BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1002730 przez jurada
Cześć dziewczyny.

Musze się Wam pożalić, juz z samego rana się spłakałam i nadal chce mi sie WYĆ!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Scarlett król Julian cuuudny<3

Kasa trzymam kciuki...
Podziękowania: Scarlett86

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1002731 przez jurada
Ja to modle sie żeby się samo zaczęło... Nie chce miec wywoływanego porodu. To musi być straszne...

9 lata 4 miesiąc temu #1002734 przez asiekasiek
Juradka a może nikogo nie zna i wstydzi się innych kolegów... ale jak go rozsadziła za gadanie to mogłaby sobie darować bo dziecku nie jest łatwo w nowym otoczeniu, a tu jeszcze ktoś wydziera się... u nas jest tak w szkole, że nauczycielka usadza dzieci i siedzi chłopczyk i dziewczynka. A jak jest nie parzyście to siedzą potrójnie, dobre jest to rozwiązanie bo nikt nie jest pokrzywdzony... i faktycznie nie przypilnują żeby dziecko poszło na obiad... co ta baba robi z tymi dziećmi...
Jak go odbierzesz to pogadaj z tą nauczycielką, czemu tak jest, ze nie je obiadu i czemu rozsadziła go. zobaczysz co powie. może z nerwów zaczniesz rodzić :P :P

9 lata 4 miesiąc temu #1002738 przez jurada
Asiek tak się zdenerwowałam rano jak mąż wrócił i powiedział mi o tym ze brzuch zaczął boleć.
Tam po jednej stronie sa po 3 miejsca a po drugiej stronie sali po 2 a on sam Jak kołek.
Juz mogla go z dziewczynka posadzić ZA KARE!

9 lata 4 miesiąc temu #1002739 przez Sylwia-89
Dzień dobry :)

Scarlet, Julianek jest mega rozkoszny :) Ale fajnego brzdąca masz :)

Kas, trzymam kciuki żeby to już dziś :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: Scarlett86

9 lata 4 miesiąc temu #1002741 przez kasandra9
Balon wypadł;) B)
Podziękowania: Kamka

9 lata 4 miesiąc temu #1002742 przez asiekasiek

9 lata 4 miesiąc temu #1002743 przez Sylwia-89
Kas, gratuluje wypadnietego balona :woohoo:
Podziękowania: kasandra9

9 lata 4 miesiąc temu #1002744 przez sabina
hej kobiety
i ja sie poryczalam .......odprowadzilam mojego synka do reception na 6,5 godziny !!!!!!!!!!do nursery chodzil na 2,5 i tu taki skok .....wyc mi sie chce jak on sobie tam poradzi ???6 godzin......:(

jurandka rozumiem doskonale ja rycze bo tylko go odprowadzilam gdyby cos takiego bylo jak u Ciebie umarlabym chyba z zalu :(

kas kiedy masz oksytocyne wiesz juz cos?

9 lata 4 miesiąc temu #1002745 przez Sylwia-89
Sabinka, wierzę, że jest Ci ciężko. Wiadomo, że mały też przeżywa, ale za jakiś czas minie i zobaczysz sam będzie chciał iść do kolegów i koleżanek ;) Najgorsze są pierwsze dni, a potem już z górki będzie. Musisz wierzyć w swojego synka, że da radę :)

9 lata 4 miesiąc temu #1002746 przez kasandra9
Dziewczynki, 3mam kciuki za Waszych chłopców, żeby dali rade w szkole:**** jednak pierwsza klasa to jest wyzwanie:(
Byl obchód, zbadają szyjkę i zobaczą co i jak, nie mówili nic o oxy:) ja nadal w szoku z tym balonem, ze wypadł a spory byl! Rety i to wszystko mega przypominalo dwójkę;-))) pytali tylko czy mam skurcze a ja nic nie czuje, na ktg mówili ze lekkie sa, no zobaczymy po badaniu:)3majcie za nas kciuki!

9 lata 4 miesiąc temu #1002748 przez sabina
trzymam z calych sil Kas :kiss:

moj nie idzie do pierwszej klasy tylko do reception cos jakby nie wiem zerowka ?ale ma 4 lata dopiero pech chcial ze urodzil sie ostatniego sierpnia wiec jest najmlodszy w klasie i sie zalapal gdyby urodzil sie w e wrzesniu teraz zaczynalby nursery dopiero .....ehhhhh

9 lata 4 miesiąc temu #1002750 przez Zazanna
oj Juadka niefajnie :angry: Nie powinna go izolować na początku. Są inne kary, a nie rozsadzanie od razu..

Sylwia mój lekarz powiedział, że w innych krajach w ogóle nie pobierają "z tyłu", tylko w PL jeszcze jest obowiązek. Więc może nie będą kazali antybiotyku, bo wiadomo, że tam jest duuużooo bakterii..

KAAASSS :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ja mam dziś dzień lenia chyba, w ogóle nie mogłam wstać, zmusiłam się tylko ze względu na psę. I już z powrotem leżę. Normalnie chce mi się cał czas spać :blink:
Podziękowania: Sylwia-89

9 lata 4 miesiąc temu #1002751 przez asiekasiek
Kas spałam pół godziny a tu takie wieści!!!! super ze wypadł!!! normalnie jakbyś leżała bliżej w szpitalu to chyba bym przyleciała w odwiedziny do Ciebie!!

tyle się dzieje teraz a mi internet nie działa!! :angry: dobrze ze mam w komórce... przyszła owca!! jaka mięciutka i fajna. hehe mam nadzieje ze urodze i nie pójdziemy w n :blush: iedziele w odwiedziny;)

Sabinka przepraszam ale troszkę się usmiechnelam się jak tak pisałaś o tym ze synek poszedł do zerówki :blink: ale ja nie wiem jak to jest... pewnie jak ja będę zaprowadzac do szkoły Laure to ja będę ryczec a ona nawet nie obejrzy ;)
Podziękowania: kasandra9

9 lata 4 miesiąc temu #1002753 przez jurada
Pójdę po niego i mam nadzieje, ze ja jeszcze złapie.
Bo później jest świetlica.
Czuje ze mnie popamięta juz na całe 3 lata o ile nie 6.

Wiecie mój syn potrzebuje tez czasu na zaklimatyzowanie sie... Tak samo bylo w zerówce. Sam się bawił itp. A potem uwaga za uwaga a ja musiałam sie wstydzić za niego. Bo w domu to na prawdę jest aniołem. Ale co jak co zawsze jak pani mi mowila ze zachowuje sie tak czy tak to w domu płakałam z tego ze on jest maleńki itp. A on juz nie jest maleńki.

Pójdę dzis i porozmawiam z panią bo to mnie na prawdę nie bawi ze 2dzien a on tak na uboczu.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia