- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Uploaded with ImageShack.us
Joannnooooo boshe ...ale mi smaka zrobiłaś ....
Poproszę o przepis na kluski ... więsko to już przyrządzę wg swojego przepisu....ale mniam mniammmm
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
Ja do Biedronki się nie wybieram, bo w sumie nic mnie nie zaciekawiło.
Patka, no to super, że z tym cukrem, to nic takiego. I że z Kacperkiem wszystko ok .
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
portal.abczdrowie.pl/prawidlowy-przyrost-wagi-niemowlaka
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
Fakt wózek moze jest większy ale naprawde stabilny zwrotny i taki wart kupna a nie jakies zwykle aluminium co lata na lewo i prawo... duzo plusow ma co do tej eko skory w paru istotnych i przydatnych miejscach zreszta same pozytywy czytam a znajoma mi napisala wlasnie ze tez ma lareta i jest mega zadowolona ale kazdy lubi to co lubi i gusta sa rożne
my po wizycie ok mala wazy ok 800g i jest zdrowiutka zostawilam u gina kurtke wrrr
- Sikoreczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- 26.03.2011 Nasz mały skarbeczek
.Hej brzuszki
Mam pytanie czy któraś z Was już wie, że będzie miała cc?? Albo już kiedyś miała cc przy pierwszym dzidziusiu?? Chodzi o to, czy przy cc robi się lewatywę? A w ogóle to któraś to będzie stosować przed porodem?? Ja chyba zrobię sobie w domu przed o ile będzie można
Oliwka ja miałam cc i mogę ci opowiedzieć Wygląda to tak że 2 czy 3 godziny przed nie można nic jeść ani pić. Golą ci podbrzusze (chyba że wiesz wcześniej że będziesz miała to sama możesz sobie ogolić) zabierają na salę operacyjną gdzie dostajesz zastrzyk ze znieczuleniem w kręgosłup delikatnie odpływasz i zanim się zoriętujesz to dzidzie ci pokazują Niestety na sali operacyjnej tylko chwilkę widzisz dzidzię później zabierają maleństwo do innej salki gdzie jest myte i ubierane (wtedy ogląda je tatuś) a ciebie szyją (ja w tym czasie uciełam sobie drzemkę) Później przenoszą cię na pooperacyjną i nawet głowy nie możesz unieść przez pewien czas. Później jak dobrze zagadasz to przynoszą ci dzidzie i pomagają nakarmić Niestety pierwszą noc dzidzia spędza z pielęgniarkami bo nie jest się w stanie nią zająć ale już z samego rana jak jesteś w stanie wstać i przejdziesz na zwykłą sale to dostajesz maluszka to tak po krótce.
Lewatywy nie robią
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Po znieczuleniu zewnątrzoponowym to niby nawet 12 godzin nie można głowy podnosić ...
Moja kuzyna teraz miała cesarkę i niestety jak kłoda 12 godzin ... a to tylko po to aby głowa nie bolała i nie było powikłań po tym właśnie znieczuleniu.
- olivka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara czyni cuda....Ty jesteś jednym z nich synku
- olivka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do pieluch to moja koleżanka, która urodziła 21 lutego oddaje mi prawie całą paczkę pampersów, ponieważ oni kupili 200 pieluch za 100zł od położnej i tego nie wykorzystali ( chyba mały już wyrósł z nich), na dzień używa Dady a w nocy pampers premium care. Z Dady jest bardzo zadowolona w ogóle nie przeciekają, mały nie ma uczulenia. Za to z Huggeisów jest niezadowolona, bo kupka się z nich wyślizguje i przemakają.
- olivka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do wagi to też szybko tyję, ile bym nie zjadła to w miesiąc wychodzi prawie 3 kg. ALe przecież odchudzać się nie będę, mniej jeść to też nie bardzo no bo boję się, że Jasiek nie dostanie tyle ile potrzebuje. A jakoś strasznie dużo nie jem, no w porównaniu z tym co przed ciążą to więcej ale przed jadłam tylko 2 posiłki dziennie: śniadanie czyli owsiankę i owoc, obiad to ryba bez dodatków albo pierogi, piłam za to dużo czerwonej herbaty. No cóż mam nadzieję, że po porodzie dojdę do swojej wcześniejszej wagi
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
ja na czuja nie mogę ostatnio jak tak zrobiłam to nie wyszło to dobrze
ja mam ciagle brzuch taki sam... tylko sie bardziej zaokragla, nie moglam juz spac, Milcia obudzila sie o 4i tak mnie waliła po brzuchu z dwóch stron ze spac nie mogłam, pewnie jeszcze sie poloze ale jakos tak nie chcialo mi sie,
w ogole o tej 3 zorientowalam sie ze okno otwarte i przez nie słyszałam wczesne spiewanie ptaków i sasiada odmawiajacego pacierz... takie to bylo dziwnie releksyjne
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobre:)
heheheheheheh
Jadę robic nalot na biedronkę...
Kupię te pieluchy od 3-6 kg ... jakoś tak ... i na razie pampersów nie kupuję... sprawdzimy czy dada się nam sprawdzi na początku ...
Lecę
na miotle:)