BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #575889 przez agniesia1604
Gro-szek ...
cena zależy od ilości dupereli w komplecie:)
Spróbuj takie pościele pooglądać na sklepach ... one są ogólnodostępne i większość sklepów z pościelą dla dzieci je posiada.:)

Ale dziewczyny się rozpisałyście..... nie było mnie od rana ...a tu juz 4 strony:)

A ja dziś byłam na mieście i kupiłam sobie staniczek haha do karmienia ale już na teraz.
Wydałam całe 22zł:) ... A czemu do karmienia? Otóż super leży i wygodny... kupiłam staniczek w PASMANTERII:) ... 80D.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #575893 przez agniesia1604
Asiulek,
rok temu jak szukałam łóżeczka to nigdzie nie mogłam znaleźć łóżeczka z wyjmowanymi szczebelkami i spuszczanym bokiem. Na zdjęciu niby spuszczany bok a jak dzwoniłam i zaczęłam pytać to mówili że nie mają takiej opcji.
Jeśli masz namiary na takie łóżeczko prześlij mi, byłabym wdzięczna:)

12 lata 1 miesiąc temu #575917 przez Gro-szek
agniesia na prawdę wygodny? Ja przymierzałam takie staniki do karmienia w Triumfie... dla mnie makabra... były niewygodne, a biust wyglądał w nich koszmarnie.
Zatem zazdroszczę Ci że trafiłaś na taki okaz :)

12 lata 1 miesiąc temu #575922 przez agniesia1604
Najwygodniejszy był ten za 170zł w sklepie dla kobiet w ciąży... no ale na głowę nie upadłam:)

Na początek ten co mam musi mi starczyć do chodzenia po domu:)

Siedzę w domku to mnie to tam obojętne ...dużo się nie ruszam dlatego nawet go nie czuję więc chyba wygodny?:) Wiadomo nie jest tak dobry jak dla kobiet w ciąży .....

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #575924 przez asiulek_dolls
no właśnie jest problem z tymi łóżeczkami bo też nie spotkałam się opuszczanym bokiem i wyjmowanymi szczebelkami jednocześnie, ja zdecydowałam się na opuszczany bok bo można go później ściągnąć bez rozkręcania całego łóżeczka, poza tym mamy w planach zakup drugiego łóżeczka i właśnie takie z wyjmowanymi szczebelkami mam na oku, drugie łóżeczko będzie nam potrzebne ze względu na układ domu
to z opuszczanym bokiem kupiłam na edziecko.sklep.pl

co do staników do karmienia to w h&m na dziale z ciążowymi ciuszkami jest w czym wybrać są takie nieusztywniane bawełniane i usztywniane też no i ceny przystępne :)

12 lata 1 miesiąc temu #575925 przez Gro-szek
Ja w Triumfie przymierzałam z czystej ciekawości. Bo mam kilka normalnych sztuk z tej firmy i byłam zadowolona. Myślałam, że te dla karmiących tez takie będą. Uważam, ze nie był wart swojej ceny.
Ja mam taki stanik, tylko na biust bez ramiączek - on jest bardzo wygodny. Może nie ma wyjścia gdzieś na zewnątrz, ale po domu idealny :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #575928 przez asiulek_dolls
moja bratowa oprócz tych specjalnych staników do karmienia używa takiego jak dotychczas z odpinanymi ramiączkami.. trzeba tylko pilnować żeby ramiączko nie zwiało gdzieś na plecy :P

12 lata 1 miesiąc temu #575930 przez EwelinaB87
Jedyne co mi sie wygodnie chodzi to jest top z beszwowego materialy i w nim spie pozostale rosnace staniki dla mam sa strasznie cisnace pod biustem bo nie maja fiszbin i maja na nim trzymac sie piersi, ale ciagle mam za mala miseczke, kupilam 80D, ale powinnam miec 75G =.=
jakas masakra

Na allegro nie ma taniej tych staników?

12 lata 1 miesiąc temu #575934 przez agniesia1604
Ewelina, jaki stanik używasz do snu?

Daj jakieś namiary? Naprawdę musi być wygodny skoro w nim nawet śpisz:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #575936 przez asiulek_dolls
widze Ewelina że będziemy miały ten sam problem: zdobyć stanik który ma DUŻE MISECZKI :angry:
ja przed ciążą nosiłam 75E i ciężko jest znaleść coś ładnego w tym rozmiarze a już zrobiło się troche ciasno aż boje się pomyśleć co będzie później

ostatnio kupiłam w c&a za 35zł taki właśnie bezszwowy top

12 lata 1 miesiąc temu #575937 przez Gro-szek
Ja bym się nie zdecydowała na zakup na allegro...lepiej przed kupnem przymierzyć. Chyba ze jak znasz firmę, wcześniej w sklepie mierzysz i jak odpowiada to szukasz takiego samego na allegro. Moja szwagierka tez używała do karmienia zwykły stanik tylko z nieusztywnioną miseczką :)

12 lata 1 miesiąc temu #575939 przez Niesia
Mnie mój K zaskoczył i kupił stanik sportowy... ale swoboda. Ponoć w Triumphie są staniki dla kobiet uprawiających sport i też są wygodne. Takich do karmienia nie mam ale wyglądają na dość wygodne.

12 lata 1 miesiąc temu #575943 przez agataxii
Ja zawsze przechodziłam i przechodzę zgrozę, jeśli chodzi o zakup nowego stanika :pinch:
Mój normalny rozmiar to 75E, już na teraz potrzebuję 75G/H i zapewne przy karmieniu znowu będę chodzić wyzawijana apaszką, bo mój rozmiar będzie ciężki do osiągnięcia :huh: Buuu...
Nienawidzę stanikowych zakupów :angry:

12 lata 1 miesiąc temu #575945 przez agataxii
W poprzedniej ciąży szukałam sportowego stanika i nigdzie na mnie nie było :(

12 lata 1 miesiąc temu #575956 przez EwelinaB87
jaka marka? musze sobie cos takiego kupic, bo mi we wszytskich stanikach cycki zgniata, masakra jakas, musze chyba isc do brafiterki =.=

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka