- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #311239 przez beti
Czeeeeeeść 
Kurcze, wiedziałam że mi się oberwie za te uszy

Katy, chodzimy na Żoliborz, bo tylko tam przyjmowali dzieci od 3 miesiąca, ale teraz chyba się przepiszemy albo do wesolandii albo do osir Wawer na Kajki, bo jednak bliżej
Filmik nagrywała jedna z instruktorek
Ja w dzieciństwie nauczyłam się pływać tonąc

Emi, wszytskiego naj z okazji urodzinek
Nunka, jak włączyłam Filmik to mój M przyleciał, bo myślał że to Filip
śmieją się b. podobnie
Super 
A dzisiaj znowu basen, bo odrabiamy zeszłotygodniowe zajęcia
A Oliwci gratulujemy kupy D:

Kurcze, wiedziałam że mi się oberwie za te uszy

Katy, chodzimy na Żoliborz, bo tylko tam przyjmowali dzieci od 3 miesiąca, ale teraz chyba się przepiszemy albo do wesolandii albo do osir Wawer na Kajki, bo jednak bliżej

Filmik nagrywała jedna z instruktorek

Ja w dzieciństwie nauczyłam się pływać tonąc

Emi, wszytskiego naj z okazji urodzinek

Nunka, jak włączyłam Filmik to mój M przyleciał, bo myślał że to Filip

A dzisiaj znowu basen, bo odrabiamy zeszłotygodniowe zajęcia

A Oliwci gratulujemy kupy D:
Temat został zablokowany.
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #311244 przez maja1982
udało mi się was przeczytać, ale mały już się obudził więc tak na szybko jestem
EMILKO - buziaki starszaczku
Fifi - normalnie jesteś mega zdolniacha, pokazałam D zachwycony, my tez się na basen wybieramy ale chyba na wiosnę!!
nunka - jaka ty cudowna śmieszka jesteś, karolek oglądał cię jak zahipnotyzowany
mała- zdrówka Ci życzę, a z tym szpitalem to masakra jakaś i sie dziwią potem kobietą ze sie boją porodu komplikacji itp.
iwonka - powodzenia z
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
martam- no niezłe streszczenie napisałaś
u nas noc z 2 pobudkami
po drugim jedzonku standardowo godzinka nie spania i o 6 juz pobudka i teraz spał 30 min!!czy on nie powinien być śpiący???
u nas na razie bez sukcesu z nocnikiem ale sie nie stresuje tym - jak spanie opanowaliśmy to i kupale nam się uda

dziewczynki znowu mnie cały weekend nie będzie tak więc do poniedziałku!!!
EMILKO - buziaki starszaczku

Fifi - normalnie jesteś mega zdolniacha, pokazałam D zachwycony, my tez się na basen wybieramy ale chyba na wiosnę!!
nunka - jaka ty cudowna śmieszka jesteś, karolek oglądał cię jak zahipnotyzowany

mała- zdrówka Ci życzę, a z tym szpitalem to masakra jakaś i sie dziwią potem kobietą ze sie boją porodu komplikacji itp.
iwonka - powodzenia z
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
martam- no niezłe streszczenie napisałaś

u nas noc z 2 pobudkami

u nas na razie bez sukcesu z nocnikiem ale sie nie stresuje tym - jak spanie opanowaliśmy to i kupale nam się uda

dziewczynki znowu mnie cały weekend nie będzie tak więc do poniedziałku!!!
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 1 miesiąc temu #311249 przez Marta M
Oliwcia zdolniacha, Emi smieszka a Ola skubaniec 
Pamiectacie czy nie jak Wam pisalam ze szpitala ze dziewczyna pod prysznicem u nas na patologii urodzila bo nikt jej nie wierzyl...dopoki glowki nie zobaczyli...tak mi sie wpasnie przypomnialo..

Pamiectacie czy nie jak Wam pisalam ze szpitala ze dziewczyna pod prysznicem u nas na patologii urodzila bo nikt jej nie wierzyl...dopoki glowki nie zobaczyli...tak mi sie wpasnie przypomnialo..
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #311254 przez pati-m
Katy - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! A M. niech się zrehabilituje za to, że podpadł 
Właśne oglądam ddtvn i mówią o powrocie do pracy po macierzyńskim. I było o tym, że zwykle kobieta jak wraca to wszystkim w pracy narzeka, że umęczona, że nie śpi, karmi, dziecko marudzi. Przyznam, że mam taką koleżankę - wiecznie zmęczona. Synek ma 1,5 roku a ona wciąż twierdzi, że ani jednej nocy nie przespała od czasu porodu i zgrywa umęczoną matkę polkę.
Ja wiem, że każda ma gorsze dni jeśli chodzi o maluszka, ja też miałam nie raz, ale non stop narzekać wszystkim to jest wkurzające i pamiętam, że czasami to już miałyśmy i nadal mamy dość tego narzekania. Nie chwali się synkiem i nie cieszy z niego tylko opowiada jaka to zapracowana, zabiegana i nieszczęśliwa jest, a wszyscy mają ją podziwiać bo ona taka bidulka sobie radzi z tym niewyspaniem już ponad rok

Właśne oglądam ddtvn i mówią o powrocie do pracy po macierzyńskim. I było o tym, że zwykle kobieta jak wraca to wszystkim w pracy narzeka, że umęczona, że nie śpi, karmi, dziecko marudzi. Przyznam, że mam taką koleżankę - wiecznie zmęczona. Synek ma 1,5 roku a ona wciąż twierdzi, że ani jednej nocy nie przespała od czasu porodu i zgrywa umęczoną matkę polkę.

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #311258 przez pati-m
Marta M napisał:
Oliwcia zdolniacha, Emi smieszka a Ola skubaniec
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #311298 przez pati-m
bewipo - czasami każdy narzeka, ale kurczę nie ciągle. Bo jak na razie to nie usłyszałam od niej ani jednej pozytywnej rzeczy, która wiązałaby się z tym, że została mamą 

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
No ale tak to u niej jest. Szybki ślub, szybko dziecko, szybko rozwód. A teraz przeprowadza casting na nowego wujka

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 miesiąc temu #311300 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
jak nie muchozol to moze byc strychnina
tez sobie zobacze ta ksia
Martus wlasnie tez mi sie przypomnialo o tej dziewczynie od Ciebie ze szpitala...
JAk mozna z siebie taka melepete robic... biedna cierpietnica eh.... zal mi takich ludzi.
To jest najpeikniejszy czas w jej zyciu, a jak nie potrafi tego docenic to juz jej problem...
ksiazke tez musze zobaczyc
Wogole moj M ma dzisiaj kawalerskie

Martus wlasnie tez mi sie przypomnialo o tej dziewczynie od Ciebie ze szpitala...
JAk mozna z siebie taka melepete robic... biedna cierpietnica eh.... zal mi takich ludzi.
To jest najpeikniejszy czas w jej zyciu, a jak nie potrafi tego docenic to juz jej problem...
ksiazke tez musze zobaczyc

Wogole moj M ma dzisiaj kawalerskie
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #311307 przez pati-m
demotywatory.pl/3698237/Najwazniejsze-w-zyciu hihihi
demotywatory.pl/3698237/Najwazniejsze-w-zyciu hihihi

Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez pati-m.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona