- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #269600 przez fanka
Witam sylwestrowo.
Beti- baw się dobrze , a jakby zabawa była nie udana to wracaj szybko do nas, tylko zmień strój na odpowiedni ;-)a skoro libido zostało na porodówce to trzeba po niego ta, wrócić. A wiesz jaki jest przesąd? że jak wychodząc z dzieckiem ze szpitala coś tam zostawisz bo zapomnisz to napewno jeszcze na porodówkę wrócisz
a skoro zostawiłaś libido... 
a mój Dawid nadal marudny choć już dużo mniej niż kilka dni temu, to pewnie skok połączony ze swędzeniem dziąseł.
A zapomniałam się pochwalić, że mój młody śmieje się już w głos, jeszcze rzadko, naprawdę coś go musi rozśmieszyć ale już mu się zdarza
i intensywnie przekręca się na boczek.
a ja jakiegoś doła złapałam ostatnio, sama nie wiem czemu, chyba ta pogoda za oknem tak depresyjnie na mnie wpływa, ni to zima, ni to jesień, już z utęsknieniem czekam na wiosnę!!
ja sylwestruję z moimi chłopakami dwoma
ale też pewnie do Was zaglądne czas od czasu !
Monika- to ja źle zrozumiałam Twój sen, myślałam, że już kolejny poród Ci się śnił
Beti- baw się dobrze , a jakby zabawa była nie udana to wracaj szybko do nas, tylko zmień strój na odpowiedni ;-)a skoro libido zostało na porodówce to trzeba po niego ta, wrócić. A wiesz jaki jest przesąd? że jak wychodząc z dzieckiem ze szpitala coś tam zostawisz bo zapomnisz to napewno jeszcze na porodówkę wrócisz

a mój Dawid nadal marudny choć już dużo mniej niż kilka dni temu, to pewnie skok połączony ze swędzeniem dziąseł.
A zapomniałam się pochwalić, że mój młody śmieje się już w głos, jeszcze rzadko, naprawdę coś go musi rozśmieszyć ale już mu się zdarza

a ja jakiegoś doła złapałam ostatnio, sama nie wiem czemu, chyba ta pogoda za oknem tak depresyjnie na mnie wpływa, ni to zima, ni to jesień, już z utęsknieniem czekam na wiosnę!!
ja sylwestruję z moimi chłopakami dwoma

Monika- to ja źle zrozumiałam Twój sen, myślałam, że już kolejny poród Ci się śnił

Temat został zablokowany.
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #269612 przez megi2501
Witam i ja Sylwestrowo 
Moja Kochana dziś o 5.00 gugała i zwaliła wielką kupę. Ale poprosiłam ją ,żeby zasnęła bo mama chce wytrzymać chodź do północy i posłuchała grzecznie. Wstałyśmy o 10.00

Mieliśmy zaproszenia na trzy domówki, ale w tym roku stwierdziliśmy, że brzdąc za mały i spędzimy też w szlafrokach
Beti poszalej za nas
A na kibelek szkoda czasu- my wybaczymy 
Monia, jak ślicznie Emilka tuli żyrafkę
Już ma instynkt matczyny

Moja Kochana dziś o 5.00 gugała i zwaliła wielką kupę. Ale poprosiłam ją ,żeby zasnęła bo mama chce wytrzymać chodź do północy i posłuchała grzecznie. Wstałyśmy o 10.00

Mieliśmy zaproszenia na trzy domówki, ale w tym roku stwierdziliśmy, że brzdąc za mały i spędzimy też w szlafrokach

Beti poszalej za nas

Monia, jak ślicznie Emilka tuli żyrafkę

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #269619 przez slowiczek
buziaki dla naszego starszaka Filipka z okazji rozpoczęcia 5 miesiąca (kurde kiedy to zleciało
)
miałam dziś ambitny plan żeby nie dać spać Natalii w dzień żeby znowu zaczęła chodzić spać o normalnej porze, ale jednak się nie udało
dziś w ramach przygotowań do naszej zabawy sylwestrowej zrobiłam Natalce manicure
obcinanie i piłowanie pazurków

miałam dziś ambitny plan żeby nie dać spać Natalii w dzień żeby znowu zaczęła chodzić spać o normalnej porze, ale jednak się nie udało

dziś w ramach przygotowań do naszej zabawy sylwestrowej zrobiłam Natalce manicure

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #269620 przez magda79
kasia79 napisał:
o to całkiem bliskoooooo nas
A Fifikowi wszystkiego najlepszego i sto buziaków
Maja piękny ten twój blądynek.
Szkoda iwonka, bo sama bym kupiła
Beti rzyczę szampańskiej zabawy i wybaw sie za te z nas które w domku siedzą ja niestety się do nich zaliczam
Mgiełka nie mam pojęcia co na kaszel takiemu maleństwu, ja mam gęsi smalec, trochę prymitywne, ale naprawdę działa.
Nasza kruszynka tez u babci śpi jak mysz pod miotłą, w domu potrafi całą noc przxespać a tutaj co 2 godziny pobódka.
Tak beti wyprane i wyprasowane
W Tarnowskich Górach też biało
o to całkiem bliskoooooo nas

A Fifikowi wszystkiego najlepszego i sto buziaków

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #269635 przez fanka
Filipku wielki buziak dla Ciebie- rośnij zdrowo szkrabie!!!
Megi- ja już tylko wit D, K przestałam podawać po 3 miesiącu, tak mi pediatra kazała, także skończyłam opakowani K kilka dni po skończeniu 3-go miesiąca i już nie kupowałam.
Megi- ja już tylko wit D, K przestałam podawać po 3 miesiącu, tak mi pediatra kazała, także skończyłam opakowani K kilka dni po skończeniu 3-go miesiąca i już nie kupowałam.
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #269638 przez Pyśkaaaa
Witam 
ja sylwestra spedzam z chłopakami mymi
czasem do was wpadne 
ja zostawiłam w szpitalu żel pod prysznic i płyn do higieny intymnej ... czyli wróce
ale to dobrze bo chce 
a Franek dzis spał od 22 do 10.40 z przerwą o 8 na jedzenie
to juz którys dzien pod rząd 
Fifi wszystkiego dobrego z okazji skonczenia 4 misiecy
buziak od cioci

ja sylwestra spedzam z chłopakami mymi

ja zostawiłam w szpitalu żel pod prysznic i płyn do higieny intymnej ... czyli wróce

a Franek dzis spał od 22 do 10.40 z przerwą o 8 na jedzenie

Fifi wszystkiego dobrego z okazji skonczenia 4 misiecy

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #269642 przez megi2501
Dzięki dziewczynki. Ja też, jak skończyłam opakowanie z trzy dni po 3msc to już nie dawałam więcej. Tylko podaje D, ale wczoraj zobaczyłam na ulotce, że do końca 3msc i zgłupiałam 
Pyśkaa mój zięć to ANIOŁ, byle później takim mężem dobrym był
Moja ślicznie wstaje do siadania. Jak się jej da dwa palce to sama się podciąga wraz z barkami i jak się ją odkłada to kurczowo się trzyma, a nie luźno opada. Jak dam jej palec to się też już obraca na brzuszek i z powrotem na plecki, ale jeszcze z moją pomocą. Bawimy się tak codziennie to może w końcu jej samej wyjdzie, tak jak waszym maluszkom

Pyśkaa mój zięć to ANIOŁ, byle później takim mężem dobrym był

Moja ślicznie wstaje do siadania. Jak się jej da dwa palce to sama się podciąga wraz z barkami i jak się ją odkłada to kurczowo się trzyma, a nie luźno opada. Jak dam jej palec to się też już obraca na brzuszek i z powrotem na plecki, ale jeszcze z moją pomocą. Bawimy się tak codziennie to może w końcu jej samej wyjdzie, tak jak waszym maluszkom

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #269649 przez gosia2324
A ja wlasnie wrocilam ze sklepu, kupilam troche slodyczy na nasze forumowe party 
A i przy kasie spotkalam mojego gina
życzył mi udanej zabawy
chyba nas podczytuje

A i przy kasie spotkalam mojego gina

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gosia2324.
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa