- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- darkgd
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Wybaczcie, starałam sie nadrobić, ale poległam.
U mnie dużo sie działo. rozpoczęłam szkole rodzenia i miałam już I i II faze porodu i troszkę sie przerazilam, ale jak połozna nam poopowiadała o drodze malucha to zdecydowalam ze lewatywe zrobie. narazie jest fajnie, nie zaluje ze chodze i nie zaluje wyboru szpital, jest taki jaki powinien byc.
miałam wizyte u lekarza, tets obciazenia glukoza sie udal, wszystko ok, mocz mi sie poprawil, zadnego stanu zaplanego nie mam, tylko anemia, ale jakos z nia wygram.
zaczynamy remonty pokoi

poza tym czekam na dwa ostatnie egzaminy a wlasciwie na ich rezultat bo zakonczylam juz 5 lat zmagan na studiach

ubranek narazie nie kupuje, bo mam dostac duzo od szwagierki, ale dopiero jak skoncze remont i wtedy zobaczymy co mamy i ile, poza tym nie wiem czy do porodu poznam plec wiec tez nie wiadomo co kupowac..
czuje ze damy rade ze wyrobimy sie ze wszytskim.. dzisiejszy dzien byl fajny, na powietrzu, czekam az mezus wroci z pracy.. udanego wieczoru Wam zycze..
Ciąża to taki stan, w którym kobieta nawet na bezludnej wyspie nie jest samotna..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- klauduska89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
www.ewozki.eu/pl/p/3w1-wozek-Lupo-Alu-Wo...-Cosi-Cabrio-Fix/674
Pan mi pokazal jak wypiac gondole i spacerowke przypinalam fotelik, rewelacyjny! prosty w montazu lekki zwrotny i ladny, porownywalam z solarisem nie lezalo mi jak jezdzil byl za duzy i za wolny. a przede wszystkim fioletowy jest PASKUDNY!
druga sprawa poogladalam lozeczka i niestety moj pierwotnie pewniak okazal sie strasznie tandetnym lozeczkiem z plyty :/ siostra go wysmiala i chyba wezmę coś takiego niestety nie pasującego do reszty...
tzn jeszcze nie wiem ale wybiore na pewno lozeczko z litego drewna oczywiscie z komoda, bo musze miec troszke miejsca ale z plyty nie kupie bo mi dziecko go rozwali

no i smutna sprawa oczywiscie bylysmy z mama i siostra w silesii wiec jest ogromny polowe czasu szukalismy happy mam i jak znalazlam to sie zleklam klita 5x5 nic tam nie bylo i to co bylo wygladalo podobnie do pizamy a kosztowalo 199< dramat, pojechalam do mojego m1 i h&m kupilam w koncu za bagatela 60zl fioletowa sukieneczke, taka sobie ale ujdzie. po zakupach kupilam sobie malego mieszanego swiderka, ale nogi mi spuchly strasznie i jestem okropnie zmeczona

- misskate
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Widziałaś może wszystkie kolorki? Dopatrzyłaś się jakichś wad, oglądając go na żywo?
Podziel się, proszę opinią

- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
gondole sciaga sie jednym przyciskiem w przodu, jest tez blokada zeby gondola sie nie bujala, jest zwarta i lekka, i przypadla mi do gustu pod wzgledem wygladu,
moze szeleczki w spacerowcem sa takie sobie ale chyba to nie problem, zawsze mozna je ladnie obszych jakims materialem

a i rewelacja dnia,
PROMOCJA W SUPERFARM NA ELANCYL!
ZA 500ML DALAM 139ZL
- misskate
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Jeśli chodzi o kolorystykę, na zdjęciu chyba najbardziej przemawia do mnie wersja w szarościach, można dodać kolorową pościel, co od razu go ożywi, a ten jest chyba najbardziej uniwersalny

- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
Ja jestem na etapie porównywania wózków i jeśli chodzi o Bebetto Solaris a Baby Design Lupo to przedstawiam opinie :
Na dole jest tabelka i rzeczywiście jeśli chodzi o obsługę : zapiecie gondoli to lupo przewyższa solarisa, nawet cena jest niższa ... więc jeśli jeszcze dochodzi prowadzenie go.... to za tą cenę wzięłabym też LUPO Ewelino:)
LUPO
opinie.wozki-dla-dzieci.com/baby-design-...-klienci-go-docenia/
SOLARIS
opinie.wozki-dla-dzieci.com/bebetto-sola...o-atrakcyjnej-cenie/
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
NP:
www.justbaby.pl/lozeczko-drewniane-tomi-...y-transparentny.html
www.justbaby.pl/lozeczko-drewniane-tomi-...ny-bialy-orzech.html
Wiec polecam również i tą stronkę:
www.justbaby.pl/category/lozeczka-drewniane-z-szuflada
Proponuję Ewelino E-MEBLUS
Tu stronka do łóżeczek z litego drewna
www.e-meblus.pl/index.php?cat_id=29&page=0&view=0&sort=
W sumie mogę ich polecić czytając opis :
Sklep e- mebluś Kamila Cieczko funkcjonuje od maja 2010 r. jednak doświadczenie właściciela w branży mebli i artykułów dziecięcych jest bardzo duże. Siedziba sklepu znajduje się w Gminie Bobrowo - "polskie zagłębie" produkcji mebli dziecięcych i młodzieżowych. W odległości 1 km od siedziby sklepu znajdują się 3 zakłady produkujące mebelki dziecięce, co umożliwia zmniejszenie kosztów transportu i magazynowania, a produkty są zawsze prosto z taśmy produkcyjnej. W związku z lokalizacją i dobrymi relacjami z właścicielami przedsiębiorstw istnieje możliwość składani zamówień nietypowych, na specjalne życzenie klienta. Sklep e-mebluś stawia na wysoką jakość zarówno mebli jak i innych akcesoriów dostępnych w ofercie. Przesyłki realizowane są do 7 dni od zaksięgowania wpłaty na koncie. W razie pilnych wysyłek proszę o kontakt w celu potwierdzenia dostępności towaru i możliwości wysyłki.
Życzę udanych zakupów
Kamila Cieczko
www.justbaby.pl/lozeczko-drewniane-maly-...cm-firmy-drewex.html
Ponoc łóżeczka KLUPŚ też są z drewna sosnowego :
www.klups-gostyn.pl/lozeczka1a.html
Któraś z mam szukała tapczaniku dla swojego już starszego dziecka....
tu też takie mają:
www.e-meblus.pl/Lozka_pojedyncze-k41-0-3-default.html
- katarzynaxxx89
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Też zaczynam się rozglądać za wózkiem napewno 2 funkcyjny (gadola, spacerówka) nosidełko do auta mam i napewno nowy, żeby też był lekki bo u mnie górki same, cena do 500zł są fajne na alleg jeszcze się nie umiem zdecydować
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Fotelik kupuję wcześniej - czyli przed porodem:)))
Apropo wyboru wózka proponuję obejrzeć filmiki na youtube prezentujące wózeczki... czyli jak się składa , zakłada, jakie mają funkcje, kolory, jak ich cena (GONDOLA + SPACERÓWKA) bez fotelików bo każdy dobiera sobie ... ja np wybrałam drogą wersję bo MAXI COSI CABRIOFIX od 450zł a wiem że do tych wózków można kupić w komplecie foteliki w cenie od 100zl w komplecie do 300zł...
Zazwyczaj te filmiki są pokazowe a nie omawiane:)
Własnie oglądam i na pewno komuś się to przyda

1. TAKO LARET (Ocena: 4,98)
Link do strony o opinii, kolorze i funkcji:
dino.sklep.pl/nowy/wozki-wielofunkcyjne-...-kurier-p-14160.html
Dostępne kolory:http://dino.sklep.pl/nowy/linki/wozki/z_gondola/tako_laret_multicor_s_g_12/tako.htm
Cena: Gondola + Spacerówka = 1579zł
2. BEBETTO SOLARIS (Ocena: 4,96)
w jęz. polskim
dino.sklep.pl/nowy/bebetto-solaris-b-v1l...gondola-p-14380.html
Kolory: dino.sklep.pl/nowy/linki/wozki/z_gondola/solaris_b/solaris.htm
Cena: Gondola + Spacerówka = 1259zł
3. BABY DESIGN LUPO (Ocena: 4,88)
aktualnie brak filmu
dino.sklep.pl/nowy/baby-design-lupo-2012...gondola-p-13677.html
Dostępne kolory: dino.sklep.pl/nowy/linki/wozki/z_gondola...ign_lupo_12/lupo.htm
Cena: Gondola + Spacerówka = 1199zł
4. BEBETTO LUCA: (Ocena: 4,82)
dino.sklep.pl/nowy/wozek-glebokospacerow...-gratis-p-14843.html
Dostępne kolory: dino.sklep.pl/nowy/linki/wozki/z_gondola.../bebetto_luca_13.htm
Cena: Gondola + Spacerówka= 1299zł
5. TAKO CAPTIVA (Ocena: 4,44)
dino.sklep.pl/nowy/tako-captiva-2011spac...-kurier-p-11151.html
Dostępne kolory: dino.sklep.pl/nowy/linki/wozki/z_gondola..._captiva_11/tako.htm
Cena: Gondola + Spacerówka = 1229zł
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziś zamierzam umyć 2 okna balkonowe - ale będę to robiła bardzo pomału z drabinką ...i tak żeby sie nie przemęczać..... - mam na to cały dzień .... myślę że jeśli to zrobię spokojnie bez rwania się ...to spokojnie poradzę sobie....
Teście przyjeżdżają w piątek:) ...
a w sumie w środę i czwartek muszę sprzątnąć ... po 17 praktycznie zajęte bo to lekarz to szkoła rodzenia... więc pozostaje mi poniedziałek i wtorek na mycie okien:)
Całe szczęście nie mam firanek:)))))))))))))))
- EwelinaB87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a co do przykrycia szuflady to w smnyku mial kazdy bo chyba nawet na dole stelaza zawsze jest plyta wiorowa, szczerze-marnej jakosci jest to przykrycie, albo trzyma sie na 4zszywkach bo mozna latwo wyrwac, wolalabym szuglade na prowadnicach niz kólkach ale to obojetne, szkoda ze bejca na sosnie jest taka niejednolita... poszukam jeszcze bukowych.
i znalazlam to !
allegro.pl/wyprzedaz-2w1-kolyska-lozeczk...tow-i3160624508.html
15elementów poscielki, materacyk i bukowe lozeczko w kolorze orzech z kołyską jedna wada brak szuflady ale można kupic ją oddzielnie
albo tutaj sosnowe juz z komodą i resztą
allegro.pl/035-lozeczko-z-szuflada-materac-gpk-posciel-haft-i3167259647.html
- cukierecek27
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

z tym kompem to tylko same nerwy

- iwonta_kg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- klauduska89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1