- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Kacpi ale Ty fajowy chlopak
Maja my zamowilismy ten kombinezon, na dniach powinien przyjsc, ja slyszalam same pozytywne opinie o kombinezowachz tchibo
Pati, ja tak mialam w ciazy, po prostu naczynka krwionosne sa oslabione, pomogl mi cyklo3forte
Monia, a policje wezwaliscie?
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Majka chyba katar łapie
Sylwia, Maja, D., Emi życzę lepszego samopoczucia
Maju nawet nie mogę sobie wyobrazić jak musisz bardzo tęsknić za Lolusiem, Maja ma ostatnio manię rzucania się na mnie i całowania mnie gdzie popadnie, kocham też takie słodkie w jej wykonaniu Loluś napewno już jutro Cię tak wyściska
Mała normalnie tęskno za Tobą tu, wracaj szybko
Gosiu ja mam tyle werwy że i Twoją rodzinę bym zaopatrzyła w przetwory Ja nie lubię soków kupnych, itd, dlatego woda, do tego soczek domowy, do obaidku sałatki, do kanapek dżemiki Przynajmniej wiem co jem
Pati mnie przy Mai w połowie ciąży zdarzały się upławy krwi z nosa, ale głównie rano po nocy..a te krwotoki to poważnie jeden z objawów ciąży Teraz z kolei dziąsła mi krwawiły ale zaczęłam używać pasty parodontax i jest ok.
Pati dokładnie ja już mam ten problem że w kurtkach jesiennych się nie mieszczę, a co będzie z zimą? Wogóle już teraz czuję się niezgrabnie w tych ubraniach, w lecie w sukieneczce ładnie się człowiek prezentował, tzn czuł się ze sobą dobrze a teraz to nie ciekawie
A co do kombinezonów to szukam dwóch, dla Mai i Huberta...a wogóle nie opowiedziałam Wam wczoraj że rano w łóżku patrzymy z Mają jak Hubcio wywija i nagle w brzuchu mi burczy a Maja: MAMA JOBEK MÓWI, hahaha...
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No ale co lepsze slysze jakies odglosy z góry (moi rodzice mieszkaja na gorze, my na dole) zawał miałam juz, ide tak po cichu i krzycze co sie dzieje a tam moi rodzice przechodza od 2 w nocy to samo, wiec Gosia to nie ciąża a jakiś paskudny wirus, mega sie martwilam o Zuzie i Adiego ale na szczescie nic im sie nie wykluło, mojemu M tez nie ..
Tak sobie myslalam skad ten wirus i chyba Adi ze zlobka przytargał na raczkach, bo dalam mu jajko niespodzianke jak wracalismy i ubrudzil raczki, mowie mu obliż, ale on że mama ma wytrzec, wiec to co sie dało zjadlam a reszte chusteczkami powycierałam..no i jak połknelam ta czekolade, od razu siły mnie zaczely opuszczac.. no a pozniej co zrobilam, napisalam sie łyka herbaty od mamy i pewnie jej wirusa śliną przeniosłam...i poszło dalej.
Ja juz nie wymiotuje ale wszystkie kosci czuje, a najgorsze ze gosc do ogrzewania przyszedl i sie kreci ale co tam, Zuzia spi to i ja skorzystam.
W dniu dzisiejszym Adriana żłobek to dla mnie zbawienie, no i pomachal mi na do widzenia wiec jest extra
Kombinezonik tez mamy z tamtego roku, mysle ze bedzie dobry bo dosc dlugie mial nogawki...a jak nie to trzeba bedzie kupic jakies cudo. Dla Zuzi mam po Adrianku, juz ją ubieram, bo jest taki niegruby z kocyka, tez z H&M..taki szary jasny w śnieżki białe..w sam raz na nia
Pati u mnie krew z nosa i dziasel to normalka jak i w jednej tak w drugiej ciazy.
Slowiczku miłego czytania
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
budzę się w nocy a obok mnie Natalka śpi , nie mam pojęcia kiedy przydreptała, nic nie słyszałam...
odniosłam ją, a rano przybiegła do mnie z nową książką, wgramoliła się pod kołdrę, przytuliła i tak sobie leżałyśmy i czytałyśmy, mój słodziak
Sylwia, zdrówka dla was wszystkich
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia ale miałaś wieczór Dobrze, że już lepiej i że Adrianka i Zuzi nie dopadło.
A ja caaaałą noc się pakowałam na wyprawę z naszą Martą. Mieliśmy jechać w dwie rodzinki w góry, ale wciąż się pakowałyśmy i pakowałyśmy, a jak już chciałam włożyć torbę do bagażnika to się okazało, że nie ma miejsca bo Sławek Marty zabiera... puzon! I pytam się po co mu puzon w Zakopcu, not o Marta mówi, że będzie nam grał nastrojowe melodie przy ognisku
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia zdrowia :*
Agusia mam nadzieję że Emi nie złapie niczego
Marta i oby u was się nic nie wykluło
Słowiczku ja też uwielbiam jak Franek przybiega rano i się tulimy gramolimy w łóżku
a my kombinezon dostaliśmy średnio mi sie podoba ale cóż a z tamtego roku miałam z H&M i liczę na to że będzie chodz na początek dobry
ale buciki trzeba zakupić
ja mam cos tam na początewk zimy co sie zmieszcze pożyczyłam od szwagierki mam nadzieję że do porodu nie rozhula się zima stulecia
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas Emi co rano w łóżku około 6
byłyśmy na kontroli i jesteśmy ZDROWE
Sylwia ale paskuda Was dopadła
Beti nie wzywaliśmy ale zgłosiliśmy szkode w strazy miejskiej.Kazali porobic zdjęcia i wysłac do wydziału dróg i transportu
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja od rana z wielkim uśmiechem na twarzy bo przysłali sukieneczkę dla Zuźki i cieszę się jak dziecko
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Pati nie moge ze snu haha...Marta ty zapytaj swojego meza czy czasem gdzies w domu ukradkiem ci go nie schowal
Monia super ze Emka zdrowa
Sylwia masakra z tymi wirusami ale dobrze ze juz lepiej u was i dzieci nie zlapaly
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Pati sen proroczy normalnie, ale co prorokuje???
Sylwia, zdrówka
A Fifi chory teraz rano szczekał, więc jestem z nim w domu, wieczorem lekarz a mnie już szlag trafia, jak na złość non stop mi telefon dzwoni....szału idzie dostać...
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Jestem i żyję, odesłał mnie do stomatologa mojego i chwała mu za to. Brrrr okropnie tam było, w piwnicy, ciemno. Stara baba a tak się boi, aż wstyd
Monika nie znasz łaciny eeee tam gadasz
Pati haha
Wrześniaczki zdrówka
Przez 2 tyg Ola mi się rozgadała, proste zdania mówi typu mama choć, mama oglądaj, jest niesamowita z tym swoim gadaniem, a do tego jeszcze bardziej naspidowana nie wiem skąd jej się to bierze, przecież my spokojni ludzie
Kamil na turnusie super ćwiczył, bardzo go rehabilitantki chwaliły, bo wcześniej to od humoru zależało czy coś robił. Zmądrzało mi dziecko
Mój T wrócił stęskniony a co najlepsze poprosił o nowe potrawy np. spagetti, tu to mi szczęka opadła. Niestety od niedzieli jest na kursie, 3 tyg i sama z dzieciakami zostaję
To tyle
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mała - Kamilek to już duży mądry chłopczyk
A to twój T. do tej pory nie lubił spaghetti?
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Oj Sylwia to Was dopadło
Pati no ja nie mogę z tego snu, najpierw przeczytałam i nie zczaiłam że chodzi o sen a o to że jedziesz gdzieś z tą swoją przyjaciółką Martą i myślę ale zbieg okoliczności że ma Sławka i do Zakopanego w moje okolice, dopiero Moni post i wracam do Twojego i dopiero jak brechnęłam śmiechem, hahah...muszę Sławkowi opowiedzieć
To jedziemy do Zakopanego, co? Sławek może wziąć gitarę bo czasem coś brzękoli na niej Puzonu niestety nie mamy
Monia uff, dobrze że Was opuściły choróbska
Fifik Ja zapomniałam powiedzieć ale mnie się znowu Fifi śnił wczoraj, nosiłam go na rękach pół nocy
Mała to Ci dzieci dorośleją, ah
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wspólny wypadzik do Zakopca byłby fajny Jeśli będziemy się wybierać w wasze okolice to dam znać i może się zgramy