BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #577430 przez agusiaa26
Karilinkanice zobaczymy, jak dam rade z jednym to moooze zastanowie się nad drugim. Wiadomo, latwo zrobić ale trzeba wychowac i zapewnić warunki np finansowe, takze zobaczymy.

Ciekawe jaką nowinę przyniesie nam kaska:):)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #577432 przez Joanna89
Dla mnie waga tak się nie liczy ważne ze malutka zdrowa :) narazie mam 46, 5kg oby duzo nie przybyło:)

12 lata 1 miesiąc temu #577435 przez agusiaa26
Joanna też mam 2kg +, ale już brzusio większy i coraz mi ciężej
Pati te kozaków tez już bym do piwnicy rzuciła;)

12 lata 1 miesiąc temu #577438 przez patrysia305
alba ja chodzę od poczatku do Wasilewskiego, teraz miałam też 3/4 d ale mały nie spał ruszał się i nie było dużo widać, jednak to nie zmienia faktu ze lubię do niego jeździć. /ja jestem z Solca Kuj. moja pierwsza ciąża więc nie wiem jaki szpital wybrać, narazie myślę o Bizielu, a Ty ??

Witam nowe mamcie

12 lata 1 miesiąc temu #577448 przez karolinkanice16
A my ostatnio z A. zastanawiamy się nad zmianą imienia na Xavier :) też nam bardzo się podoba, ale jak na razie niech będzie Ksawery :)

12 lata 1 miesiąc temu #577452 przez Patrizia
karolinkanice16 nie moge dokladnie tak samo moj W do mnie ostatnio powiedzial ze moze XaVier ale zostalismy przy Ksawery :P

Ksawerek(*)

12 lata 1 miesiąc temu #577461 przez bisbas
dziubasek napisał:

Mycha gratulacje :laugh:
Witajcie nowe brzuchatki :laugh:
Bisbas ja sie pytalam dzisiaj poloznej o ilosc scanow i ona powiedziala ze musisz miec jeszcze jedno po 30tc w celu ustalenia pozycji dzidziusia(wiec walcz o swoje) ;)

dzieki Dziubasku popytam moze uda mi sie cos wywalczyc ale watpie przy synku polozna pomacala mi brzuch i powiedziala polozenie główkowe i tyle hahahaha no zobaczymy co prawda szwagierka miala 3 usg ale tylko dlatego ze mala byla ulozona poprzecznie no nic oczekamy zobaczymy :)

12 lata 1 miesiąc temu #577473 przez Jamajka
Również witam nowe Brzuchatki ;-)

Mycha! Gratuluję sisiora :D To jeszcze czekamy na wieści od Kaski :D
Tabeleczka rzeczywiście życia nabrała i rumieńców różowych, ciekawe jaki wynik będzie na końcu :D

Przyszedł dzisiaj mój Kosz Mojżesza i jest cu-do-wny :D

i zgagulca dostałam po fasolce :(

12 lata 1 miesiąc temu #577483 przez bisbas
co do ilości dzieci ja też bym chciała trójkę ale moj T niebardzo

12 lata 1 miesiąc temu #577503 przez Qltoorka
mycha7, GRATULACJE!!! Kobieca intuicja :lol:

Joanna, ile Ty ważysz??? Ja przed ciążą ważyłam 49 i to była spora niedowaga, ale ja całe życie chudzinka... A Ty może jesteś niewysokiego wzrostu? Bo niby z niedowagą, a raczej niskim współczynnikiem BMI trzeba więcej w ciąży przytyć niż inne mamy... Ja ostatnio przybrałam w końcu i teraz jestem 5 kg na plusie. Położna mi dziś naliczyła na swej przedwojennej wadze 1 kg więcej... ;)
No i też muszę pochwalić, że śliczna mamusia z Ciebie ;)

agusiaa26, dawaj zdjęcie brzucha, muszę zobaczyć jak rośniesz, porównać, bo pamiętam Twoje ostatnie zdjęcie - tego wzdętego brzusia :P

karolinkanice16, podoba mi się Xavier, ale najbardziej w hiszpańskojęzycznej wymowie ;) Brzmi tak.....seksownie :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #577509 przez Qltoorka
A słyszałyście o tej 2,5 letniej dziewczynce z Łodzi....??? :( :( Aż się serce kraje... Służba zdrowia....

12 lata 1 miesiąc temu #577510 przez agusiaa26
Qltoorka dobrze, jutro obiecuje wkleje brzusia;)

12 lata 1 miesiąc temu #577536 przez bea2a
kurcze a u mnie za bardzo brzucha nie widać. Dopiero w tym tygodniu mam lekkie zaokrąglenie. Bardziej widać wieczorem po całym dniu a rano znowu mniejszy brzuszek. A przybyło mi 3 kg... hmm...ciekawe od czego zależy wielkość brzuszka ?

12 lata 1 miesiąc temu #577575 przez Joanna89
Qltoorka napisał:

mycha7, GRATULACJE!!! Kobieca intuicja :lol:

Joanna, ile Ty ważysz??? Ja przed ciążą ważyłam 49 i to była spora niedowaga, ale ja całe życie chudzinka... A Ty może jesteś niewysokiego wzrostu? Bo niby z niedowagą, a raczej niskim współczynnikiem BMI trzeba więcej w ciąży przytyć niż inne mamy... Ja ostatnio przybrałam w końcu i teraz jestem 5 kg na plusie. Położna mi dziś naliczyła na swej przedwojennej wadze 1 kg więcej... ;)
No i też muszę pochwalić, że śliczna mamusia z Ciebie ;)

agusiaa26, dawaj zdjęcie brzucha, muszę zobaczyć jak rośniesz, porównać, bo pamiętam Twoje ostatnie zdjęcie - tego wzdętego brzusia :P

karolinkanice16, podoba mi się Xavier, ale najbardziej w hiszpańskojęzycznej wymowie ;) Brzmi tak.....seksownie :silly:

Mam 157:)

12 lata 1 miesiąc temu #577581 przez Joanna89
bea2a napisał:

kurcze a u mnie za bardzo brzucha nie widać. Dopiero w tym tygodniu mam lekkie zaokrąglenie. Bardziej widać wieczorem po całym dniu a rano znowu mniejszy brzuszek. A przybyło mi 3 kg... hmm...ciekawe od czego zależy wielkość brzuszka ?

To indywidualne :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka