- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #245452 przez ewelinaa
Jula, Franuś -
Jeśli chodzi o napięcie mięśniowe - u Kingi też to pediatra podejrzewała, ale jak byłyśmy ostatnio na szczepieniu rotawirusowym to ją zbadała pod kątem tego napięcia - podnosiła ją na różne sposoby, za ręce nogi i jakieś jeszcze inne dziwne rzeczy z nią robiła, ale stwierdziła, że mała sama się zrehabilitowała (bo faktycznie od początku mocno trzymała główkę i się tak wyginała) i już jest ok.
Z pediatry jestem bardzo zadowolona, o wszystkim co jej mówię podczas wizyty pamięta i przy następnej wizycie zawsze wypyta o to moje wcześniejsze obawy, wszystko dokładnie mi wyjaśnia no i nie krytykowała mnie, że nie karmię piersią
Jeśli chodzi o napięcie mięśniowe - u Kingi też to pediatra podejrzewała, ale jak byłyśmy ostatnio na szczepieniu rotawirusowym to ją zbadała pod kątem tego napięcia - podnosiła ją na różne sposoby, za ręce nogi i jakieś jeszcze inne dziwne rzeczy z nią robiła, ale stwierdziła, że mała sama się zrehabilitowała (bo faktycznie od początku mocno trzymała główkę i się tak wyginała) i już jest ok.
Z pediatry jestem bardzo zadowolona, o wszystkim co jej mówię podczas wizyty pamięta i przy następnej wizycie zawsze wypyta o to moje wcześniejsze obawy, wszystko dokładnie mi wyjaśnia no i nie krytykowała mnie, że nie karmię piersią
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 miesiąc temu #245457 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
My dzisiaj obie czujemy sie zle mala jest senna i marudna a mi sie strasznie w glowie kreci i ogolnie oslabienie mnie dopadlo.Nie biore malej nawet na rece bo boje sie, ze sie znia przewroce
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #245468 przez beti
magda79 napisał:
I my tak samo
hejka
co do prezentów to my już trzeci rok z rzędu dla dziadków będziemy robić fotokalendarz, fajna sprawa a dziadki zadowolone, że hej!!!!
Razem ze starszą siostrą - ma dwójkę chłopaków - wybieramy zdjęcia wnuków dla każdego miesiąca inne oczywiście i tak powstaje superowy kalendarz
I my tak samo
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #245535 przez LILY
Hej Wam
My dziś wstaliśmy o 8:40 i zawiezlismy Tomka do szkoły.
Franuś boski i Julka prześliczna
My mamy dosłownie domową debate odnośnie prezentów bo każdy każdemu coś daje. Siostra dzwoniła i mama dzwoniła z zagranicy na konsultacje
Mama dostaje w tym roku zegarek a tata patelnie i termos (u nas tata gotuje)
Siostra roczną prenumeratę ulubionej gazety, druga siostra książki po angielsku (bo studiuje angielski).
Brat grę. A mój A to jeszcze nie wiem co. Bo z nim to jest zawsze problem bo to co bardzo chciałby mieć jest drogie.. a to co mogę mu ewentualnie kupic to sie na tym nie znam.
My dziś wstaliśmy o 8:40 i zawiezlismy Tomka do szkoły.
Franuś boski i Julka prześliczna
My mamy dosłownie domową debate odnośnie prezentów bo każdy każdemu coś daje. Siostra dzwoniła i mama dzwoniła z zagranicy na konsultacje
Mama dostaje w tym roku zegarek a tata patelnie i termos (u nas tata gotuje)
Siostra roczną prenumeratę ulubionej gazety, druga siostra książki po angielsku (bo studiuje angielski).
Brat grę. A mój A to jeszcze nie wiem co. Bo z nim to jest zawsze problem bo to co bardzo chciałby mieć jest drogie.. a to co mogę mu ewentualnie kupic to sie na tym nie znam.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #245540 przez mgielka22
Monia wlasnei zrob moze morfologie, moze HGB Ci spadla czy cos, zreszta tez teraz cisnienie wariuje ;/
Megi Julcia cudowna normalnie cala do schrupania
a panna Lilianna dopiero teraz zasnela po calym dniu niespania :O masakra jakas dzisiaj...
Franus tez rozchachany chlopczyk
POwiedzcie mi cos o tych hcustach bo bardzo mocno sie zastanawiam czy to dziecku nieprzeszkadza i w ogole, czy da sie cokolwiek robic i czy mala mi nie bedzie marudzic w chuscie... i czy moze byc taka?? allegro.pl/chusta-tkana-skosno-krzyzowa-...-kg-i1948271209.html bo tez nie chce przeplacac za duzo...
Megi Julcia cudowna normalnie cala do schrupania
a panna Lilianna dopiero teraz zasnela po calym dniu niespania :O masakra jakas dzisiaj...
Franus tez rozchachany chlopczyk
POwiedzcie mi cos o tych hcustach bo bardzo mocno sie zastanawiam czy to dziecku nieprzeszkadza i w ogole, czy da sie cokolwiek robic i czy mala mi nie bedzie marudzic w chuscie... i czy moze byc taka?? allegro.pl/chusta-tkana-skosno-krzyzowa-...-kg-i1948271209.html bo tez nie chce przeplacac za duzo...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #245617 przez pati-m
Julcia i Franuś - buziaki śliczności kochane
Monia - może Cię wirus dopadł? Ja wczoraj jak małego przebierałam, to musiałam odejść od przewijaka i tatuś robotę dokończył tak mi się w głowie kręciło i bałam się, że upadnę. Mój mąż już chorował, ja jeszcze niedoleczona, Kacper złapał infekcję od nas, a dziś się dowiedziałam, że moja siostra plackiem w łóżku leży i ruszać się nie może, tak ją coś wzięło. Niestety taka pora, że łatwo łapiemy jakieś infekcje i przeziębienia
Monia - może Cię wirus dopadł? Ja wczoraj jak małego przebierałam, to musiałam odejść od przewijaka i tatuś robotę dokończył tak mi się w głowie kręciło i bałam się, że upadnę. Mój mąż już chorował, ja jeszcze niedoleczona, Kacper złapał infekcję od nas, a dziś się dowiedziałam, że moja siostra plackiem w łóżku leży i ruszać się nie może, tak ją coś wzięło. Niestety taka pora, że łatwo łapiemy jakieś infekcje i przeziębienia
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #245623 przez gosia2324
Czesc Dziewczyny ... dopiero teraz mam chwile zeby Was poczytac i cos skrobnac .
od 13.00 mala spala po 5-10 minut ... myslalam ze oszaleje nie moglam nawet napic sie herbaty ...
Kacperku jestes piekny Dobrze ze na katarze sie skonczylo,
Julia i Franus
Lili my tez juz wskoczyliśmy w rozmiar 3-6, ale te dzieciaki rosna
wiecie co wczoraj jak miałam wychodne to udało mi sie ściągnąć jedynie 20 ml mleka , a jednak jak mala ssie to sie najada i pewnie leci jej go DUUUZO więcej.
Wiec nie ma co sie sugerowac laktatorem , czy mamy pokarm czy nie .
dopiero 18.00 a my juz po kapaniu, Jagódka wreszcie spi!!! Ciekawe jak dlugo oby do 2.00
A co do prezentów to my kalendarz ze zdjeciami dajemy zawsze na dzien babci i dziadka.
od 13.00 mala spala po 5-10 minut ... myslalam ze oszaleje nie moglam nawet napic sie herbaty ...
Kacperku jestes piekny Dobrze ze na katarze sie skonczylo,
Julia i Franus
Lili my tez juz wskoczyliśmy w rozmiar 3-6, ale te dzieciaki rosna
wiecie co wczoraj jak miałam wychodne to udało mi sie ściągnąć jedynie 20 ml mleka , a jednak jak mala ssie to sie najada i pewnie leci jej go DUUUZO więcej.
Wiec nie ma co sie sugerowac laktatorem , czy mamy pokarm czy nie .
dopiero 18.00 a my juz po kapaniu, Jagódka wreszcie spi!!! Ciekawe jak dlugo oby do 2.00
A co do prezentów to my kalendarz ze zdjeciami dajemy zawsze na dzien babci i dziadka.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez gosia2324.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #245634 przez mgielka22
Hashaha ale jaja Marta te mochery sa niezli, ehh ja jak w ciazy bylam i sie toczylam jak barylka to nawet mnei pierwsze do ksiedza nei chcialy wpuscic tylko musialam czekac widac kto tu ma kulture...a tak na mlodych narzekaja... podziwiam ze 3malas nerwy na wodzy...
Gosia nie przejmuj sie moja tez dzis caly dzien nie spi nic a nic moge zliczyc moze z pol godziny z calego dnia...
Lily moja tez juz wskoczyla w 3 do 6 ubranka'
Beti no wlasnei problem w tym ze nie mam nikogo z chusta kto moglby pozyczyc wiec chyba kupie i przetestuje, pewnei 3 dni bede sie uczyc jak to wiazac
Gosia nie przejmuj sie moja tez dzis caly dzien nie spi nic a nic moge zliczyc moze z pol godziny z calego dnia...
Lily moja tez juz wskoczyla w 3 do 6 ubranka'
Beti no wlasnei problem w tym ze nie mam nikogo z chusta kto moglby pozyczyc wiec chyba kupie i przetestuje, pewnei 3 dni bede sie uczyc jak to wiazac
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #245647 przez ewelinaa
Mgiełka - co do chust to najlepsze są tkane skośno-krzyżowe.
Najbardziej polecane są Lenny Lamb i Nati Baby - są bardzo wytrzymałe i super jakościowo. Trochę drogie, ale warte swojej ceny.
Ja mam Lanny Lamb, kiedyś już ją pokazywałam, ale jeszcze raz:
pl.lennylamb.com/products/show/102_chust...r%C3%B3d---rozmiar-m
Najbardziej polecane są Lenny Lamb i Nati Baby - są bardzo wytrzymałe i super jakościowo. Trochę drogie, ale warte swojej ceny.
Ja mam Lanny Lamb, kiedyś już ją pokazywałam, ale jeszcze raz:
pl.lennylamb.com/products/show/102_chust...r%C3%B3d---rozmiar-m
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 1 miesiąc temu #245724 przez Mała
Beti pewnie, że zmieniaj tego lekarza, jak już na starcie robi takie problemy to później, jakby co też nie ma co na niego liczyć.
Gosia no nie zazdroszczę, takie spanie to ani Jagoda nie wypoczęta, ani nic w domu nie zrobione, a do tego na dłuższą metę, utrata zdrowia psychicznego, murowane. Jutro będzie lepiej. A jak tam mój zięć, już wrócił do formy po chorobie?
Marta do mnie też wszyscy na Ty walą, teraz chodzę w obrączce to czasem się komuś zdarzy zapaniować. Do tej pory, jak chcę piwo kupić to dowód pokazuję
Gosia no nie zazdroszczę, takie spanie to ani Jagoda nie wypoczęta, ani nic w domu nie zrobione, a do tego na dłuższą metę, utrata zdrowia psychicznego, murowane. Jutro będzie lepiej. A jak tam mój zięć, już wrócił do formy po chorobie?
Marta do mnie też wszyscy na Ty walą, teraz chodzę w obrączce to czasem się komuś zdarzy zapaniować. Do tej pory, jak chcę piwo kupić to dowód pokazuję
Moderatorzy: ilona