BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu #311239 przez beti
Czeeeeeeść :)
Kurcze, wiedziałam że mi się oberwie za te uszy :dry: :P

Katy, chodzimy na Żoliborz, bo tylko tam przyjmowali dzieci od 3 miesiąca, ale teraz chyba się przepiszemy albo do wesolandii albo do osir Wawer na Kajki, bo jednak bliżej :)
Filmik nagrywała jedna z instruktorek :)

Ja w dzieciństwie nauczyłam się pływać tonąc :D :)

Emi, wszytskiego naj z okazji urodzinek :)

Nunka, jak włączyłam Filmik to mój M przyleciał, bo myślał że to Filip :D śmieją się b. podobnie :D Super :)

A dzisiaj znowu basen, bo odrabiamy zeszłotygodniowe zajęcia :D

A Oliwci gratulujemy kupy D:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #311244 przez maja1982
udało mi się was przeczytać, ale mały już się obudził więc tak na szybko jestem
EMILKO - buziaki starszaczku :)
Fifi - normalnie jesteś mega zdolniacha, pokazałam D zachwycony, my tez się na basen wybieramy ale chyba na wiosnę!!

nunka - jaka ty cudowna śmieszka jesteś, karolek oglądał cię jak zahipnotyzowany :)

mała- zdrówka Ci życzę, a z tym szpitalem to masakra jakaś i sie dziwią potem kobietą ze sie boją porodu komplikacji itp.

iwonka - powodzenia z
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

martam- no niezłe streszczenie napisałaś :)

u nas noc z 2 pobudkami :) po drugim jedzonku standardowo godzinka nie spania i o 6 juz pobudka i teraz spał 30 min!!czy on nie powinien być śpiący???

u nas na razie bez sukcesu z nocnikiem ale sie nie stresuje tym - jak spanie opanowaliśmy to i kupale nam się uda :):):)

dziewczynki znowu mnie cały weekend nie będzie tak więc do poniedziałku!!!
13 lata 1 miesiąc temu #311249 przez Marta M
Oliwcia zdolniacha, Emi smieszka a Ola skubaniec :D

Pamiectacie czy nie jak Wam pisalam ze szpitala ze dziewczyna pod prysznicem u nas na patologii urodzila bo nikt jej nie wierzyl...dopoki glowki nie zobaczyli...tak mi sie wpasnie przypomnialo..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 miesiąc temu #311254 przez pati-m
Katy - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! A M. niech się zrehabilituje za to, że podpadł :silly:

Właśne oglądam ddtvn i mówią o powrocie do pracy po macierzyńskim. I było o tym, że zwykle kobieta jak wraca to wszystkim w pracy narzeka, że umęczona, że nie śpi, karmi, dziecko marudzi. Przyznam, że mam taką koleżankę - wiecznie zmęczona. Synek ma 1,5 roku a ona wciąż twierdzi, że ani jednej nocy nie przespała od czasu porodu i zgrywa umęczoną matkę polkę. ;) Ja wiem, że każda ma gorsze dni jeśli chodzi o maluszka, ja też miałam nie raz, ale non stop narzekać wszystkim to jest wkurzające i pamiętam, że czasami to już miałyśmy i nadal mamy dość tego narzekania. Nie chwali się synkiem i nie cieszy z niego tylko opowiada jaka to zapracowana, zabiegana i nieszczęśliwa jest, a wszyscy mają ją podziwiać bo ona taka bidulka sobie radzi z tym niewyspaniem już ponad rok :dry:
13 lata 1 miesiąc temu #311258 przez pati-m
Marta M napisał:

Oliwcia zdolniacha, Emi smieszka a Ola skubaniec :D

Pamiectacie czy nie jak Wam pisalam ze szpitala ze dziewczyna pod prysznicem u nas na patologii urodzila bo nikt jej nie wierzyl...dopoki glowki nie zobaczyli...tak mi sie wpasnie przypomnialo..

13 lata 1 miesiąc temu #311264 przez Marta M
Wlasnie Katy niech Wasze wspolne zycie nadal bedzie uslane kwiatami :)
13 lata 1 miesiąc temu #311265 przez beti
To Moni patent :D
13 lata 1 miesiąc temu #311268 przez slowiczek
A slyszalyscie o czyms takim jak "macierzynstwo bez lukru" ??
13 lata 1 miesiąc temu #311271 przez Marta M

13 lata 1 miesiąc temu #311277 przez pati-m
slowiczek - ja słyszałam. Też było w ddtvn. Muszę sobie przejrzeć tą książkę jak będę w księgarni :) Bo wiem, że się właśnie ukazała, ale jest też blog.
13 lata 1 miesiąc temu #311289 przez bewipo
Ja nie słyszałam o tym lukrze...
Pati nawet by mi do głowy nie przyszło narzekać...
Emilka buziaczki :)
Katy wszystkiego naj... :)
13 lata 1 miesiąc temu #311298 przez pati-m
bewipo - czasami każdy narzeka, ale kurczę nie ciągle. Bo jak na razie to nie usłyszałam od niej ani jednej pozytywnej rzeczy, która wiązałaby się z tym, że została mamą :huh:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 1 miesiąc temu #311300 przez monika1984lodz
jak nie muchozol to moze byc strychnina :P tez sobie zobacze ta ksia

Martus wlasnie tez mi sie przypomnialo o tej dziewczynie od Ciebie ze szpitala...

JAk mozna z siebie taka melepete robic... biedna cierpietnica eh.... zal mi takich ludzi.
To jest najpeikniejszy czas w jej zyciu, a jak nie potrafi tego docenic to juz jej problem...

ksiazke tez musze zobaczyc :)

Wogole moj M ma dzisiaj kawalerskie

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #311307 przez pati-m

demotywatory.pl/3698237/Najwazniejsze-w-zyciu hihihi :P
13 lata 1 miesiąc temu #311308 przez beti
Monia, a kiedy Twój panieński???:D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby