BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #686713 przez Marta M
Witajcie, dzisiaj spałam dwie godziny w nocy, cała noc przy łóżeczku bo Maja nauczyła się z nami spać u rodziców i w domu akcje...o 4tej wymiękłam i ją wzięłam bo już jasno było i co gdyby dzień zaczęła?? Za to ja już nie zasnęłam :dry: :dry:

Zrobiliśmy dziś Majce zdjęcie do dowodu, przyda się jakbyśmy się gdzieś wybierali, choćby i na Słowację na baseny, dawniej często tak jeździłam...

A z rewelacji pochwalę się, że dzisiaj o 5tej rano urodziła się Ania, kuzynka Mai, 3400g, 55cm, Basia do szpitala przyjechała o 4tej rano i urodziła godzinę później, pierwsze dziecko, nic tylko zazdroscic...ale góralki to jakieś twarde baby, ja to przyszywana :silly:

Wybaczcie moją opieszałość z czytaniem...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #686717 przez Agusia83
Dawidku, musisz duzo miejsca zrobić bo do basenu leci druga ciotka...z takim podwójnym sadełkiem :silly: Widać, że grzywka przycięta :laugh:
Fanka, jak on Slicznie mówi i poraz kolejny dziś się wzruszyłam i łzy mi poleciały jak to przeczytałam...

Pati, najważniejsze, że się znalazł...pilnuj go jak oka w głowie...a domem się nie przeujmuj...masz odpoczywać dla fasolinki :laugh: a Kacperkowi też się pewnie lepiej śpi, jak wie, że mamusia też robi aaa :laugh:

Natusia, jaki słodziaczek...kurcze, ale sporo się zmieniła, jedynie te włoski zostały :laugh: cud miód i orzeszki :laugh:

Jutro będzie równy tydzień jak jestem po terminie...Emi się wówczas rodziła, ciekawe czy maluch też? Jutro z rana idę do swojej lekarki po zwolnienie...ani jednego dnia im nie popuszczę....a nie wiem czy się chwaliłam...ale idę na roczny macierzyński i spokojnie będę mogła dostawać 80% pensji :laugh:

Biedny Kubuś...oby to był tylko taki wybryk natury związany z pogodą

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #686724 przez fanka
Cioteczki zapraszamy, basen duży, nawet ja się zmieściłam :-)
Agusia może Arturro się solidaryzuje z siostra i też wyjdzie tydzien po terminie!!!
Marta gratulujemy rodzicom Ani :-) a jak tam S??
Nataluszka :kiss: :kiss: zapomnialam Cię już taka malusia!!
sprawdziłam właśnie stan konta, dostałam zaległą premię za pracującą sobotę, czekałam na nią 3 miesiące i dostałam 68 zł!!! no idzie się załamać!!!
idę spac bo jutro pobudka, mam już dośc tego wstawania o 4.30!!!
spokojnej nocy dla wszystkich (no może poza Agusią ;) ) do jutra

11 lata 6 miesiąc temu #686755 przez beti
Czesc kochane
Jest 6:20 i wyjezdzam do Poznania- wracam jutro...
Jestem na biezaco ale wymeczona strasznie, wiec nie odpisuje niczego, nawet kompa w domu nie otworzylam od tygodnia... W tym tygodniu zrobie lacznie 1800 km... :/ jade na oparach :( mam dosc :(

11 lata 6 miesiąc temu #686756 przez Agusia83
Dzień dobry. Ja nie spie od 5:10. Taka pobudke zrobila Emi.
No i jestem 2w1.

Beti wspolczuje,życzę byś szybko przyjechala do domu.

11 lata 6 miesiąc temu #686759 przez pati-m
Witam,
Gardło mnie boli, a Kacper bardzo kaszle :( Jak mu nie przejdzie to idę z nim w poniedziałek do lekarza. Ech...

Dawidzio szaleństwo basenowe :)
Natki jaka kruszynka :)

Wczoraj zasnęłam i nie miałam siły na nic więc dziś od rana nad papierami bo do pracy na 11.

11 lata 6 miesiąc temu #686765 przez mgielka22
Witam sie po nocce w pracy o dziwo znosnej ale wichura byla straszna i lalo pol nocy :cheer: ale w koncu chlodno dzis znow ma byc upal my lecimy do Wrocka po poludbniu jak M z pracy wroci wiec moze mnie nie byc...

Beti :(

Od lipca Lili bedzie w zlobku na ok 5h dziennie 5-6x w mcu :) zeby do dzieci sie przyzwyczajala wczoraj bylam obczajke zrobic i bardzo fajny zlobek malutko dzieci wiec nie powinny byc duzego skazenia :silly: a potem zamiast wujka sasiadka bedzie z nia siedziec ktora mieszka 2p nizej i sie nudzi bo pracuje po 4h dziennie takze potem ma kupe wolnego czasu :)wujek ma wernisaz w pazdzierniku i musi malowac...

Znikam odpoczac troche do pozniej ;)

11 lata 6 miesiąc temu #686780 przez monika1984lodz
dzięn dobry
zapowiada się kolejny mega upalny dzień- a ja już w mieszkaniu nie mogę wysidzieć- jest ponad 34 stopnie i duszno :/
najchętniej bym do jakiegoś supermarketu wybyła- bo tam klima
a tu w perspektywie gotowanie obiadu w tyym skwarze....

Beti :kiss: :kiss: :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 6 miesiąc temu #686812 przez gosia2324
dziewczyny
:( byliśmy wczoraj na pogotowiu :( 39,6 gorączka, dostał Zinat :( wiec wakacje mamy w domu :(
Dziękować Bogu ze złapał cos w domu a nie w drodze...
Cala noc goraczka 39,0 nie schodziła, okłady,leki ech ....

11 lata 6 miesiąc temu #686821 przez slowiczek
Gosia :( strasznie mi przykro, w ogóle już nie pojedziecie ? dużo zdrówka dla Kubulka :kiss:

lecimy do sklepu póki da się jeszcze wyjśc...

11 lata 6 miesiąc temu #686838 przez monika1984lodz
Gosiao kurcze- zdrówka dl aKubusia
:kiss: :kiss:

Emi ma bunciknie chce z domu wyjść a ja nie mam nic na obiad w domu

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 6 miesiąc temu #686842 przez gosia2324
Slowiczku mieliśmy rezerwacje 21-28 wiec przepada, na szczęście nie mieliśmy żadnej zaliczki bo gdyby to była wycieczka za graniczna to ani wakacji ani kasy,
jak Kuba wyzdrowieje to pojedziemy na 3-4 krótkie wyjazdy.

11 lata 6 miesiąc temu #686867 przez pati-m
Gosia - jejku strasznie mi przykro. Ale najważniejsze, że to zaczęło się w domu i mogłaś szybko zareagować, a nie Kubcio męczyłby się gdzieś na wyjeździe. Dużo zdrówka życzę.

A ja dziś fatalnie się czuję przez te upały. Kręci mi się w głowie, słabo mi jest. Najchętniej to bym z domu nie wychodziła. Mam nadzieję, że jakoś w pracy wytrzymam.

Monia - u nas odwrotnie. Kacpero do domu by najchętniej nie wracał. Ze łzami w oczach wracamy bo przecież przy tych upałach cały dzień nie da rady się smażyćm na zewnątrz.
Do tego mniej mi je. Nie wiem czy to wina upałów, czy jakiejś infekcji związanej z tym kaszlem.
Teraz poszedł na plac zabaw z babcią uradowany.

11 lata 6 miesiąc temu #686887 przez mgielka22
Gosia jejku :( mam nadzieje ze Kubcio szybko wyzdrowieje :kiss:

Pati nei martw sie to wina upalow Lila tez nie chce jesc tylko non stop pije a to wazniejsze od jedzenia wiec nie masz czym sie martwic :kiss: zobacz na doroslego tez nie chce sie jesc w upaly poza czyms zimnym ;)

U nas chlodniej dzisiaj mialo byc 29 st a jest ledwo 23

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #686924 przez Mała
Witam
Jeszcze cieplej jak wczoraj, dla mnie w lato wystarczy 23 stopnie, bo potem to już zdechnąć idzie

Dawidek ale Ci fajnie w basenie :)

Fanka premia jak się patrzy :dry:

Natalka jaka malusi, jak ten czas leci, jakie fajne to były szkrabki :blush:

Beti :kiss:

Ciężaróweczki mają ciężko w taką pogodę, a te na wylocie to w ogóle. Pamiętam, jak z Kamilem było

Gosia jak Kubuś dziś?

Marta jak S, kiedy ma zabieg? Ty jak się czujesz?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka