BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 2 miesiąc temu #763268 przez Pyśkaaaa
hej Kochane
doktor miał spore opoźnienie
z Antosiem wszystko dobrze wielki chłop waży ok 2100 :lol: skurczami mamy się nie przejmowac póki wystepują w takiej ilości jakiej sa :P i z takim natężeniem....

K myje Franulka pada już nam więc uciekam do nich :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #763294 przez fanka
witam i ja na koniec tygodnia,choć dla mnie nie do końca bo jutro ide na inwentaryzację :-(
znów mnie nie było ale miałam beznadziejny tydzień, miałam mieć 1 dzien na druga zmianę a miałam cały tydzień poza dzisiejszym dniem i spokojnie na forum mogłam siąść koło 22 kiedy Wy juz się zbierałyście.
Dziś mam wszystko w d..., leżę w łóżku, jem czipsy i popijam warką strong! :silly:

Amelka ze strasza siostrą śliczne,dwie modelki, dobrze, że mają brata - będzie za ochroniarza "robił" :-)
Pati ale Twój S ma gust i widać, że już w córuni zakochany :-)
Gosia gartulujemy Kubie przedszkola i nadal czekamy na wieści od Ciebie !
Pysia to Antoś juz "kawał chłopa", najważniejsze, że wszystko dobrze.

A tak wracając do tematu wymiarów (oczywiście dzieci) to Dawid waży równe 14 kg i ma 97 cm.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #763303 przez slowiczek
a ja właśnie skończyłam czytać książkę i buszuję po internetowym empiku bo jak to tak może być, żeby nie mieć pod ręką nic do czytania :) tak bardzo się cieszę, że dotrzymałam sobie słowa i od 3 miesięcy praktycznie nie było dnia, żebym nie czytała :)

widziałam wreszcie nowe autko, mazda speed6 czy coś takiego, no nieźle potrafi wgnieść w siedzenie :blink:

Gosiu, a przed czym tak ostrzegałaś Kubę :) ?

aaaaaaaaa i zakochałam się dziś bezsprzecznie, RANY, jakiego mężczyznę dziś widziałam :cheer: :blush: , Hiszpan, wiecie, mnie od razu przechodzą dreszcze jak słyszę hiszpański, miał taki piękny granatowy garnitur, piękne włosy, gapiłam się jak głupia na niego w sklepie

Fanka, foty piękniste :) 97 cm ? wow, to najwyższy na forum :)

11 lata 2 miesiąc temu #763309 przez beti
Fanka, to Dawidzio wysoki facet :)

Fifi dzis budowal klockami, swietnie mu szlo i M go pyta co zbudowal... a Fifi popatrzyl krytycznym okiem i mowi...hmmmm...eee...nie wiem :D

Ogladal tez teledyski dzieciece z piosenkami i mowi do mnie mamo tego nie chce to jest SLABE ;) :ohmy:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #763318 przez pati-m
Jogo, Oliwka, Fifik - ale macie teksty :laugh:

Fanka - ciebie jest jeszcze mniej niż ostatnio :cheer: Dawidek jak zwykle uroczy i stylish :lol:

S. totalnie wymęczył Kacpra i padło mi dziecko jak go wykąpał :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:woohoo:

11 lata 2 miesiąc temu #763320 przez pati-m
A co do bucików, to mi też oczywiście się podobają :blush:
No ale S. mówi, że po tylu latach ze mną i moimi butami, to już co nieco wie o damskim obuwiu i dlatego kupił bo uznał, że są ładne :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #763324 przez fanka
Słowiczku, mój M to miłośnik mazdy, teraz mamy mazdę ale starą już a planujemy wymienić ją na mazdę 6 ale taka bardziej rodzinną niz ta Twojego Ł bo kombi :silly:
No mierzyłam Dawida 2 razy to mi 97 cm wychodziło ale wiecie jak to jest ze spokojnym staniem dziecka więc przyjmuję, że jakieś 2 cm mogą być błędu w obliczeniach :blink:
Beti super Fifi ma teksty, a przypomniałaś mi apropos muzyki, kilka dni temu Dawid słucha przy snidaniu z dziadziem radia i po chwili mówi : Dziadziu, wyłącz to bo kiepsko grają ;-)
a ostatnio Dawid mi wstyd zrobił, M przyjechał po mnie do pracy i wziął Dawida ze soba, mój kierownik sobie z nim uciął pogawędke i jak wychodziliśmy z firmy mowi do niego " no to cześć", a Dawid na cos sie zapatrzył i nie zareagowal więc ten mówi jeszcze raz " cześć".na co Dawid do niego oburzonym głosem: " już raz mi pan mówił cześć!!" !ale mi było głupio!

11 lata 2 miesiąc temu #763329 przez beti
Hahaha... Dawidziu :kiss:

Pati, mialas sie wyremontowanym mieszkankiem pochwalic :)

Fanka, na ktory rocznik 6tki? Ja mam sluzbowke 6 w kombi

Mala, byla wrozka?

Gosia, wytrzymasz z testem do poniedzialku?

11 lata 2 miesiąc temu #763331 przez pati-m
Beti - no właśnie, wyremontowanym a to jeszcze nie nastąpiło więc nie ma czym. Duuuużo jeszcze brakuje więc póki co nie ma co cykać fotki.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #763336 przez fanka
Beti i jak ją oceniasz? jeszcze konkretnej nie mamy wybranej ale z tych co M przeglądał to tak rocznik około 2008-2010. My z naszej starej mazdy jesteśmy mega zadowoleni tyle, że już stara bardzo i blacha się sypie na maksa.
a jak to się zakochałam w mazdzie cx5 ale jak zobaczyłam cenę to mi odrazu przeszło! :blink:

Pati ale S ma pomocnika, bez niego remont by nie poszedł tak szybko :-)

11 lata 2 miesiąc temu #763340 przez gosia2324
Beti, nie wytrzymam ! jutro robie !
chyba kupie testy hortem, taniej bedzie :silly:

Fanka wygladasz PIĘKNIE !!! A dawidzio wymiata !

Pyska Antos spory juz !

11 lata 2 miesiąc temu #763341 przez pati-m

11 lata 2 miesiąc temu #763346 przez pati-m
Gosia - ja też bym nie wytrzymała :)

Pyśka - konkretny facet z Antosia :) super, że wszystko dobrze :)

11 lata 2 miesiąc temu #763350 przez Agusia83
hej dziewczynki....oczy mi się zamykaja, ale zagoniony dzień miałam...ale fajny :laugh:

A na dodatek wczoraj poszłam do fryzjera, zmieniłam co nieco i dobrze sie z tym czuję i od razu zahaczyłam o kosmetyczkę i zrobiłam porządek z brwiami :laugh:

Gosia, nie załamuj sie...

Fanka, Dawidzio ma rewelacyjne teksty :laugh: przepraszam, ale zawsze się z nich śmieje :silly:

Pati, jaki pomocnik :laugh: kopia taty :laugh: widziałam Twój brzuszek...bardzo zgraby, już się zaokrągla :laugh:

Pysia, Twój domeczek równie cudny i jaki juz spory, ale co się dziwić jak Antoś tak pięknie waży :laugh:

Marta, Twoja torpedka też cudna :laugh: choć widziałam ją bez Twej głowy :silly:

Monia, Misia piekna modelka ...pozowanie ma we krwi...a propos krwi, jak jej paluszek?

Mała, jak Twoje ucho?

Gosia, gratuluje, że Kubcio dostał się do przedszkola...

Lila...z buni, to się nieźle uśmiałam..i nie wierzę, że ważysz tylko 5kg mniej od swojego M...

Pati, 18.trzymam kciuki.

Fanka, wyglądasz rewelacyjnie :lol: i chyba nadal schodzisz z wagi.

Beti, a Ty jak się czujesz? Jak sprawa z nowa pracą?

11 lata 2 miesiąc temu #763352 przez fanka
Pati :lol: :lol:
Gosia to jutro znów trzymamy kciuki!!
Dziekuję za miłe słowa pod naszym adresem ale ja niestety znów troche nabrałam, jesien, długie wieczory i rośnie mi 'kaloryfer" :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka