)

Pysia, zaciskam kciuki za wizytę :)

wiecie co, kupiłam sobie ostatnio taką odżwykę do paznokci, Eveline 8 w 1, ma bardzo wielu fanów ale i przeciwników, jest dość kontrowersyjna ze względu na możliwe skutki uboczne formaldehydu, no ale postanowilam zaryzykowac....po nalozeniu tego na paznokcie poczulam taki ból i pieczenie, że o jaaaaa :huh: i zdretwialy mi palce :huh: także nie polecam.....
dziś nabyłam sobie Regenerum, zobaczymy jakie będą efekty...kiedyś miałam takie śliczne paznokcie, a teraz są takie nijakie :(

11 lata 6 miesiąc temu #669160 przez pati-m
Pyśka - daj znać jak po wizycie :)
A wolnego zazdroszczę :)

11 lata 6 miesiąc temu #669174 przez pati-m
Walczę ze snem, aż mi momentami głowa się chwieje :P Gdybym tylko mogła to padłabym w minutę. No ale Kacperski już po drzemce więc trzeba do wieczora czekać ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #669186 przez Agusia83
Pati,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka