BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 2 miesiąc temu #769004 przez Sylwia26081982
Pati no musze z apolski,zawsze jak ktoś jedzie to o różne rzeczy poproszę zeby mi przywiózł których tutaj nie dostane. Ale są polskie sklepy wiec w razie kryzysu sobie jade ale najbliższy 20 km wiec po galaretkę mi się nie oplaca:)

Pati jesteś mistrzynią sprzedawania:)

Iwona ja miałam podobna sytuacje 12 lat temu,pierwszy telefon ,też z Plus-a i pojechałam do Włoch,po 2 tygodniach mi zablokowali bo rachunek był 600zl, nie wiedziałam ze tyle mnie skasują za rozmowy i smsy..w sumie więcej smsów.. Pamiętam ten szok,w tamtych czasach przebitka była nieziemska.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #769006 przez pati-m
A ja się wkurzyłam bo zalałam sernik na zimno galaretką i połowa mi przeciekła przez tortownicę :angry:

11 lata 2 miesiąc temu #769008 przez beti
Hej kochane,
Chwile mnie nie było bo mialam dola...

Z moja rodzina zza sciany się dogadac nie mogę bo my chcemy kredyt hipoteczny wziac a żeby to zrobic musimy miec albo ich zgode albo rozdzielnosc lokalowa a oni na zadne rozwiazanie się nie zgadzaja... Cos czuje że predzej czy pozniej się to sadem skonczy...

Monia, mój M te upuscil nowy telefon ostatnio i też zalatwil ekran a mial go od 2 tyg... :/ galaksy s4 :/

Iwonka i Mala spoznione sto lat dla Was!!!

Kacpi i Emcia :kiss: :kiss:

Iwonka, podpada mowisz?? ;) a kiedy chwila prawdy??? :)

Sylwia, jak to galaretek nie maja??? :silly: dziwny narod :P moze powinnas biznes otworzyc i sprzedawac galaretke ;) a co do barwnika trzeba było dodac i dac troche mniej wody minimalnie :)

My dziś super dzien.. Rano zakupki w Lidlu i mam legginsy, jegginsy i sukienke swetrowa :) potem basen, obiadek, wspolne z Fifim smazenie nalesniczkow, zabawa z super ksiazeczka (potem Wam link wstawie), 50 minut cwiczen z Chodakowska, dwoma panami i Fifim :) kapiel z Fifulkiem w wannie a teraz maseczka na twarz, sol i pachnacy plyn do wanny, forum i ksiazka... Aż chce się zyc ;)

11 lata 2 miesiąc temu #769010 przez pati-m
Beti - wow! Aaaale napięty dzień dziś miałaś. Ale widzę, że same przyjemności :) Tego relaksu wannowego zazdroszczę :) Chyba muszę sobie jutro taki sprezentować bo dziś już po prysznicu :)

11 lata 2 miesiąc temu #769011 przez iwonaNAVI
No niby to od poczatku trwania umowy czyli z 3 msc tylko dziwne bo na poprzednich bilingach nic nie wychodzilo nawet mial 3 ,msc za darmo miec abonament wiec nie wiem

Teoretycznie podstaw nie powinnam miec ale wiadomo zdarzaja sie "wycieki" :P hehe

11 lata 2 miesiąc temu #769015 przez monika1984lodz
Iwonka dziwne :/

Beti szacun- za Chodakowską- ja na nia patrzec nie mogę
a telefon iałam galaxy s3 mini

PAt super,że się sprzedała :)

MAła zdrówka :*

Słowiczku :cheer:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #769017 przez Sylwia26081982
Beti następnym razem dam:)
Fajny dzionek miałaś,a rodzinnych problemów wspolczuje.

Biznes galaretkowy hmm w tym dziwnym kraju w którym nawet czekolada nie jest slodka nie wiem nie wiem :D

Pati za wcześnie wylalas..

Mala ja też co chwile coś lapie i też nie wiem o co chodzi..

Mgielka Lili potrzebne metody Super Niani i bedzie dziecko jak zloto:)

Mój synus rozkręcił się w mowie,a dziś mi grozi i mówi nu nu nu i tak palcem pokazuje,fotę zrobiłam,wrzuce:)

Beti Ty bylas księżniczka??

Mój M też ma S4 i juz tyle razy upadł aż kupił obudowę taka plastikowo silikonowa i o dziwo jeszcze jest cały.

11 lata 2 miesiąc temu #769021 przez beti
Pochrzanilam M ma s3 a ja s3 mini

Sylwia, jaka ksiezniczka? ; p

Monia, drazni Cie ona czy same cwiczenia?

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #769032 przez Sylwia26081982
beti napisał:

My dziś super dzien.. Rano zakupki w Lidlu i mam legginsy, jegginsy i sukienke swetrowa :) potem basen, obiadek, wspolne z Fifim smazenie nalesniczkow, zabawa z super ksiazeczka (potem Wam link wstawie), 50 minut cwiczen z Chodakowska, dwoma panami i Fifim :) kapiel z Fifulkiem w wannie a teraz maseczka na twarz, sol i pachnacy plyn do wanny, forum i ksiazka... Aż chce się zyc ;)

:S ups KSIĄŻECZKĄ :D Sorki widać mi książeczkowe sprawy nie w głowie :)

A co do Chodakowskiej to faaajna jest i ćwiczyłam kiedyś ale 12 minut i wymiękłam więc Beti Szacuneczek :)

11 lata 2 miesiąc temu #769033 przez monika1984lodz
Beti ONA- no normalnie aż mnie mdli

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 2 miesiąc temu #769035 przez Agusia83
Hejka...niedawno wyszłam z kąpieli...jak cudnie jest sobie poleżeć :laugh: Jutro idziemy na chrzciny więc trza też ładnie wyglądać...wyprasowałam sobie ciuszki a zaraz D. będzie prasował sobie :silly: Emi jest u mojej mamy, a Artusia musimy wziąść bo t.się rozchorowała..

Sylwia, nie mają galaretki???Hmm..może oni w ogóle nie tolerują cukru, skoro piszesz, że i czekolada nie jest słodka? Bo tak naprawdę galaretka to jeden wielki cukier...a jaka Ci była potrzebna? Bo można ją prosto samemu zrobić...owoce gotujesz, trochę słodzisz a nastepnie dodajesz żelatyny i już gotowe :lol:

Monia, mnie się kiedyś wydawało, że Emi ma czarną kropeczkę na zębie, na szczęście to był mak, ale też już od dłuższego czasu zamierzam pójść z Emisią na pierwsza wizytę zębową.
A jak z Twoim telefonem, masz zastępczy?

Beti, napięty harmonogram, ale i tak da się wyczuć, że szczęśliwa jesteś bo mogłaś spędzić ten czas z Filipkiem :lol:

Pati, jak sprzedałaś ciuszki po Kacprze? Bo ja się bujam i bujam..i nikt nie chce nic kupić :(

Iwonka, wow, rachunek niezły...oby Wam choć trochę zwrócili...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #769039 przez Sylwia26081982
Monia :cheer: nie patrz na nią :D

Agusia tolerują cukier ale chyba w śladowych ilościach a sama nie zrobiłam bo nie mialam owocow, tylko pomarancze a koniecznie chciałam koloru czerwonego..

A tu moje kochane "nu nu nu mama"

Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #769040 przez Agusia83
Jaki grzeczny synek, pokazuje czego nie wolno :laugh: Emi tez mówi nu nu...przede wszystkim jak ktoś sie zbliża do Artka...tylko mama i tata mogą na niego bezkarnie patrzeć i dotykać, zajmować się nim :laugh:

Słowiczku,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mała, kochana, co Cię tak ciągle rozkłada? Może masz niedoleczoną jakąś infekcję?Zdrówka Ci życzę, a jak dzieciaczki, trzymają się?

11 lata 2 miesiąc temu #769041 przez pati-m
JA tam podziwiam beti za wytrwałość w ćwiczeniach.
No właśnie, co z tą książeczką?

Adi nu nu nu :P

agusia - sprzedałam tylko połowę. Wystawiłam na swojej stronce lokalnej i przyszła babka, wybrała co jej się podobało i tyle. Teraz chcę opchnąć resztę tych od O do roczku.

11 lata 2 miesiąc temu #769048 przez Agusia83
To ja kompletnie nie mam szczęścia, Pati piszesz o tablicy? Bo ja tam mnóstwo rzeczy wystawiłam, nawet sukienkę ślubną, ale jak narazie nic...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka