- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Troszke sie dzisiaj przestraszylam mialam paczke do odebrania na poczcie wiec prosto od fryzjera pojechalam i stoje w kolejce przede mna 4 ludzi, stoje dalej jeden gosciu juz tylko przede mna a ja czuje nagle jakbym miala zemdlec albo sie pozygac normalnie nie wiedzialam co sie dzieje wydawalo mi sie ze oblewa mnie zimny pot strasznie sie przestraszylam wyszlam szybko na swieze powietrze i tak goraco sie zrobilo ale zaczelam gleboko oddychac i juz bardzo powoli doszlam do autka. teraz juz dobrze sie czuje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
- Otrzymane podziękowania: 0
- bisbas
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mama Dawidka 2009 i dwóch Aniołków 2012 15 tc
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a tak apropo to ladna z Ciebie zakupoholiczka
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Po prostu muszę wszystko kupić od samego początku, bo w mojej rodzinie same kobiety i dominuje kolor różowy:)
Dlatego postanowiłam pochodzić po sklepach i poszukać DUŻO=TANIO:)
- ladymartula89
- Wylogowany
- gaworzenie
- Znasz mnie na tyle, na ile Ci pozwolę
Kochana dzięki takim fotkom wierzę, że i jak będę mogła już poznać płeć !
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
haha jaki słodki siusiak !! jak idealnie widać
kaska oj bidulka - koniecznie pozdrów bratowa i powiedz ze trzymamy tu za nia kciuki ech najgorsze jak nie mozna liczyc na tych lekarzy
Patryzia może osłabienie? plus ten gorąc i zaduch na poczcie ateraz sie człowiek ciepło ubiera....
ciasto na pączucie rośnieeeee a maly w brzuszku szaleje
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Fenoterol biorę od tygodnia, ale od wczoraj mam wrażenie że po jednej z dawek, ( bo biorę o 6 rano, 14 i 22), konkretnie ta o 14 powoduje że Dzieciaczek wariuje. Szleje wręcz, skacze mi po pęcherzu i boksuje mnie. Martwi mnie to i cieszy- ruchy są zabawne. Ale martwi, bo czytałam że za dużo ruchów też może być oznaką czegoś niepokojącego.
Te które mają podobne doświadczenia lub/i brały fenoterol i reszta też, co o tym myślicie?
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
Co do zakupów to naszczęście nie musze się martwić bo mam na chłopca i dziewczynke i starczyłoby ciuszków chyba na 2 dzieci
- jabluszko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
chcialam sie tylko przywitac i lece bo siostra na ferie wrocila
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Carmellove www.peticado.pl/pl/oferta/akcesoria-i-ma...ki/daszek-na-ptaszek oto daszek za całe 39 zł
Ja już się nie mogę doczekać piątku, aaa mam usg i mam nadzieje że będzie ok z dzidziakiem po tych wszystkich lekach które muszę brać no i z ciekawości aż mnie skręca co tam mieszka ze mną. Jak u Was ze snem?? bo u mnie strasznie marnie dziś usnęłam dopiero o 6 i jakaś jestem kołowata.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Jamajka-to Twoje zdjęcie w awatarze??? Piękne A ja cały czas myślałam, że takie "znalezione w necie"
magdalenagal patrysia305, tajna grupa na fb działa dołączyć do grupy może tylko osoba którejś z nas znajoma. Więc podajcie dane, jak Was znaleźć na fb (może być np. w prywatnej wiadomości albo możecie ukryć swoje dane dla niezalogowanych uzytkowników forum)
marta27 witaj ktoś tu chyba z okolic Poznania był, le nie pamiętam kto...
Co do kalendarzy pamiatkowych z okresu ciąży to ja mam Bobasowy dziennik
www.babyono.com/produkty/dla-mamy/bobaso...nik-wydanie-pierwsze
a nawet dwa, bo dostałam na urodziny od męża, podczas kiedy wcześniej kupiłam juz go sobie Fajny jest, bo nie tylko na okres ciąży ale do I roczku i jest w formie segregatora, więc zawsze można bez problemu się "podpiąć". A tak w ogóle to już lata temu planowałam, że jak bedę w ciąży to będę prowadzić dziennik/pamietnik dla mojego dziecka. Taki normalny, jak to się w czasach nastoletnich prowadziło.... Ja sama byłabym wzruszona i przeszczęśliwa takim prezentem od mamy Kiedyś prowadziłam taki pamiętnik dla męża z okresu naszych początków Wszystkie cudowne, warte zapamiętania chwile są tam ujęte
Pamiętam jak kiedyś trafiłam na listy miłosne moich rodziców, gdy mój tata był w wojsku...Ryczałam jak bóbr Nie znałam ich z tej strony
kaska1982, nie daj dentyście przeprowadzać zabiegów bez znieczulenia... chyba go posrało... Jak ja powiedziałam mojej ginekolog, że mi dentystka chciała robić ząb bez znieczulenia to powiedziała dokładnie to samo. Znieczulenie jest miejscowe i nie ma żadnego wpływu na dzieciątko, a ponoć stres związany z wizytą i bólem może więcej wyrządzić mu szkody.
carmeloveten daszek na ptaszek to tylko śmieszy i nic więcej...
dorkiszon czekam z niecierpliwością na wieści z wizyty. Uniuni obstawia dziewczynkę a ja chłopca
Nikaaw innych miesiącach na forum tyle nie produkują bo ich tyle nie ma co nas w lipcu
agnesia, świetne zdjęcie. Ja nawet pojęcia nie miałam, że ten siusiak może być AŻ tak widoczny
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja wam powiem dziewuszki ze ja obczajilam wszystkie polskie sklepy online i szczerze mowiac to online marny maja wybor zazwyczaj ciuszki dziecece o wiele bardziej mi sie podobaja w polsce.
Dorkiszon czekamy na wiesci
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa