BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu #311567 przez gosia2324
angie1713 napisał:

Katy wszystkiego Naj... :)

Emi jak się fajnie śmieje :lol: :lol: :lol:

Ja nie oglądałam ale szok normalnie :ohmy:

Ja mam dziś jakąś wenę na sprzątanie już wstawiłam pranie wyprasowałam pościel i założyłam nową teraz idę sprzątać łazienkę a mam chwilkę bo Nadia śpi :)

Dziewczyny które karmią piersią pijecie kawę ?ja nie mogę z mlekiem ale może taką delikatna rozpuszczalną bym mogła bo inki nienawidzę :)

Co do Kawy to ja pije zawsze 2, ale pol na pol z mlekiem.
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #311569 przez beti
Pati, no właśnie miałam się pytać, czy któryś z pomysłów się przydał :D Cieszę się, że smakowało :)

Ja teąż zielonych drzewek niet :P Ale mój M uwielbia :P

Gosia, o kurcze, wiedziałam, że o czymś zapomniałam...sweterek :ohmy: :ohmy: ale wyrodna matka jestem i czpki też mu nie założyłam ani szalika :ohmy: :P

Lecimy na basen :) Do juterka, bo wieczorem idziemy do znajomych :D
13 lata 1 miesiąc temu #311570 przez gosia2324
pati-m napisał:

Katy - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! A M. niech się zrehabilituje za to, że podpadł :silly:

Właśne oglądam ddtvn i mówią o powrocie do pracy po macierzyńskim. I było o tym, że zwykle kobieta jak wraca to wszystkim w pracy narzeka, że umęczona, że nie śpi, karmi, dziecko marudzi. Przyznam, że mam taką koleżankę - wiecznie zmęczona. Synek ma 1,5 roku a ona wciąż twierdzi, że ani jednej nocy nie przespała od czasu porodu i zgrywa umęczoną matkę polkę. ;) Ja wiem, że każda ma gorsze dni jeśli chodzi o maluszka, ja też miałam nie raz, ale non stop narzekać wszystkim to jest wkurzające i pamiętam, że czasami to już miałyśmy i nadal mamy dość tego narzekania. Nie chwali się synkiem i nie cieszy z niego tylko opowiada jaka to zapracowana, zabiegana i nieszczęśliwa jest, a wszyscy mają ją podziwiać bo ona taka bidulka sobie radzi z tym niewyspaniem już ponad rok :dry:

Pati powiedz kolezance ze ja juz 3 lata nie przespalam nocy i ze mam nafajniejszegi Synka na swiecie :P :)
13 lata 1 miesiąc temu #311573 przez monika1984lodz
widze normalnie mine instruktora bjak Fifi w calym rynsztunku do wody wchodzi :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 miesiąc temu #311578 przez gosia2324
pati-m napisał:

Goooooooooosia! Co Twój D. na to? Jak nie dasz znać, to Twoje milczenie uznajemy jako zgodę :P

:woohoo: tak tak zgodzi sie w ciemno :0 Tylko pod warunkiem ze nie bedzie musial karmic piresia :P
A tak serio to moze soptkamy sie w CZERWCU ??? we wrzesniu to moze nie bo bedziemy roczki obchodzic :blink:
13 lata 1 miesiąc temu #311583 przez katy25
dzieki dziewczynki za życzonka

Beti na Żoliborz? ja mam teraz troche za daleko ale wychowywałam sie na bielanach, żoliborz dobrze znam... my tez chcemy zaczac chozic na basen ale moze od marca? tak zimno i mi sie nie chce...

moj m. mnie wkurzył bo jutro przyjeżdżają do nas znajomi z Gdyni. Bylismy 3 lata temu razem w Maroko i moj m. robi wielkie halo z tego powodu jakby niewiadomo kto przyjeżdżał?!? :unsure: mnie takie coś irytuje... od rana usłyszałam co mam zrobić co kupić na szczescie zapowiedział "JA GOTUJE". Eh...
Pojechałam do IKEA i poprawiłam sobie humor he he

Bylismy na szczepieniu wiecie? Sami wazy 6600 kg
myślałam że znacznie wiecej ;) ale powiedziała że jest OK
nawet nie zapłakał a wrecz obdarował Pania wbijająca igłę - uśmiechem hihi śmieszny ten mój syn.

ja lece do sprzatania bo moj tatus nareszcie dzis przyjedzie i zamontuje mi wszytsko co mam do powieszenia bo meza od 4 miesiecy nie moge sie doprosić. Ostatnio nawet sama skrecałam szafke do Samikowatego pokoju! WSTYD dla FACETA :blush:

lece laseczki nie naskrobcie za wiele
13 lata 1 miesiąc temu #311587 przez pati-m
Ja jestem za :) Będzie już ciepło, w sam raz na spotkanko :)

Czy wasze dzieci też plują ze szczęścia na widok miseczki z jedzeniem? :) Właśnie przed chwilą dostałam obiadkiem w oko :silly:
13 lata 1 miesiąc temu #311595 przez magda79
hello pamietacie mnie jeszcze???

ja dalej bez laptopa i hmmm ciekawe jak długo jeszcze...mial byc jutro ale nic z tego :(

Duzo buziaków dla Emilki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: z okazji twojego zacnego świeta....rosnij zdrowo i radosnie :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #311598 przez monika1984lodz
Katy co kupilas w moim ulubionym sklepie???

Dziec spi , ciekawa jestem na jak dlugo

Pati Emi sie trzesie, ale zeby plula to jeszcze nie zauwazylam :P :D
nie gniewajcie sie na mnie :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #311623 przez pati-m
Monia - a za co mamy się gniewać? Emi cuuuuuuuudna! I ten jej słodki dzióbek :lol:

Magda - pewnie, że pamiętamy! Wracaj do nas szybko! :)
13 lata 1 miesiąc temu #311628 przez monika1984lodz
bo ja to normalnie obsesyjnie zdjecia wstawiam :) :blush:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 miesiąc temu #311639 przez pati-m
Z syndromu matki-wariatki nie da się wyleczyć, wiem coś o tym :silly: I bardzo dobrze! :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #311644 przez iwonaNAVI
Jestem w koncu :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nunka jaka smieszka fajna z ciebie :)
a jak ladnie pozujesz do zdjec :) twoje boskie miniki :)
13 lata 1 miesiąc temu #311647 przez monika1984lodz
Iwonka

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 miesiąc temu #311657 przez pati-m
iwona - super, że się udało :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama