- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Teraz możemy powspominać całą ciążę- ten wspaniały czas... Mnie też jakoś tak wzięło na sentymenty i przypominałam sobie, jak wracając z podróży poślubnej do męża mówiłam, że chyba w ciąży jestem, choć żadnych objawów jeszcze nie miałam No i test ciążowy... pierwszy... drugi... Na obu wynik pozytywny... Uwierzyć nie mogłam, że jestem w ciąży! A teraz? Oczekujemy na wyklucie, żeby w końcu utulić i wycałować dzidziusia... Ehhh... wspaniały ten czas ciąży... mimo wszystko
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Tyle rzeczy co ja się tu dowiedziałam to żadna położna mi nie powie
Czy o wyprawce, skurczach, porodzie, badaniach... Tu można dowiedzieć się wszystkiego na temat ciazy
Kto by wiedział o tylu wynalazkach które tu się pojawiły gdyby nie to forum - daszek na ptaszek czy inne gadżety
Nawet ostatnio moja mama się śmiała o czym my tu piszemy bo sporo jej o Was mowie
- o skakaniu na gałęzi
- o tym ze Pasal czeka na zielone światło i ile jeszcze musi czekac po cesarce
- ze Emi glaszcze cycki pod włos na przekor grawitacji
UWIELBIAM WAS
Edit: Właśnie po tych wspominkach wstałam z kanapy a tu caly cyc zalany siarą - cóż za uczucia we mnie wyzwala to forum
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
I wiem ze bez Was ta ciaza bylaby czasami wrecz nie do zniesienia... Dzieki E-ciotki ze jestescie
P.S niewiem czy po tej ciazy zdecyduje sie na kolejna, wiem jedno jesli kiedykolwiek bede oczekiwac kolejnej(corki )bo watpie ze by w jajkach mojego zapylacza byli chlopcy to tutaj wracam
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Pamiętam, że mój pierwszy post też był opisem głównie poronienia i tego strachu, że to się znów powtórzy...okazało się, że wiele tu podobnych historii... Ja tu biadoliłam nad sobą, a pamiętam jaki szok i skruchę we mnie wywołały kilkakrotne poronienia uniuni...
Jakie emocje nam towarzyszyły przy pierwszych wizytach, gdy tylko czekałyśmy na wiadomość, że serduszko bije... Potem przygotowania do świąt BN-wiele z nas jeszcze wtedy ukrywało przed innymi, że nosi pod sercem nowe życie... no i styczeń...pierwsze prenatalne badania-to był dopiero cudny wysyp zdjęć, filmików z USG I potem się już zaczęło to na co czekałyśmy....ZAKUPY
Nowe mamusie dołączały do nas w ekspresowym tempie aż się zrobiła najbardziej pokaźna grupa mamusiek na tym forum
Każdy dzień zaczyna się i kończy na zajrzeniu na forum...
Lofciam Was
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak pojechaliśmy do Zakopca, żeby małą "stworzyć" hihi
Oczekiwanie na dwie kreseczki, badania bety HCG... A tu już za niedługo będzie z Nami
Ja po spacerku, pocieły mnie komary :/ na szczęście nie padało, chociaż wydawało się ,że będzie. Teraz odpoczywam przy wiatraczku:)
Forum totalnie mnie uzależniło
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja chyba nie mam jeszcze na tyle odwagi by cofnac sie do naszych forumowych wspomnien i poczytac jak to sie wszystko zaczynalo :/
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Jak się powoli uzależniałyśmy od siebie i wsparcia jakie sobie na wzajem serwowałyśmy Pierwsze zdjęcia brzuszków i USG. Się wzruszam Co ja bym bez Was zrobiła
Patrizia przyjdzie czas Słońce I tak większości z nas zaimponowałaś ogromnym sercem i odwagą, że do nas wróciłaś, dzielisz się doświadczeniem i wspierasz
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Ja na forum trafiłam przez zdjecia z opisu tydzień po tygodniu, chciałam poczytać cos ciekawego i wsiąkłam na dłużej. Założyłam jeszcze konto na babyboomie ale jakoś mi przeszło, jestem wierna tylko naszemu forum
Mamy dzisiaj drugi marudny dzień. Mały je po trochę i trzeba go karmić co godzinę prawie. Zastanawiam się co mu mogło zaszkodzić, albo jaka jest inna przyczyna...na razie doszłam do wniosku, że ograniczę nieco dietę i zobaczymy czy to pomoże.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
J. za to dzisiaj na zakupy fortunę wydał, naczytał się o tym jak podtuczyć dziecko w brzuszku. Wziął książkę kucharską do rąk spisał wszystko czego potrzebuje i wygląda na to, że przez następny tydzień będę jeść na zmianę białą rybę z czerwonym mięchem Aaa i kupił pora, wrócił do domu upierdzielił liście i wyrzucił. Zostawił tylko białą część, bo myślał, że tylko to jest jadalne Nie mogę się doczekać jutrzejszego obiadku zapowiada się co najmniej interesująco
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też lubię nasze forum i jestem tu niemalże od początku, zdążyłam sobie tez pewnie jakiś wrogów narobić
Zdechłabym z nudów bez was.
Siedze sobie w pokoiku i puściłam sobie muzykę, bo brat wszedł do domu to mojej matce się tak humor poprawił, że aż w dupie szczypie, a ze mną nie gadała przez kilka godzin.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥