BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #415544 przez Marta M
słowiczku jak namyśli spać to jej rady nie mogę dać, cały czas jojczy, więc wczoraj musiałam ją o 16tej położyć...wogóle obudzi się o 8ej rano, o 10tej chce spać, spi do 12tej i do wieczora wytrzymać nie może, więc z reguły o 16 robi się nieznośna..i głowę zaczyna kłaść gdzie się tylko da...więc ją kładę..chociaż o dziwo z reguły idzie normalnie spać o 21ej czy 22ej i śpi do tej 8ej rano więc i tak nie narzekam, widać tyle potrzebuje :):)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #415548 przez slowiczek
to u mnie zwykle jest tak, że jak wstanie średnio ok 7, o 9 idzie spać ale tak na godzinkę i później zwykle od 13-15 jeszcze śpi :)
ale bywają odstępstwa - przedwczoraj spała w ciągu całego dnia 30 min i więcej nie potrzebowała B)

12 lata 4 miesiąc temu #415555 przez Marta M
czytam jeszcze zaległości bo miałam kilka stron opuszczonych i zapytam tak:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

i na kiedy umówiłaś się na tą gastroskopię?? Ja znów dwa dni temu miałam ten głupi atak ale już nawet Wam o tym nie piszę...też się znów do gastrologa wybieram tylko kurde za wizyte ostatnia ze przepisał mi tylko leki wział 150zł :ohmy: :ohmy: Plus usg 100zł, plus badania które robiłam 75zł, rzeźnia jakaś :ohmy: :ohmy: Ile taka gastroskopia??

12 lata 4 miesiąc temu #415557 przez Marta M
Agusia piekłaś szarlotke??

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #415566 przez pati-m
Witam :)
Aaaaaale beznadziejna pogoda, szaro, bura, pada więc ze spaceru nici. Czekam tylko jak Kacpero obudzi się z drzemki i pójdziemy bliskona drobne zakupy.

Gosia - super kozaczki :)
JA teraz muszę się rozejrzeć za jakimiś butkami na jesień dla Kacpra. Co prawda nie chodzi, no ale jak wyjdę z nim na spacer to mu zimno będzie w samych skarpetkach.

Monia - gratuluję autka :)

Marta - jeszcze nie wiem. Pokazywał mi różne, a ja oceniałam, ale ostatecznie zobaczę jak paczką przyjdzie :)

KUBCIO - STO LATEK MAŁY MĘŻCZYZNO!!! :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #415569 przez pati-m
Acha! Polecam tego sprzedawcę! allegro.pl/bf3226-klasyczne-tenisowki-sz...-37-i2565012502.html
Ja kupiłam u niego właśnie te tenisówki i są rewelacyjne! Zrobiłyśmy hurtowe zakupy z koleżankami, każda te tenisówki i balerinki. Szybko, tanio i naprawdę extra butki, gdyby któraś była zainteresowana :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #415575 przez pati-m

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #415594 przez megi2501
W tle to miesiąc młodszy synek mojej kuzynki-Nikoś :)

Tu razem :)

Pati śliczne te zaproszenia :) A jakie masz pazurki :ohmy:

Właśnie piekę karkówkę i robię leczo. Podłogi pomyte, zakupy zrobione- pracowity dzień, bo wolny od pracy :)

Maja Lolek przesypia już całe noce :unsure:

Słowiczku, kiedy odstawiasz definitywnie :unsure:
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #415596 przez pati-m
słodziaki małe :) A Julcia urocza jak zawsze :)

12 lata 4 miesiąc temu #415597 przez megi2501

12 lata 4 miesiąc temu #415605 przez slowiczek
Marta...mam wizytę w poniedziałek, zobaczymy co mi lekarz powie ale na bank bez gastroskopii się nie obejdzie :dry: a ceny są różne, w Kielcach jak się orientowałam to u niektórych lekarzy 150, u innych 250 a jeszcze gdzie indziej 400 :dry:

Megi...nie wiem kiedy odstawiam, ostatnio Natalka zaczęła lepiej spać w nocy więc straciłam motywację :P

Pati...fajne zapro :)

12 lata 4 miesiąc temu #415608 przez Pyśkaaaa
Jula :kiss: :kiss: slicznotka :)
Marta Słowiczek współczuje dolegliwości
Marta nam sie czasami zdarzy gdziewś wyjśc i wracamy późno( pod warunkiem że 22 to późno) Franek takie wyjścia znosi dobrze zasypia w gosciach potem myk do domu przebieramy Go i dalej spać:P przecież nie robicie tego codziennie i nie wracacie w środku nocy!

Pati ładne zaproszenia

12 lata 4 miesiąc temu #415626 przez ewelinaa

Pati fajne zaproszenia, zdjęcie Kacperka rewelacyjne :)

Julka ślicznotka :kiss:

Megi Ty masz taki pracowity dzień, a we mnie leń wstąpił - jeszcze 30minut temu w piżamie siedziałam :blush: Kinga drzemie, a ja się wykąpałam i trochę ogarnęłam ;) zaraz M. wróci i przywiezie jakiś obiad, bo totalnie nic nie chce mi się robić :S

Mam Dzień Lenia :P

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #415653 przez magda79
Marta moje dzieci też chodzą spac szybko, tzn Domi ok 19stej a Majka bo to sześciolatek w wakacje póxniej a w trakcie roku szkolnego o 20 tej ale ja też uwazam, że nic sie nie stało taki wypad Majce nie zaszkodził zwłaszcza jak pisałaś, że spała do 18stej B)

zaproszenia bardzo ładne...my mamy taki standard z papierniczego ale ładne tym bardziej , że Majka wybierała dla braciszka...i wiecie ja sie napatrzec nie moge jak to moje starsze dziecko Kocha swojego brata!!!!! na zakupach mysli co dla Domisia, rano sie z nim wita całuskami, w ciagu dnia zabawa razem i teksty, że to najukochańszy brat jakiego mogła sobie wymarzyc i dziękuje mi ciągle, że jej urodziłam takiego słodkiego braciszka....a później tekst: a moge poprosic o jeszcze jednego :cheer: :cheer: :side:

12 lata 4 miesiąc temu #415659 przez slowiczek
magda79 napisał:

a później tekst: a moge poprosic o jeszcze jednego :cheer: :cheer: :side:

co jej na to odpowiadasz :woohoo: ?????

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka