BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 5 miesiąc temu #402529 przez Pyśkaaaa
dziekujemy wszyskim za zyczonka :*

alez mnie nogi w dupsko właża dzis cały dzien na dworze...ale miło spedziliśmy czas z mała Alicją7 miesięcy) i jej mama

Słowiczku i listonosze Cie przesladują Ty uważaj na niego :ohmy:

dzis wraca mój K. jakbym juz nie zajrzała to miłego wieczorku :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #402539 przez magda79
slowiczek napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ahhh właśnie listonosz mi przyniósł kieckę na chrzest Nati, jest milion razy ładniejsza niż na zdjęciu :cheer: a w ogóle już nie chodzi u mnie ten stary dziad listonosz tylko taki inny młody :( ......i co gorsza on jest zboczeńcem... :dry: jak pracowałam jako niania w bloku obok to Paulina, moja pracodawczyni miała z nim niezłe przejscia....właził jej do łazienki, mnie wypytywal czy ma meza itd, bardzo dziwnie sie zachowywal.....wczoraj u nas byl z listem do Ł, i dzis do mnie i oczywiscie zapytal czy Ł jest moim mezem :huh: moze teraz ja bede na jego celowniku...... :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

zdjęcie Nati z przymiarki poprosimy :)

12 lata 5 miesiąc temu #402540 przez magda79

12 lata 5 miesiąc temu #402549 przez Pyśkaaaa
moje dziecko nie spało od 12.30 :cheer: połozyłam Go wczesniej bo wydawał sie zmeczony a tu nagle wstapiło w niego nowe zycie skąd On siły bierze?

12 lata 5 miesiąc temu #402562 przez iwonaNAVI
Witam sie w ten piekny sloneczny dzien ...my dzisiaj zrobilismy wypad nad jezioro z moja mama...znalazlam piekne jeziorko idealne dla dzieci...piasek...trawka...nawet cien...bar...wc...itp okolo 10 min jazdy ode mnie :)

poopalalysmy sie...Oliwcia chyba 100 razy byla w wodzie i w basenie...tuptala sobie i ogolnie robila furrore w swoim bikini :)
a woda bylka taka ciepla ze nawet ja sie 2 razy wykapalam i poplywalam sobie :)

Fanka ale potworki cudne :)

Slwoiczku brak slow !!! co za kolo !!!

Lily Franio buziaczki maluszki :)

U nas Oliwia przez te upaly prawie nic nie pije...miala caly czas katar i mysle ze dlatego...nawet zmienilam jej niekapek na butelke znowu i o dziwo wypila dzisiaj juz troche...takie upaly a ta tylko 2 lyki picia wypijala

Fanka biedy Dawidzio co go tak meczy :(

12 lata 5 miesiąc temu #402564 przez beti
Cześć laseczki,
Agusia, spóźnione życzonka urodzinowe :kiss:

Lilka i Franio nasze doroślejące maluszki słodkie :kiss:

Nunka wstająca...cuuuuuuudooooo :kiss:

Słowiczek, Monia...u mojej mamy aż tak źle nie jest ale ten jej facet też niezły numerant i kilka cech wspólnych mają :angry: :angry:

Ja jestem od dzis do poniedziałku na L4, Fifi ma jeszcze katar a M wczoraj rozłożyło doszczętnie, ma cały czas 39,5 st temperatury, więc musiałam Fifiego przejąć...

Fifi spał dziś tylko godzinę, w związku z czym padł po kąpieli o 19:30 :D :D A ja mam coś cudownego...czas dla siebie i Somersby :D :D :D

12 lata 5 miesiąc temu #402565 przez bewipo
Witam :)

Lili i Franio :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dzisiaj byłam na badaniach do pracy i powiem, fajnie tak odetchnąć od ciągłego siedzenia w domu z dzieckiem ;)

Przyszedł nasz maclaren :laugh: fajny jest, leciutki jak piórko, składa się i rozkłada jedną ręką w 10 sekund, bardzo zwrotny. Inaczej się w nim siedzi niż w normalnym wózku, ale musi być bardzo wygodny, bo Niśka nawet w domu spokojnie w nim siedziała i podobało jej się :)

12 lata 5 miesiąc temu #402566 przez beti
Jakie niekapki polecacie??

12 lata 5 miesiąc temu #402574 przez bewipo
beti napisał:

Ja mogę nie polecić ;) mam ten 360, Niśka umie z niego pić, ale co z tego, jak połowa leci na ciuchy :( on jest chyba dla większych dzieci...

12 lata 5 miesiąc temu #402575 przez mgielka22
hej Kobietki ja po dniowce generalnie nei wiem w co nogi mam wlozyc :cheer: :cheer: :cheer:

Dziekujemyu za zyczonka wsytskim :kiss: :kiss: :kiss:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Jutro mi wozeczek przyjdzie :lol: :lol: :lol:

A co do adopcji powiem wam ze zawsze chcialam zaadoptowac dzieciatko i to najlpepiej murzynka albo japonczyka :) zawsze chcialam uszczesliwic takie malenstwo :) i sie powiem wam szczerze nad tym zastanawiam :)

12 lata 5 miesiąc temu #402577 przez mgielka22
beti napisał:

ja mam z aventu i jestem zadowolona ale lilka jeszcze nei umie za bardzo z niego pic pije w nocy ;)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #402579 przez slowiczek

Beti, ja miałam lovi ale Nati tylko na początku z niego piła, potem poszedł w odstawkę....teraz ma z aventu, piła przez pierwsze parę dni potem znowu bleeeeeee i musiałam zamontować smoka :S jutro zmienię końcówkę i zrobię kolejne podejście....

Bewipo, pokaż zdjęcie Anitki w nowym wózku :)

Magda, tulę :kiss: ja nawet jakbym wzięła milion nosp to i tak na nic :P
a tu z przymiarki zdjęcia, kiepskie foty, rozmazane ale mojej wiercidupce telefonem nie da się zrobić lepszych, pełen efekt zobaczycie za tydzień, planuję jej wpiąć we włosy spinki różyczki :) B) ...

Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #402584 przez beti
No to widzę, że nie tylko ten mój agent jest na nie do niekapków, póki co z 3 które przetestowaliśmy w miarę przyjął się ten: allegro.pl/kubek-treningowy-niekapek-ust...bpa-i2460223203.html ale i tak smok najlepszy :P :P

Nati ale Ty piękna w tej sukience :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #402585 przez Pyśkaaaa

Nati jak mała księżniczka :)
Magda i mi nospa nie pomaga...
Agusia gdzie Ty jesteś?? :unsure: :unsure:

myśłałąm że wyjdę z siebie znów płakał niewiadomo o co mu chodzi.... mało spał marudny zmęczony, aż panadol poszedł w ruch i śpi...

12 lata 5 miesiąc temu #402588 przez bewipo
Wow, Nati piękna sukienka!!!!

Słowiczek jutro zrobię fotkę :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka