BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 5 miesiąc temu #711793 przez iwonaNAVI
Maja slicznie mowisz slonko :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #711889 przez iwonaNAVI
Dziewczyny czy Wasze dzieci tez ostatnio tak malo jedza? Moja to nigdy nie nalezala do niejadkow ale ostatnio to potrafi nie tknac obiadu i tylko troche podjesc ...martwie sie...i to trwa juz jakis czas kilka tygodni...co prawda raz jest lepiej raz gorzej ale duzo mniej je niz wczesniej

11 lata 5 miesiąc temu #711893 przez Pyśkaaaa
dziewczyny to nie sukienka to tunika :) na poprawinach byłam ubrana w nią :P a kwitnąco to jakos sie nie czuję
Monia coraz częściej mówią że Franio to tata

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #711921 przez gosia2324
MAja, jakie szalentow :) Super :)

Dziewczyny ja dzis znów zawału dostalam, :( wieszam pranie Jogo była ze mną na balkonie i mówi ze szukamy kocicy, a nagle mamusiu nie moge wyjąć głowy :cheer:
Wsadziła głowe między szczebelki :cheer: :ohmy:
MAtko rece zaczely mi sie trząść :( Dzieki Bogu jakos jej wyjelam i dziki Bogu bylam na balkonie , przeciez by wypadla :(

11 lata 5 miesiąc temu #711923 przez mgielka22
Maja ale slicznie skaczesz i mowisz :D

Bylam w CCC ale czekam na wyplate poniedzieli i pojde pytalam o ta promo i jest do konca lipca :D upatrzylam fajne zolte buty na wesele :D

Pyskaa slicznie wygladacie :D brzusiu super :D

Iwonka nie przejmuj sie Lili teraz tez malo je bo jest goraco a w upaly sie jesc nei chce tylko pic takze sie nie martw wazne by pila duzo :)

11 lata 5 miesiąc temu #711925 przez mgielka22
Gosia ło matko to jakie Ty masz przestrzenie w tych szczeblach?? :cheer: Lilce sie u mnei nie miesci glowa miedzy...ale i tak siatke bede zakladac...a Ty nie myslalas o tym???

11 lata 5 miesiąc temu #711926 przez iwonaNAVI
o Boze Gosia !!!

11 lata 5 miesiąc temu #711928 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Gosia ło matko to jakie Ty masz przestrzenie w tych szczeblach?? :cheer: Lilce sie u mnei nie miesci glowa miedzy...ale i tak siatke bede zakladac...a Ty nie myslalas o tym???

no właśnie w normalne sie nie miesci, a wcisnęła miedzy pierwszy szczebel a sciane :(

11 lata 5 miesiąc temu #711929 przez iwonaNAVI
kochane co kupujecie dzieciakom na urodzinki?

ja myslalam o rowerku biegowym ale nie wiem...w sumie ma ten trojkolowy z roczku

11 lata 5 miesiąc temu #711951 przez mgielka22
Iwonka ja tak w przod to jeszcze nie mysle :P nie wiem czy cokolwiek bede kupowac duzo sie wykosztuuje na impreze bo we wrocku robie sam tort 150zł wiec nic poprosze ludzi o zabawki dla niej :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #711972 przez Pyśkaaaa
ja tez jeszcze nie mysle o urodzinach :P

właśnie synus padł a ja wcinam pomidorki ze śmietanka i kanapki :D

Gosia :cheer: :cheer:

11 lata 5 miesiąc temu #711979 przez gosia2324
My dzieciakom zbieramy do skarbonek na łóżko piętrowe i kasa z urodzin i Mikołaja na to bedzie:)

11 lata 5 miesiąc temu #712019 przez Mała
Pyśkaaa super wyglądasz, matko to już połowa ciąży, kiedy to zleciało :cheer: :ohmy:

Jagódka toś mamę nastraszyła. Ja przez okno czasem widzę, jak taki maluch ok 12 m-cy wychodzi sam na balkon i też kombinuje z tymi szczebelkami to mnie ciarki przechodzą

Dawno nie chwaliłam Oli, a co mi tam już większym diabełkiem chyba być nie może :blink: Coraz więcej mówi po ludzkiemu i zaczęła powtarzać, przełamała się i robi siusiu na dworze, do tego jest mega tuliśka i całuśna :blush: :lol:
Siusiu nie woła ni w ząb, ale chodzi bez pampka i wpadki zdarzają się 2-3 razy dziennie. Któregoś pięknego dnia powiedziałam dość z pieluchami, wiecie co ona robiła. Jak już czuła, że mam mokro to zdejmowała sobie pampka, szła po nowego i mi mówiła pampers, żebym jej założyła. Na co ja mówię, że już jest duża i już nie chodzą takie duże dziewczynki w pieluchach to sobie szła do Kamila, kładła mu się na nogach i kazała ubierać :cheer: Normalnie jak ja widziałam z jaką ona to wszystko świadomością robi to aż mi ręce opadały :dry:

11 lata 5 miesiąc temu #712020 przez magda79
Hello :)
Gosia ...kurcze jak to wszedzie trzeba oczy miec otwarte......

Majcia :kiss: :kiss:

Pyska super wygladasz!!! tak tak Franio to cały Tatus :blink:

a zdjęcie Emilki po prostu rewelacyjne!!!!

co do urodzin to też jeszcze nie myslałam...a co do skarbonek to my tez dzieciakom naszym zbieramy kase jak dostaną czy część urodzinowych, roczkowe, czy takie zwykłe kieszonkowe od dziadków, czasem od nas :blink: i każdy ma założone swoje konto w banku :blink:

11 lata 5 miesiąc temu #712022 przez Marta M
Pyśka nie czujesz się ale wyglądasz :)

Gosia ja też bym padła na zawał :huh:

Mam pytanie, ostatnio gin mówił że wyniki z moczu mam niezbyt dobre i na kolejną wizytę koniecznie zrobić, dziś odebrałam wyniki i ostatnio z osadu wyszły bakterie, moczany, pasma śluzu, nabłonki płaskie, ph 6,5 a teraz ph 7 i z osadu tylko fosforany których jest tak dużo że kryją pole widzenia. Orientujecie się o co może chodzić?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka