BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 1 miesiąc temu #774573 przez gosia2324
Pyśka wyglądasz ślicznie :)))))
Franula też :kiss:

Mgielka dziwnie macie tam układy :S
Tata Ci sprzedał auto, a teraz MUSI Ci kupić nowe :silly: ?

NA 11.00 ide z Kuba do kontroli mama nadzieje ze juz jest oki :blink:

lolo jak nocka?Juz lepiej?

Mala, juz Ola Was nie nakryła ? :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #774611 przez Sylwia26081982
Witam się i ja. Kurcze tyle sie napisałam i mi się skasowało, ja nie wiem jak to się stało :ohmy:

Pyskaa swietne zdjęcia, a mały zalotnik czrujący :)

Jeszcze niedawno ja miałam taki brzusio :)

Mgiełka, sa i plusy , bedzie lepsze autko :)

Iwona ja to mam pecha,a moze tutaj się uda: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. Dzięki. A no i widzialam coreczke Twoich znajomych na FB. Jakie ma włoski CZAD!!! :)

Ja tez wyspana z racji tego ze na korzyść czas nam zmienili :) Aduś w Zlobku, Zuzia spi a ja lece cos zjesc, a pozniej kawusia :)

11 lata 1 miesiąc temu #774654 przez Mała
Witam
Pyśkaaa jaka bambaryłka, ślicznie wyglądasz :) Franio podrywacz :kiss:

Mgiełka ten co Ci sprezentowali? :cheer: :ohmy:

Gosia dowcipnisiu, nie :silly: Byłam z nią u pediatry, bo ma takie bezdechy, że się non stop wybudza i jest mega niewyspana, my też. Także nawet nie mieliśmy sił :blink: Pilnie idziemy do laryngologa i jak miło mnie zaskoczyli, bo dziś na 13:50 :lol: Ciekawe co powie? Pediatra mówi, że migdały normalnie dotykają się i wygląda jakby miała jeden wielki, a za chwilę będą uszy :dry:

Kubuś i jak?

11 lata 1 miesiąc temu #774697 przez monika1984lodz
dzie n dobry

Franula podrywac a Pysia piękna!!!!!! piękny masz brzuś :)

ja tak sobie wczoraj mślałam,że ja to bym ze wstydu się spaiła jak by nie Emka przyłapałą z M :P więc MAłą szacun :D

My już po spacerze mega długim :P o 7:30 wyszłyśmy z domu bo musiąłam do up iść się odhaczyć i wróciłyśmy pieszo :) a to spory kawałek :) około 5 km :) mam cichą nadziję,że Emi zaśnie :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 1 miesiąc temu #774698 przez ewelinaa
Witam i ja :)

M. w piątek wrócił i koniec z wyjazdami :)
A weekend szybko minął i bardzo fajnie, bo 3 dni świętowaliśmy naszą 4 rocznicę ślubu ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sylwia dzięki za przepis :)

Pati ja często korzystam z tej stonki mojewypieki.com, przepisy zawsze wychodzą, i jest tam najlepszy przepis na gofry idealne, wcześniej próbowałam różnych, ale coś zawsze było nie tak, a te są super.
A książkę też na pewno kupię :)

Słowiczku :laugh: :laugh: ja też od tych księgarni jestem uzależniona, jedno zamówienie odbieram i już zaraz następne składam ;) głównie dla Kingi ;)

Beti Bardzo głodną gąsienicę znamy, Kinga bardzo lubi wkładać paluszki w dziurki :laugh:

U nas z książek ostatnio ulubione to:
bonito.pl/k-90224219-drugie-urodziny-prosiaczka
bonito.pl/k-90224211-mam-oko-na-litery
A na dobranoc Albert bonito.pl/autor/bergstrom+gunilla/0

W piątek byłyśmy u lekarza i Kinga ma zapalenie krtani. Dostała Neosine i Nedbud do inhalacji i już jest lepiej. Ten tydzień jest w domu z babciami.

Maja Kinga w tym miesiącu była w przedszkolu w sumie 10 dni :dry: i też już mam dość, i nie wiem co z tym wszystkim robić, że tak choruje :(

11 lata 1 miesiąc temu #774711 przez Mała
Monika wszystko przed Tobą. Gdyby to był Kamil to by było co innego, też pewnie bym się pod ziemię zapadła

Ewelina jej znów Kinga chora, zdrowia życzę :kiss: Ola nie tyle choruje, bo antybiotyk miała 3 razy w swoim życiu, z tym, że no ileż można mieć katar, który przeszkadza już teraz w funkcjonowaniu. Bezdechy to nie przelewki, jak ma się rozwijać jak jest nie wyspana i niedotleniona. Wkurza mnie to, że znów latam od lekarza do lekarza i nic z tego nie wynika, bo nic nie mogą zrobić bo za mała, a i z diagnozą też słabo :angry:

11 lata 1 miesiąc temu #774731 przez Pyśkaaaa
a my po spacerze byłam w lidlu GFranek cały czas w nim płakał aż kobieta w kolejce się zlitowała i przepuściła :P
wróciliśmy do domu stwierdził że zmęczony i padł...
Kingusia zdrówka :*
Mała mam nadzieję że powiedzą wam cos sensownego :) i jakos sie wyjasni i w szoku jestem że na koniec roku można dostać sie do laryngologa w takim tempie :P

a ja wciagnełam bułeczke z masełkiem czosnkowym i czekam na koleżankę z 8 miesieczna córcią ciekawe jak Franek zareaguje na nia :)

11 lata 1 miesiąc temu #774736 przez Sylwia26081982
Monia 5 km ?? Oj pewnie padnie w mgneniu oka :)

Ewelina nie ma za co, moze kiedys skorzystasz:)

Mała biedna Olcia, mój Adi jak był mniejszy tez miał problem z migdałkami i też niedobrze oddychał i miał bezdechy ale krótkie..poszlismy do Pani laryngolog, przepisała nam syrpoy i powiedziala ze do trzech lat mu to przejdzie albo w pózniejszym wieku bedzie miał operowane.. Nic sie nie da u Takiego maluszka wiecej poradzic, a to niedobrze. Adi już ma sie dobrze , choc jak bede w Pl to pojde jeszcze potwierdzic.

Ewelina i dla Kingi zdroweczka .

A wiecie co mi sie snilo dzis, ze robiłam test ciążowy i wyszły dwie takie mega długie kreski haha, juz mam shize bo w tym miesiacu nie dostalam okresu ale nie ma opcji na ciąże wiec nie wiem czemu sie zatrzymało..

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #774750 przez maja1982
monia - to niezły spacerek sobie zrobiłyście ;) zazdraszczam ;)

mala - mam nadz. ze coś zaradzi ten laryngolog!!biedna Olcia - ze juz nie wspomne o Waszym stresie :(

ewelina - biedna Kingusia :( :kiss:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja mam taki słodyczociąg dzisiaj ze szok- a w domu jak na złośc pustki - normalnie szuakałam jak narkoman po mieszkaniu i znlazłąm jednego batonika mussli w czekoladzie (dobre i to )

11 lata 1 miesiąc temu #774758 przez gosia2324
Mała, Kuba ma Zinat jeszcze przez 3 dni i koniec :)
Od 4go do przedszkola, mam nadzieje ze szczepionka podziała cos i dłużej pochodzi.

Sylwia to ci sen :cheer: :) Moze machnij testa tak profilaktycznie :silly: :P

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #774763 przez maja1982
o gosia - super ze zdrowy :)

ja zaraz klade lolka - wiecie co on dzisiaj zrobił - wchodze do pokoju tzn próbuje bo sie wejść nie dało ( te wieksze zabawki pod drzwiami ) i pytam sie co ty robisz - mamusia bałagan :) :dry:

11 lata 1 miesiąc temu #774771 przez Sylwia26081982
Pyskaa a pro po to mi sie przypomnialo jak stanelam w widoczne ciazy w kolejce w Tesco i babka z kasy poprosila mnie do przodu, my caly kosz , dziadek przede mna jeden chleb, no i on ze nie ma mowy on ma tylko chleb, a babka mu pokazuje ze stoi w kasie gdzie ciezarne maja pierwszenstwo..ja nawet nie wiedzialam ze jest taka kasa. Puscilabym tego dziadka ale oburzyl sie, rzucil chlebem i wyszedl..

Zle ze Franio płakał ale tylko dlatego zostałas przepuszczna, bo brzusia to by nie zauwazyli..

Gosia zrobie profilaktycznie jak do 9 nie dostane ale sny sie sprawdzaja na odwrot podobno ;)

No wlasnie Ewelina wyszly oczy T ??

Lolo :woohoo: :side: :lol:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #774808 przez slowiczek
Lolo prawdę Ci powie :side:

Monia, też na dziś miałąm termin do UP ale olałam, załatwię sobie jakieś zwolnienie lekarskie, nie chciało mi się jechać do Kielc specjalnie, tym bardziej, że i tak będę na najbliższy weekend bo w sobotę i poniedziałek mam dentystę

Ewelina, nic już nie mów :woohoo: Ł wczorj wchodzi do domu i pyta się mnie śmiertlenie poważnie "Asia, czy Ty planujesz otworzyć bibliotekę ? te książki to się chyba mnożą"

11 lata 1 miesiąc temu #774814 przez maja1982
słowiczek :):):)

wciągnełam kisiel :) mniam, wyprasowałam wszystko - znowu jestem na bieżąco :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #774821 przez Sylwia26081982
Slowiczek hehe i co odpowiedziałaś ?

Maja zapraszam teraz do mnie, nie mam bardzo duzo ale jak to wyprasuje to tez bede na bierzaco :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka