BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #269600 przez fanka
Witam sylwestrowo.
Beti- baw się dobrze , a jakby zabawa była nie udana to wracaj szybko do nas, tylko zmień strój na odpowiedni ;-)a skoro libido zostało na porodówce to trzeba po niego ta, wrócić. A wiesz jaki jest przesąd? że jak wychodząc z dzieckiem ze szpitala coś tam zostawisz bo zapomnisz to napewno jeszcze na porodówkę wrócisz ;-) a skoro zostawiłaś libido... ;-)
a mój Dawid nadal marudny choć już dużo mniej niż kilka dni temu, to pewnie skok połączony ze swędzeniem dziąseł.
A zapomniałam się pochwalić, że mój młody śmieje się już w głos, jeszcze rzadko, naprawdę coś go musi rozśmieszyć ale już mu się zdarza :-) i intensywnie przekręca się na boczek.
a ja jakiegoś doła złapałam ostatnio, sama nie wiem czemu, chyba ta pogoda za oknem tak depresyjnie na mnie wpływa, ni to zima, ni to jesień, już z utęsknieniem czekam na wiosnę!!
ja sylwestruję z moimi chłopakami dwoma ;-) ale też pewnie do Was zaglądne czas od czasu !
Monika- to ja źle zrozumiałam Twój sen, myślałam, że już kolejny poród Ci się śnił ;-)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #269612 przez megi2501
Witam i ja Sylwestrowo :ohmy:

Moja Kochana dziś o 5.00 gugała i zwaliła wielką kupę. Ale poprosiłam ją ,żeby zasnęła bo mama chce wytrzymać chodź do północy i posłuchała grzecznie. Wstałyśmy o 10.00 :ohmy: :laugh:

Mieliśmy zaproszenia na trzy domówki, ale w tym roku stwierdziliśmy, że brzdąc za mały i spędzimy też w szlafrokach :)

Beti poszalej za nas :ohmy: A na kibelek szkoda czasu- my wybaczymy :)

Monia, jak ślicznie Emilka tuli żyrafkę :) Już ma instynkt matczyny :)
13 lata 3 miesiąc temu #269619 przez slowiczek
buziaki dla naszego starszaka Filipka z okazji rozpoczęcia 5 miesiąca (kurde kiedy to zleciało :ohmy: :unsure: ) :kiss: :kiss: :kiss:

miałam dziś ambitny plan żeby nie dać spać Natalii w dzień żeby znowu zaczęła chodzić spać o normalnej porze, ale jednak się nie udało :dry:

dziś w ramach przygotowań do naszej zabawy sylwestrowej zrobiłam Natalce manicure :P obcinanie i piłowanie pazurków :blush:
13 lata 3 miesiąc temu #269620 przez magda79
kasia79 napisał:

Maja piękny ten twój blądynek.
Szkoda iwonka, bo sama bym kupiła :(
Beti rzyczę szampańskiej zabawy i wybaw sie za te z nas które w domku siedzą ja niestety się do nich zaliczam :(
Mgiełka nie mam pojęcia co na kaszel takiemu maleństwu, ja mam gęsi smalec, trochę prymitywne, ale naprawdę działa.
Nasza kruszynka tez u babci śpi jak mysz pod miotłą, w domu potrafi całą noc przxespać a tutaj co 2 godziny pobódka.
Tak beti wyprane i wyprasowane :)
W Tarnowskich Górach też biało :)

o to całkiem bliskoooooo nas :lol:

A Fifikowi wszystkiego najlepszego i sto buziaków :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #269631 przez beti
Dziękujemy kochane :)

A to od Fifika :D

jkjhggf hhkiufvfdfkkyyt

:D :D
13 lata 3 miesiąc temu #269632 przez megi2501
Fifik moc buziaków :ohmy: Najstarszy mężczyzna wśród wrześniowych maluchów :ohmy:

Kochane, czy podajecie jeszcze witaminę K czy samą D :unsure:
13 lata 3 miesiąc temu #269635 przez fanka
Filipku wielki buziak dla Ciebie- rośnij zdrowo szkrabie!!!
Megi- ja już tylko wit D, K przestałam podawać po 3 miesiącu, tak mi pediatra kazała, także skończyłam opakowani K kilka dni po skończeniu 3-go miesiąca i już nie kupowałam.
13 lata 3 miesiąc temu #269637 przez slowiczek
ja tez tylko D, K przestalam podawac jak Natalia miala 2,5 miesiaca...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #269638 przez Pyśkaaaa
Witam :)
ja sylwestra spedzam z chłopakami mymi :D czasem do was wpadne :P
ja zostawiłam w szpitalu żel pod prysznic i płyn do higieny intymnej ... czyli wróce :P ale to dobrze bo chce :P
a Franek dzis spał od 22 do 10.40 z przerwą o 8 na jedzenie :) to juz którys dzien pod rząd :D

Fifi wszystkiego dobrego z okazji skonczenia 4 misiecy :kiss: buziak od cioci
13 lata 3 miesiąc temu #269642 przez megi2501
Dzięki dziewczynki. Ja też, jak skończyłam opakowanie z trzy dni po 3msc to już nie dawałam więcej. Tylko podaje D, ale wczoraj zobaczyłam na ulotce, że do końca 3msc i zgłupiałam :)

Pyśkaa mój zięć to ANIOŁ, byle później takim mężem dobrym był :P

Moja ślicznie wstaje do siadania. Jak się jej da dwa palce to sama się podciąga wraz z barkami i jak się ją odkłada to kurczowo się trzyma, a nie luźno opada. Jak dam jej palec to się też już obraca na brzuszek i z powrotem na plecki, ale jeszcze z moją pomocą. Bawimy się tak codziennie to może w końcu jej samej wyjdzie, tak jak waszym maluszkom :)
13 lata 3 miesiąc temu #269643 przez beti
Megi, bo Wy teraz jesteście w 4 miesiącu :) 3 zakończone :)

Lecę do fryca :D
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #269649 przez gosia2324
A ja wlasnie wrocilam ze sklepu, kupilam troche slodyczy na nasze forumowe party :P

A i przy kasie spotkalam mojego gina :lol: życzył mi udanej zabawy :silly: chyba nas podczytuje ;)
13 lata 3 miesiąc temu #269651 przez magda79
beti napisał:

no właśnie też to chciałam napisać :lol:
ja jeszcze mam kilka k+d to podaje razem ale już niedługo :)
13 lata 3 miesiąc temu #269652 przez gosia2324
magda79 napisał:

beti napisał:

no właśnie też to chciałam napisać :lol:
ja jeszcze mam kilka k+d to podaje razem ale już niedługo :)

magda ja tez mialam jeszcze 2 listki d+k ale pediatra zabronila juz dawac :unsure: Tylko samo D !
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #269653 przez gosia2324
Dziewczyny, a o ktorej STARTUJEMY ????? Moze byc o 20.00 ? :laugh:
zdążycie sie wyszykować ?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby