BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 5 miesiąc temu #411751 przez gosia2324
slowiczek napisał:

Ja nie zyje...Natalia nie spala od 23 do 3!!!! Do 5.30 sie przespala i od nowa miala sile na latanie...takze spalam dzis 2 h, masakra...

Beti :) jakiego masz??

Dajesz jej jeszcze piers w nocy?
moze wybudza sie na "smoczek"?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #411760 przez slowiczek
Gosia, daje...ja jej chyba nigdy nie odstawie, takie robi afery o cycka że mi się odechciewa :dry: ale wczoraj to nawet nie tyle na cycka się obudziła co chciała się po prostu bawić, latała do 3 po mieszkaniu rześka jak o poranku, wiedziałam, że to niedobrze że zasnęła o 19, ona zwykle chodzi spać koło 21-21:30

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 miesiąc temu #411765 przez angie1713
O to Słowiczku to ciężką miałaś noc :cheer: ale powiem Ci że jak Nadia też tak pójdzie wcześnie spać to wstaje bardzoo wcześnie więc wole jak chodzi spać około 21 to śpi wtedy do 9 rano :)Nie smutaj się :kiss: :kiss: :kiss:

Beti śliczny biustonosz :)

No i znowu Nadia odkąd wstała nie chce jeść nic a już ta godzina co z nią jest to ja nie mam pojęcia jak widzi butelkę to ucieka ;)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #411766 przez katy25
dzien dobry

u mnie tez nocka TAKA SOBIE, Sami mi dzis sie budził jak na sranie... za przeproszeniem. Jak obudzil mi sie po godzinie spania to wiedzialam ze dzisiejsza noc bedzie do bani... z czymże ja nie mogłam spac. Ogolnie spie tutaj kipesko...

slowiczek ja mam to samo!! nie wiem KIEDY i JAK oducze go jedzenia w nocy CYCA - zreszta on i w ciagu dnia do spania to tylko przy cycu. To zaczyna byc meczace a tym bardziej nie wiem jak sobie z nim poradza gdziekolwiek jezeli wogole go gdzies oddam...
Moj Sami wali sie reke po brzuszku i caly sie trzesie jak mu nie chce dac cyca. W ciagu dnia to jeszcze ale w nocy?! Sam wie gdzie szukac... :silly: Sami nigdy nie chodzi spac o 19 :dry: Zasypia przed 21 i budzi sie na cyca conajmniej 2 razy... :unsure:

Gosia - jaka Ty ta kaszke podajesz? z lipa? jak to sie robi?? Sami od jakiegos czasu nie chce jesc kasz... dzis na sniadanie dalam mu bulke z pasztetem.
Kupiłam mu ten SMART TRIKE FRESH niebiesko-zielony w paseczki:) pewnie dojdzie jutro albo we wt to cykne Wam fotki:) :dry:

12 lata 5 miesiąc temu #411768 przez Mała
Witam. Nadciągają :dry: :silly: ja już w garach od rana. Miałam dzisiaj akcję z Olą, wsadziła sobie do buźki od miksera to jedno mieszadło i zahaczyła gdzieś w buzi, na szczęście nic się nie stało tylko dużo strachu, ale płakała aż padła. Kurcze czego też dzieci nie wsadzą do tych mordeczek, a ja głupia nie schowałam, przecież ona ciągle siedzi w tej szufladzie :( Nie wyspani też jesteśmy, ale to już od dobrego tygodnia, jak nie jedno to drugie płacze, cuduje. Jakoś trzeba przeżyć. Kurcze jaka ze mnie dziś optymistka :silly: :blink:

Beti
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Słowiczku

Marta kochani z Was ludzie :kiss: A tej małej na pewno potrzeba teraz bliskości.
A zawsze zapomnę Ci napisać, że mój T jest zauroczony urodą Majeczki :)

Julcia, Domi sto lat :kiss: :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #411770 przez mgielka22
Halo puk puk witam sie :)

Ja juz we Wroclawiu :lol: po nocce w szpitalu oczywiscie i jak zwykle tak przespanej ze neiprzespanej bo jedna babka nam schodzi z tego swiata tylko ja pompa podtrzymuje bezsensu...

Slowiczku :kiss: bedzie dobrze...

12 lata 4 miesiąc temu #411797 przez slowiczek
Katy...otóż to, widzę, że doskonale mnie rozumiesz....... :kiss: kurcze chciałabym, żeby Nati sama zrezygnowała z cycka ale to nierealne :dry:

Beti..bardzo ładny biustonosz ale to Ewa Bien a nie Michalak :)

Mała...Nati dziś sięgnęła po końcówkę od blendera :ohmy: też zapomniałam, że jest w szufladzie...dobrze, że to widziałam bo przecież mogłoby skończyć się tragicznie...

Jula i Domi :kiss: :kiss: :kiss: !!!

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411817 przez gosia2324
slowiczek napisał:

Gosia, daje...ja jej chyba nigdy nie odstawie, takie robi afery o cycka że mi się odechciewa :dry: ale wczoraj to nawet nie tyle na cycka się obudziła co chciała się po prostu bawić, latała do 3 po mieszkaniu rześka jak o poranku, wiedziałam, że to niedobrze że zasnęła o 19, ona zwykle chodzi spać koło 21-21:30

Katy
allegro.pl/nestle-kaszka-zdrowy-brzuszek...ask-i2552313690.html

12 lata 4 miesiąc temu #411820 przez bewipo
Witam :)

Mojemu dziecku zachcialo się chodzić na nóżkach, za rączki oczywiście :)

Fifi gratulujemy stania przez 10 sekund :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #411821 przez monika1984lodz
gosia dziękuje- to bezmleczna kaszka więc mogę spróbować :)

Słowiczku rozumiem Cie doskonale

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 4 miesiąc temu #411822 przez gosia2324
Monia,powodzenia u nas zdzialala CUDA!!!!
mialam tylko 2 probki z paczuszki na roczek, poszukam w Rossmanie, moze bedzie :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411851 przez megi2501
Dominiczku :kiss: :kiss: :kiss:

Obiecana Jula :)

Słowiczku doskonale Cię rozumiem- u nas nie ma szans, żeby mała odstawiła sama :( W dzień spokojnie funkcjonuje bez, ale noc to bez szans :S I co zamierzasz :unsure: Moze zrobimy wspólne odstawienie w jednym terminie ;)
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #411869 przez magda79
hello :)

ale upał........ :lol: :lol: :lol:

Julcia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: sto lat starszaczku!!!

Dziękujemy za zyczenia :kiss: :kiss:

Martus tak tak goscinni z Was ludzie, a to takie miłe jak nie swoje dziecko przyłazi do łóżka... :lol:

My dzisiaj chwilowo na wyjeździe ale ludzi pełno i ukrop straszny, więc wrócilismy szybko do domku i myk do basenu i na leżaczek, później przyjechała pizza i rozpusta na całego...a dupsko rośnie :cheer: :cheer:

12 lata 4 miesiąc temu #411880 przez mgielka22
Hej Kochane mala padla jak kafka taka wymeczona przez wszystkich :lol:
Ja wpadlam pod kosiare :P skorzystalam ze pojechalam do kuzynki i mnei obciela bo juz mialam za dlugie kudly...

M pojechal do domu przy okazji wracal z moja best frends bo po drodze ja odwozil wiec ona wyprostowala mu zwoje w sprawie roczku wiec generalnie go zatkalo z tego co wiem a okazalo sie ze sie zbulwersowal bo on pojecie chrzestny rozumie tylko jako formalnosc to po cholere byc chrzestnym formalnie?? Po co ta cala szopka z przysiega ze ma pomagac dbac etc?? wiec sie zamknal i chyba dotarlo ale jak zwykle ktos inny musial mu to przetlumaczyc :dry:
A o mieszkanie tez musi dotrzec do niego musi minac pewien okres czasu zeby sie rozkrecilo finansowo...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411886 przez beti
Cześć laseczki, Fifi padł dzięki Bogu :P :P

Dzisiaj nic tylko rozrabiał, niszczycielska siła z niego wyszła!!! Miałam pół kuchni w oliwie z oliwek i oberwałam w łeb drążkiem w łazience, bo ściągnął zasłonkę prysznicową...

M mnie dziś wkurzył leń śmierdzący, więc u nas ciche dni a ja sprzątałam garaż bo już go 4 lata proszę :ohmy: :angry: :angry:

Siedzę na tarasie przy świeczce, piję piwo, do tej pory czytałam jeszcze książkę ale już za ciemno a nie chcę sobie psuć atmosfery żarówką, a zaraz chyba idę do wanny zapodać sobie maseczkę na twarz a potem jakiś oczoje...ny lakier na paznokcie u stóp :P :P

Słowiczek, ale Ewa :P :P porąbało mi się :P ;) A Ty babo co się na muffinki nie wprosiłaś zamiast sama siedzieć???? U mnie ogród duży i taras...cud miód :P :P Mały raj :)

Netoperki mi nad głową latają hehe :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka