BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 5 miesiąc temu #713004 przez mgielka22
Monia no tak ale tydzien sie konczyc moze wniedziele a miesiac w przyszla srode :P a to roznica bo na tym przelomie mam wyplate i musze zdazyc :)

Ewelinkaa tylko mnie nei rozchodzi sie o granie a o to zeby Lilke zachecic w ogole w jakis posob do siadania bo niestety normalny nocnik i kibelek nie dzialaja i nie chce siadac na nie...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #713013 przez monika1984lodz
Mgiełka a co do nocnika- to do mnie nie rzemawiają te grające- zbędny gadżet

Ewcia to ja trzymam kciuki za Was :kiss: :kiss:

w Łodzi dzisiaj ciepło :) isłoneczko świeci :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 5 miesiąc temu #713030 przez mgielka22
Monka mnie sie rozchodzi o wyuglad a nei granie ;)

11 lata 5 miesiąc temu #713052 przez monika1984lodz
Myśłisz ,że Lilce kształt robi jakąś różnicę ? nie sądze- toraczej cieszy nasze oczy.
no le przecież to Twój wybór :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #713058 przez Agusiak
hej laski sorki że się wtrącę ale u nas było podobnie. Nie ma mowy, żeby mi młoda usiadła na tzw zwykły nocnik czy nakładkę na kibelek. Dopiero na tym nocniku fajnie i chętnie siada, chociaż jeszcze szału nie ma bo nadal lata w pieluchach, ale kilka razy sama podbiegła i zrobiła siku, więc może jak ktoś ma możliwość kupna bo tanie to nie jest to chyba warto :)
A nóż się sprawdzi jak u nas :) jednak na nocnikach tego typu dziecko troszkę inaczej siada niż na zwykłych i akurat u nas to było TO :)
Pozdrawiam :)
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #713074 przez gosia2324
Witam.

Co tu taka pustka?

Mgielka mi te nocniki sie nie podobaja, to wyglada jak zabawka, a ma sluzyc do innych celów ,ale kwestia gustu no i prawie 100zl za kibelek :cheer: :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #713083 przez gosia2324
AGUSIA STO LAT KOCHANA :kiss: !!!!!

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #713193 przez maja1982
Witam,

Agusia - sto lat kochana :kiss: kazda z nas jak miała miesięczne dziecko to raczej nie latała po sklepach ;) zorganizuj sobie wyjscie jak D bedzie w domu!nakarm Arcika :) i w drogę :)

ewelina - dobrze ze lepiej sie czujesz!!moze kinga faktycznie jakiś uczuleniowy ma ten katar??

mala - kiedy odbieracie wyniki Olci??

gosia - i co zrobisz??pojedziesz??

pati - ale super macie wakacje :) :blush:

my z lolkie u rodziców od wczoraj (mame odwieźliśmy) damian dojedzie w piatek i chcemy nad jeziorko pojechać :) o ile sie uda ;)

pije kawkę i ide troszkę posprzątać!

wyszłam z lolkiem na spacer po 7 tak teraz wróciliśmy - śniadanie obiad w ogóreczku :) ps. iwonka -to są właśnie plusy mieszkania w domku :)

11 lata 5 miesiąc temu #713207 przez Marta M
Witajcie, Maja próbuje zasnąć ale coś jej nie wychodzi..coraz ciężej ze spaniem w dzień...dłużej usypia i krócej śpi :(

Agusia rozumiem Cię doskonale i ja też przygotowuję się na taki los już niebawem :):) I wszystkiego najlepszego dla Ciebie :kiss: :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #713225 przez mgielka22
Agusia najlepsiejszego dla Ciebie :kiss:

Dziewczyny polecam Wam najlepszy odplamiacz allegro.pl/meglio-odtluszczacz-uniwersal...-5l-i3376605328.html zeszly mi po nim wszytskie plamy z ubranek Lili nawet te stare plamy po obiadkach etc :) naprawde dobry srodek :)

Gosia skoro nie dziala nakladka ani nocnik to musze szukac dalej ;) zobaczymy poczekam do sierpnia bede miala urlop pojade do rodzicow to moze tam sie przemoze :)

Lila padla w wozku wrocilismy do domu bo upal niemilosierny i spiocha sobie w lozku :)

Pati w ile dojechaliscie do Chorwacji oraz czy po drodze byly stacje benzynowe z LPG???

11 lata 5 miesiąc temu #713243 przez monika1984lodz
Agusia Sto lat :*:*:*

Emi padła- łaziłyśmy ze trzy godziny po dworzu i wymęczona zjadła zupę i poszła spać- ciekawa jestem o której wstanie :P

Maja mam nadzieję,że się Wam uda wyjechać na kilka dni :)

Marta wiem o czym piszesz

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 5 miesiąc temu #713250 przez Agusia83
Dzieciaki spia od godziny a ja trochę ogarnelam dom,zjadlam obiad i odpoczywam. Rzadko to.mi sie zdarza.

Mgielka,my mamy grajacy nocniczek,ale taki tani i Emi zadowolona jak jej gra,wowczas robi siku.

Gosia wychodze z dziecmi.na płac zabaw ale narazie bym sie z nimi nie wybrala do bonarki sama. A nakulkach Emi pewnie by sama nie zostala,za bardzo jest mamusiowa.

Mama dzis do mnie dzwonila z życzeniami,pytala o.wnuki...zapytałam kiedy wpadnie to sie zaczela gada jak sie zmienilam,jak ja wkurzylam i jak sie okropnie zachowała...ona swojej winy nie widzi...no coz.

11 lata 5 miesiąc temu #713255 przez monika1984lodz

11 lata 5 miesiąc temu #713261 przez ewelinaa
Ja już wróciłam z pracy, zaraz wypiję kawkę i lecę z Kingą po zakupy na obiad i jakieś owoce - Kindze śliwki bardzo posmakowały :)

Zakładałam Kindze majteczki, biegała bez pieluchy, ale zasikiwała wszystko - gdzie siedziała czy stała :S Na nocnik nie chce siadać, bardziej na deskę na sedes, ale też nie koniecznie.
Chyba się z nią wybiorę do sklepu i niech sama wybierze sobie nocnik, na który zechce siadać ;)
Tak skończyłam z butelką - byłyśmy w sklepie, wybrała kubeczek, powiedziałam jej, że to będzie na wieczorne mleczko i ok, pogodziła się z tym :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #713263 przez monika1984lodz
Ewelin to świetny pomysł :D może ja tak EMi butli oduczę :D

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka