BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #664836 przez Alivva
Godzinna rozmowa na skype i powiedzmy,ze ciut lepiej...
Chociaz teraz znow tesknie za Szwecja... ach,tak zle i tak nie dobrze...

Jakośc tego co kupiłam w Biedronie jest na poziomie jakości z Nuk'a czy Bebe Ono więc uważam,że ok ;) To tylko gryzak i to cos do owoców,a buteleczke nie wiem po co kupilam bo mam z TT ale młody tak nalegał że tak wlasciwie to przez niego :)
Szczoteczkę i grzebyk kupiłam z Oriflame bo w sklepach większość szczoteczek jest ze sztucznego włosia a takiego nie uznaje więz zainwestowałam w naturalne z oriflame właśnie ;)
Płynów i proszków nie będe Wam przedstawiać na fotach....musiałabym zejśc 2 piętra do pralni a mam lenia...
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #664837 przez pyzaura
niagara napisał:

Pyzaura mi też bardziej się podoba ta prosta trapezowa sukienka, do tego jakieś fajne dodatki, kolczyki, bransoletki, coś na szyję, torebeczka i jak dla mnie ekstra :laugh:
A kiedy masz te wesela? Ja też w tym roku się wybieram jedno pod koniec czerwca, drugie na początku sierpnia i jeszcze wieczór panieński kumpeli w czerwcu :)

na pierwsze ide 15.06 a drugie 17.08 takze ona taka jest wieksza niz tamta
chyba sobie ja dzis zamowie zawsze moge nawet w niej tak sobie chodzic :D dzieki za pomoc w doborze :D u nas tez sloneczko wyszlo i cieplo sie zrobilo :D ciekawe na jak dlugo

Ania

11 lata 6 miesiąc temu #664839 przez pyzaura
akina_zet napisał:

pyzaura napisał:

i sie zastanawiam ta czy ta allegro.pl/nowosc-sukienka-bombka-z-ozdo...512-i3252974415.html dylemat mam tylko ta pierwsza ma troszke wieksze wymiary bym mogla ja rowniez ubrac w sierpniowym weselu :D

ja lubię prostotę,więc brałabym trapezową,dobrałabym do niej ładne korale i wpięła coś we włosy,albo przepasałabym wlosy jakąs szeroką wstążką :)

ale mi dalas pomysla na wloski z ta wstazeczka :D musze cos poszukac jakis pomysl na to :D

Ania

11 lata 6 miesiąc temu #664841 przez pyzaura
zuzuzanta napisał:

Pyzaura, ja wybrałabym tą trapezową. Dziewczyny mają rację, jakiś fajny dodatek i jesteś gwiazdą wesela :laugh: . Ja chyba jednak nie kupuję sukienki. Zrobiłam przegrzeb w szafie i okazało się, że znalazły się dwie, w których mogę iść. Mam tylko nadzieję, że mi się bardzo obwód brzucha nie powiększy przez te trzy tygodnie, które zostały do wesela.

U mnie dzisiaj 16 stopni i słoneczko nieśmiało wygląda zza chmur, więc po południu jakiś dłuższy spacer pewnie uskutecznimy, tym bardziej że na rynku jakiś jarmark małopolski jest.

nie no chyba nam obwod sie az tak nie powiekszy :D oby :P no ja wszystko za male nie mialabym w czyms isc takze poszukalam :D nie jest droga takze ujdzie bo szkoda na raz czy dwa razy kupic nie wiadomo jakiej drogiej bo po porodzie przeciez <mam nadzieje> bedzie mi za duza :D

Ania

11 lata 6 miesiąc temu #664843 przez Ania31
Witam!!. Moja córcia bedzie chyba miala na imie Natalia, ale chodzi mi po głowie Julia i Wiktoria.

11 lata 6 miesiąc temu #664844 przez pyzaura
Ania31 napisał:

Witam!!. Moja córcia bedzie chyba miala na imie Natalia, ale chodzi mi po głowie Julia i Wiktoria.

ladne imiona a najladniejsze Natalka :D

Ania

11 lata 6 miesiąc temu #664845 przez Alivva
Mi tez najbardziej podoba sie Natalia z tych trzech :-)

11 lata 6 miesiąc temu #664849 przez Ania31
A jak beda mialy na imie wasz malenstwa? Macie juz jakies wybrane?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #664855 przez iwonta_kg
Ania mamy taka tabelkę wrześniowek i są w niej tez pomysły na imiona dla naszych dzieci :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Iva te rzeczy ktore kupiłas są ładne :) u mnie jakies same brzydkie butelki były takie grube i te smoczki z siatką. Fajne byly zwykle smoczki z kubusiem ale ja mam ze cztery i wiecej chyba nie bede kupować będąc w ciąży. Jak Kacperek bedzie ciągnął smoka wtedy bede na bierzaco kupować nowe. Bo wiadomo ze dzieci często smoczki gubią ;)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #664862 przez iwonta_kg
Monika23083 napisał:

A ja skromnie wczoraj zakupiłam w Pepco body bawełniane za 4,99 zł i w Tesco FF rękawiczki za 4,90zł:) W ogóle 30% obniżka jest w Tesco na ubranka niemowlęce, więc warto zajrzeć:) Nawet nie wiedziałam, że w Pepco są pieluchy tetrowe..

Monia pokaz fotki co kupiłas :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #664886 przez papi88
iwonka ja dokładnie nie wiem jak jest ale po tym jak oglądałam program położne to wnioskuje ze kochajac sie z facetem pod koniec ciazy kiedy jest juz rozwarcie normalnie dotknie penisem głowki dziecka skoro połozna ja wykrywa przy badaniu palpacyjnym a nie raz kolezanki mi mowiły ze miały rozwarcie a skurczy nie miały ani zadnych na pierwszy rzut oka objawów porodu wiem moze to mało prawdopodobne akurat wtedy sie kochac jednak tak bywa

PAULINA

11 lata 6 miesiąc temu #664889 przez papi88
apropo czekam aby ochrzanic mojego bo pojechał do sklepu teraz bo wrocilismy od tesciów i była umowa ze nie mowimy jak ewentualnie bedzie sie nazywało nasze dziecko powiemy juz jak sie urodzi no i moj R oczywiscie ma długi jezyk i powiedział ze ja bym chciała aby syn nazywał sie Leon a tesciowa na to ze kojarzy jej sie to z gumoleum i kazdy tak komentuje co rusz ze w sumie juz sama nie wiem przez to jak nazwac małego dlatego była umowa ze nic nie mowimy aby nikt nie wywierał zadnego wplywu bo bedzie tak jak u natali ze sama juz sie zastanawia nad lenką

PAULINA

11 lata 6 miesiąc temu #664893 przez iwonta_kg
No dobrze ale to są wyjątkowe sytuacje na samiutki koniec ciąży kiedy jest rozwarcie a nie ma skurczy ale wtedy to już sie leży w szpitalu i o kochaniu sie już raczej nie ma mowy. A mówiłyśmy akurat o dotykaniu przez faceta penisem głowki dziecka na takim etapie ciąży na którym jesteśmy teraz. Poza tym która by sie odważyła uprawiać seks nawet przy minimalnym rozwarciu? Ja napewno nie, mój mąż chyba nie bardzo bo wtedy jest większy strach że zrobi krzywdę dziecku zatykajac mu krocze B)

11 lata 6 miesiąc temu #664909 przez papi88
jakbyscie chciały sprawdzic popularnosc imion z ostatniego roku aby uniknac pozniej ilus tam np piotrusiów w piaskownicy to załaczam co znalazłam:

gorny.edu.pl/imiona/index.php?rok=2012

PAULINA

11 lata 6 miesiąc temu #664912 przez Alivva
iwonta_kg napisał:

Monika23083 napisał:

A ja skromnie wczoraj zakupiłam w Pepco body bawełniane za 4,99 zł i w Tesco FF rękawiczki za 4,90zł:) W ogóle 30% obniżka jest w Tesco na ubranka niemowlęce, więc warto zajrzeć:) Nawet nie wiedziałam, że w Pepco są pieluchy tetrowe..

Monia pokaz fotki co kupiłas :lol:

Iwonka....uwielbiam te Twoje POKA POKA :D

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka