BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #692580 przez pati-m
A za wakacje trzymam kciuki. Na pewno się uda :) I do tego będziecie mieli taniej bo będzie po sezonie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #692591 przez Sylwia26081982
Hej laseczki.

Marta przepraszam za filmik nie chciałam Ci zrobić przykrości, udostepnilam filmik bo mnie bardzo wzruszył, opowiadając go wczoraj Tomkowi znowu się popłakałam.. Piękna smutna i zarazem trudna historia.. Ta moja znajoma o której Wam kiedyś pisałam co w 16 tc usunęłato też mi napisała że smutno jej i że żałuje swojej decyzji itp.

JA jak byłam w ciąży z Zuzią tez mi lekarka powiedziłą tylko nie pamietam jakie prawdopodobieństwo ale że dziecko może być chore..a zobacz jaka piękna i zdrowa dziewczynka. :)

Pati OSkar super a łańcuszek też extra :)

Jagóędka cudna :)

Monia fakt masz talent..fotki na jakiś konkurs powinnaś wysłać :)

Agusia dasz radę, jak ja daje to juz wszyscy muszą dac :)

Mgiełka biedna Lili :( JA nie umiem tak słuchać ługo jak Adipłacze, zaraz mi go skoda..moze go nie przytulam bo to nie humanitarne ale zajmuje go czymś..

Magda super że wakacje udane..

Gosia obydwie sukieneczki łądne tzn, kolorki..Tobie na pewno w oby dwóch ładnie : )

A KAcperka zdjęcie do paszportu mmmm pyszne :)

Slowiczku GRATULACJE!!! Jeszcze pamiętam jak ja to przerbiałam :) A na jazde się wyluzuj i nie artw a napewno zdasz.. wiem łatwo się mówi ale trzymam kciuki!!!

Fanka :laugh: dzieciaczki są boskie..ciekawe kiedy Adi mnie czymś zaskoczy, muszę myśleć co do niego mówię ;)

A co u nas?? Wszystko ok, za miesiąc przyjezdza tesciowa i Tomka siostra z corka..noi oczywiściemój brat , juz nie moge sie doczekac :) Teściowa mam przebojowa ale oczywiście na dłuższy czas bym nie wytrzymła :D:D Ale 2 tygodnie to w sam raz :D:D

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #692600 przez Mała
Pati 3 górne się przebijają,a dolne klują, ale zielony katar jeszcze ma, także to chyba nie zęby :dry:

Sylwia to wesoło będziecie mieć. Do mnie mama z bratem przyjeżdżają we wtorek :)

Beti jak Fifi, jak z M?

11 lata 6 miesiąc temu #692632 przez gosia2324
Oddalam ta srebrną sukienke i ..... kupiam sobie dwie pary rurek :S :angry: :woohoo: :woohoo:

Pati :kiss: no śliczne :blush: czy ty sobie szukasz czegos na pamiątke urodzenia córeczki :blink: :blush: ja kocham moja srebrną obrączke ze stopkami dziecka, ktora kupiłam z okazji urodzenia Jagódki :blink: i wiecie co uwielbiam to moje dziecko... zwłaszcza jak sto razy w ciągu dnia przychodzi i mówi chce sie przytulić, a jak już sie przytula to mówi Mamuuuuusiuuuu moja malutka :blush: KOCHAM TO !

Marta jak u Ciebie bo sie martwie .... :kiss:

Olcia co Ty ? :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #692634 przez pati-m
Gosia - nieeee, nic nie szukam na razie :silly: Po prostu szukałam jakiegoś prezentu dla kuzynki i to mi wpadło w oko :)
Maniaczka spodni :P

Maaaarta - gdzie jesteś?

11 lata 6 miesiąc temu #692637 przez pati-m
Gosia - no ja to jeszcze muszę sobie poczekać na takie słowa Kacperka. Ale i tak kocham jak przychodzi, przytula się i daje buziaki :blush: Normalnie rozpływam się wtedy :blush: :kiss:

Napisałam do Marty eska. Zobaczymy czy odpisze.

11 lata 6 miesiąc temu #692644 przez pati-m
MAM WIADOMOŚĆ OD MARTY!!!
NT WYSZŁO 2,6 I LEKARZ KAZAŁ SIĘ NIE PRZEJMOWAĆ :lol: I NAJPRAWDOPODOBNIEJ BĘDZIE SYNEK :lol:
TAAAAAAAAAAAAAAAAAK SIĘ CIESZĘ :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #692646 przez gosia2324
Pati ona mówi tak do mnie jak ja do niej :)
Często jej mowie moja malutka kochana lalusia :blink: :woohoo: :blush:
A Jogo jak idzie spać to przytula Ciasteczkowego i mowi Cisioku kochany ... :blush: :woohoo: :woohoo:
Śmieszna jest :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #692650 przez Mała
Jogo jest boska :blush: Ola też się tuliśka zrobiła, całą naszą trójce przytula i całuje :blush:

Marta super wieści :kiss:

Skąd taka różnica :unsure: :ohmy: :dry:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #692652 przez gosia2324
SUPER !!!!!!!!!!!!! MARTA TAK SIE CIESZE ! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #692664 przez pati-m
Powiedziała, że jak da radę to jeszcze dziś do nas zajrzy i powie co i jak :)

11 lata 6 miesiąc temu #692665 przez slowiczek
Marta :lol: :kiss: miał być synek i jest synek, czaaaaaaaad :)

Nati padła bez kolacji - poszłam zrobić jej kaszkę, przychodzę do pokoju a ona już śpi :)

w ogóle kurcze, od 3 dni robi mi brzydkie rzadkie kupy :(, hmmm....jutro kupię jej probiotyk za radą koleżanki i mam nadzieję, że pomoże, oby!

11 lata 6 miesiąc temu #692673 przez pati-m
słowiczek - polecam dicoflof w kapsułkach. Zawsze jedną wsypuję Kacprowi do mleka i ładnie wypije :)

11 lata 6 miesiąc temu #692678 przez Mała
Acidolac w saszetkach ja polecam :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #692714 przez maja1982
jestem,

sylwia- zwyłam sie jak bóbr :( co prawda widziałam juz ten filmik kiedys ale obejrzałam jeszcze raz!!

marta - SUPER WIEŚCI!!! :kiss:

gosia - ja tez sie doczekałam na mamusiu :) uwielbiam :blush: jogo to juz wymiatacz;) ja sie ciesze z kazdego słowa jak głupia :)

pati - my nie mamy nic przeciwko waszym ciążowym relacjom ;) wręcz przeciwnie ;)

słowiczek - padłam jak przeczytałam ze jestem perfekcyjna pania domu :laugh: :laugh: :laugh: wiesz co ze mnie taka perfekcyjna pani domu jak z koziej dupy trąbka :silly: poprostu miałam wiecej czasu wiec posprzatałam porzadnie kuchnie ;)

ale super ze u marty wszystko w porzadku - uspokoi sie napeweno, martwiła sie niepotzrebnie co za lekarz debil!!! :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka