BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #685141 przez wunia1984
Olivko slodziak z Zuzanny, tez kiedys mialam w domku rodzinnym kotke Zuzie :) a teraz bede miala corcie :P obecnie po domu panoszy sie typowy dachowiec Mania :) Klauduska a do lozeczka podasz? :laugh: Ewelinus trzymam kciuki za wyniki badan. Spylkam na sniadanko :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #685143 przez olivka
klauduska89 napisał:

wuniu a może chcesz od razu cały pakiet :)? Polska bułeczka z wiejskim jajeczkiem, świeżo zerwaną sałatą i szyneczką, ogórkiem i pomidorkiem ? :blink:
Olivka krówka fajna a Zuzanka świetna :) Co to za rasa to wasze białe cudo? Ciekawe jak na Jasia zareaguje.

To jest persik tylko z dłuższą mordką :)

11 lata 9 miesiąc temu #685149 przez KingaOc
Dziewczyny mój brzuchol jest miękki, tylko czasem jak Jasiek wypnie się pleckami. Jasiek nie daje się filmować, a gdy ktoś dotyka mój brzuch to przestaje się ruszać, taki wstydliwy jest. Ale czkawkę ma codziennie po pół godziny wieczorami.

Oliwka krówka jest ekstra, i masz fajnego kocura.

My dziś jedziemy na zakupy dla małego, mam nadzieję, że się do samochodu zmieścimy ze wszystkim :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #685158 przez klauduska89
wunia wysłała bym kurierem tylko nie wiem czy świeże Ci jeszcze dowiezie :)
Przyszła już do mnie paczka z allegro, idę oblukać jak moje zakupy ;0

11 lata 9 miesiąc temu #685167 przez MamaBąbelka
Agniesiu, hulam do 2:00, bo nie chce mi się spać, a leżeć bezproduktywnie do 3:00, jak nieraz nie widzę sensu, jak nie jestem śpiąca, to wstaję i próbuję później :). A co tym razem przyszło?

Olivko, fajnie się wypina :). I krowa super :).

Ja po wizycie, wyniki morfologii lepsze zdecydowanie, inne też w porządku. Na puchnięcie nóg mam ograniczyć sól i dużo pić i natki z pietruszki jeść, żeby częściej siusiać :P. Pani doktor też ocenia małą na dużą i mówi, że może urodzę wcześniej. o nie, na to to ja nie jestem przygotowana, przed 1 sierpnia ja się do szpitala nie wybieram! ;)
Następna wizyta 10 lipca, mam zrobić mocz, morfologię, HBS, HIV powtórzyć i WR, a na wizycie pobranie wymazu na GBS. Potem chyba po dwóch tygodniach, choć teściowa mówi, że lekarka chyba ma wtedy urlop, zobaczymy.

11 lata 9 miesiąc temu #685168 przez agniesia1604
Ja czekam na tylko 1 paczkę ...
czyli na olejek BIO OIL:)

11 lata 9 miesiąc temu #685179 przez MamaBąbelka
O masz, to chyba przez to krótkie spanie, nie wiem czemu myślałam, że to Ty, a to Klaudia pisała o przesyłce :).

11 lata 9 miesiąc temu #685187 przez wunia1984
Klauduśka co tam ciekawego przyszło? :)

11 lata 9 miesiąc temu #685206 przez katarzynaxxx89
A ja dziś nie wyspana tak było duszno że ciągle się budziłam chociaż spałam przy uchylonym oknie,
mało to co dało trzeba by było otworzyć na oścież ale bałam się komarów, załączyłabym rajda ale nie wiem czy dzidzi nie zaszkodzi bo przy małych dzieciach nie wolno ale nie wiem czy takich w brzuszku też, jak myślicie?
Dziś jadę na badania ten wymaz z pochwy, hiw, hbs, morfologia.
A mój Kornelek to tak się nie wypina czasem tyko brzusio trochę zafaluje i tyle

11 lata 9 miesiąc temu #685208 przez klauduska89
podkłady na łóżko, mega wielkie podpaski, śmiechowe majtochy siatkowe, aspirator do noska frida, nożyczki i szczotka i grzebień do włosów. A i jeszcze wkładki laktacyjne i myślałam że będą trochę mniejsze, a pół cycocha mi przykrywają :)

11 lata 9 miesiąc temu #685211 przez wunia1984
Katarzyna myślę, że rajd nie zaszkodzi :) Więc używaj lepsze to niż pokąsany brzuniek :)

11 lata 9 miesiąc temu #685214 przez wunia1984
Hahaha po porodzie cycuszki spuchną Klauduśka to będa akuratne na suteczzka :P

11 lata 9 miesiąc temu #685215 przez klauduska89
czy wasze pępki też ciągle zmieniają kształt? znaczy się u mnie jak się mały kręci to pępek raz jest wystający, za chwilę robi się płaski a nawet zupełnie wklęsły...

11 lata 9 miesiąc temu #685239 przez olivka
wunia1984 napisał:

Hahaha po porodzie cycuszki spuchną Klauduśka to będa akuratne na suteczzka :P

Wunia nie strasz...bo moje to już do rozmiaru 3xD dojdą :ohmy: :ohmy: :ohmy:
A co do kici to ja od małego uwielbiam koty, nawet jak byłam małą dziewczynką to u babci z kotkami z miski jadłam :P :S hehe a w nocy budziłam cały dom i płakałam "ja chcę kotkaaa" do tej pory mi to wypominają :P

ja tez mam zamiar zamówić art. higieniczne z allegro od MAGMARIS, mają na prawdę tanio. Tylko czekam na przelew z Zusu-srusu :P

11 lata 9 miesiąc temu #685241 przez olivka
Klauduśka u mnie dzisiaj rano mąż zauważył dołek pod pępkiem, ja oczywiście tego nie widziałam z przyczyn oczywistych...ale po chwili powiedział, ze dołek znikł więc to sprawka Jasiulka zapewne :P
A czy wam też już tak cięzko?? matkooo wczoraj ledwo doszłam do domu...kolana i stoopy juz nie wytrzymują, no i z przekręcaniem z boku na bok jest wielki problem, nie długo mąż będzie musiał mnie przetaczać :D

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka