BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #552224 przez dorkiszon
A wogóle to kocham dzieci i chciałabym juz przytulić i ciesze się, że mogę je mieć.
Dotychczas dręczyłam obce dzieci w rodzinie jak dorwe to świat dla mnie nie istnieje.
Uwielbiam u dzieci tą szczerość i jak zaczynaja coś opowiadać z takim przejęciem o rzeczach takich nieistotnych dla dorosłych :) kochane są.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #552233 przez Nikaa
Kochane czy wy widzicie to co ja ? Naprodukowałyśmy już prawie 300 stron na tym forum :P odnoszę wrażenie, że w innych miesiącach nie są aż tak twórczy :laugh:

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 10 miesiąc temu #552244 przez dorkiszon
No my zawsze tyle pisałysmy więcej niz inni na forum :)
Ale sie teraz wk.... z ciekawości stanełam na wage i doznałam szoku 58 kg waże ja normalnie tyje przeciez tydzień temu ważyłam 56 i wtedy już miałam dużo.

11 lata 10 miesiąc temu #552247 przez agusiaa26
Hej mamuśki, no właśnie Nikaa tyle postów że nie da się ogarnąć :laugh:
mnie troche nie było bo wiecie co grasuje po kuchni:) jakiegoś powera dostałam wczoraj ruskie, dziś z serem i ze szpinakiem, sałatki itp aaa i dziś jeszcze pączki;) do tego dziś fryzjer wiec jestem happy

czytałam że w drugim trymestrze kobiety dostają sił witalnych- i właśnie chyba mnie to dopadło :)

11 lata 10 miesiąc temu #552248 przez ladymartula89
dorkiszon także jestem w 17 tygodniu i strasznie jestem ciekawa jak po Twojej wizycie będzie :D

Witajcie Mamusie ! :)

11 lata 10 miesiąc temu #552253 przez agusiaa26
no właśnie, przepraszam ;) ,
witam nowe mamusie!

11 lata 10 miesiąc temu #552255 przez dorkiszon
ladymartula89 no idziemy prawie łeb w łeb :) może razem urodzimy :P dobra ide sie szykować do gina :), a wy tu czekacjie na info jak wróce to napisze w najgorszym prztypadku dostane tylko fotke usg jak sie nie dowiem płci to wam tez wkleje :)

11 lata 10 miesiąc temu #552256 przez emi87
szalooooone 4h mnie nie było 6 stron nabazgrały noooo :lol:

kaska1982 kupiłam osłonke bo to prawdopodobnie od antybiotyku.... dobrze ze ząbek cie już nie meczy,nie ma nic gorszego jak ból zęba brrr

Kasik tule mocnoooooo :* ułozy sie kochana zobaczysz :) a teraz hormonki buzuja to podwójnie przezywasz :)

dorkiszon czekam na relacje z wizyty :D sasasa ciekawe cóz to za lokator :D

Marta za miesiac sie dowiesz - czekaj na mnie bo jako ostatnia sie dowiem hehe

słoneczko kochana co znowu??

karolinka gratki dla szwagierki!!

ide zaraz robić pomidorówke i pączuchy :D ale narazie delektuje sie ruchami maleństwa :P

11 lata 10 miesiąc temu #552266 przez kasiak
Tak sobiie siedze i dumam o lekarzach, pomyślałam o dentystach i że tu drogo tak. I wpadłam na jeden z lepszych pomysłów ostatnio :laugh: może by tak pojechać do Polski na tydzień albo dwa?! Już będę po wizycie w szpitalu i u swojego lekarza to mogę jechać bo mnie terminy nie będą goniły. Wózki bym pooglądała, a może kupiła coś nawet? No i takie duperele jak kosmetyki sie kończą to wypada zapasy uzupełnić... chciałabym jechać początkiem marca. Jakoś mnie nie ciągnęło niedawno ale jak pomyślę, że mnie na komuni nie będzie i pojedziemy razem dopiero na jesień to muszę skorzystać z okazji :laugh: oczywiście upewnię się w pon czy mogę latać ale nie powinno być przeciwskazań ;) no i dentystę bym odwiedziła :)

Jeszcze nic nie wiem ale się cieszę :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #552269 przez emi87
kasiak nie głupi pomysł :) zawsze mozna taniej kupic wiele rzeczy :)

11 lata 10 miesiąc temu #552278 przez kasiak
Kurczę jak fajnie :) aż mnie energia rozpiera :silly: na razie nikomu z rodziny nie mówię. Mąż przyjął to nawet spokojnie :) rzadko sie rozstajemy, ale nic mu nie będzie ;)
Idę coś zjeść bo mały głodny :blush:

11 lata 10 miesiąc temu #552286 przez agniesia
Witajcie Stare, Nowsze i Najnowsze Ciężarówki...hi hi;)

Otóż wczoraj pochodziłam po różnych sklepach:)

Byłam w croccodillo i faktycznie są promocje, bo np. body długim rękawem przecenione z 39 zł na 9 zł, 39 zł na 18,90 zł, 39 na 14,90 zł. Jednak rozmiar są od 62 w górę i zostało mało tych body.

Następnym sklepem był SMYK. Otóż tutaj mega promocje - body 3 pack z długim i krótkim rękawem od 20 zł do 35 zł, można też znaleźć 5 pack za 20 zł, ale to dla dziewczynki. Rozmiary są od 56 w górę. Jest też mnóstwo śpioszków za 20 zł, czapeczki takie na spacer 2 pack za 15 zł. Motywy body są przeróżne, samoloty, samochody, pingwiny, gładkie, księżniczki, kropki, wzorki:)
Naprawdę polecam.

Kolejnym sklepem był C&A. I tutaj co znalazłam w promocji to body za 14,90 zł i tylko tyle. Jednak materiał dawał wiele do życzenia. Reszta rzeczy była nieciekawa i droga, a także zrobiła się moda na odzież ekologiczną.

Kolejnym sklepem był KappAhl. I tutaj również rozczarowanie, niby promocja, a najtańsze body białe bez rękawów 19,90 zł. Niestety nie polecam.

Kolejnym sklepem był PEPCO. Tutaj można znaleźć mnóstwo rzeczy dla dziecka w dobrych cenach, więc polecam.

I to na razie tyle co przejrzałam i oto moje opinie.

Jak na razie POLECAM SMYK!

11 lata 10 miesiąc temu #552289 przez kaska1982
hej :) Coś w tym jest że w II trymestrze nabiera sie wiecej sily, ja też tak mam. Od rana wysprzątalam mieszkanie, bylam na zakupach, teraz obiadek - pomidorowka sie gotuje :) uwieeeelbiammmmmmmm :)
Bylam w Pepco i tak sobie ogladalam rozne ubranka i powiem Wam że już bym chciala wiedzieć kogo noszę w brzuszku, bo obiecalam sobie ze zaczne kupowac dopiero jak sie dowiem :) Wybór dosyć spory wiec jest w czym wybierac :) Kupilam tylko komplecik dla dziewczynki na 12 miesiecy, bo w sobotę przyjeżdza moja kuzynka z córeczką i chce dla niej coś miec :)
Za to zrobiłam sobie zakupy w bieliźniarskim dla siebie - bo juz wszystko ciasne - majtki ciążowe, staniki troche większe i jestem hapy :)

Moja bratowa trafila wczoraj do szpitala, jest w 35 tyg i szyjka jej sie skraca i cos sie z niej saczy. Miala dostawac zastrzyki na pluca dla Malego, ale przyjmowala ja jakas dziwna stara lekarka i stwierdzila ze jest ok. Tyle tylko że ona chodzi do samego ordynatora i ten ją kierowal. mam nadzieje ze sie lekarz zmieni i w koncu cos jej zaczną robić. Nawet nie mogliśmy za bardzo interweniować bo na oddziale zakaz odwiedzin - grypa ponoć panuje. Wiec lezy tam bidulka sama i czeka na normalnego i fachowego lekarza :) Paranoja w polskich szpitalach... szkoda slow

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu #552292 przez kaska1982
Kasiak jaki masz fajny suwaczek :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu #552295 przez kaska1982
dorkiszonku powodzenia, trzymam kciuki zeby maleństwo ujawnilo sie kim jest :)

Kocham Cię syneczku!!!

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka