BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu #310896 przez iwonaNAVI
Angie ja gotuje jak Bewipo i mroze mam jarzynowa, marchewkowa z ryzem ,marchew z ziemniakami i dynia z ziemniakami a osobno mam miesko pomrozone w kostki od lodow i wyciagam codziennie inna zupke i dodaje 1 kosteczke mieska...mozna tez w sloiki gorace zmiksowane zamknac odstawic do gory dnem i czekac az ostygna i wtedy trzymac w lodowce (tylko sloiczki od obiadkow dzieciecych podobn sie nie nadaja bo zle sie zakrecaja)

Gosia super taki rodzinny wyjazd :)

Slowiczku kciuki sa :)

Moja maruda w koncu spi !!!! powiem szczerze ze nie jestem przyzwyczajona do takiego marudzenia a dzisiaj to naprawde byl najgorszy jej dzien od czasu kiedy sie urodzila...szczegolnie wieczor ...no ale do 8 rano mam ja z glowy :)

a mnie dzisiaj trak bolala glowa i zmierzylam sobie cisnienie mialam 80/30 !!!! myslalam ze oszaleje ale wypilam mocne kawy i przeszlo ...
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #310900 przez Mała
A moje dziecko teraz nadrabia ilością kup :silly: Jak byłą maleńka to robiła jedną na 7-9 dni, a teraz 2-3 dziennie i niestety większość w pieluchę, bo na nocnik nie zdążę :(
Jestem szalona, bo traktuję to jako porażkę, ale przecież ona ma czas na to żeby robić kupkę tylko na nocnik :dry:

Moja mama miała dynię i właśnie ją rozpałaszowałam :) Chyba najlepsze jedzenie ziemniak z dynią, jak dla mnie, bo inne to fujj nie z tej ziemi. Najważniejsze, że Oli smakuje, mnie nie musi.

Katy witaj, zazdraszczam ci odpoczynku :silly:

Słowiczku na pewno do przodu :blink:
13 lata 1 miesiąc temu #310901 przez angie1713
ewelina ja też nie wiem gdzie kupić dynię muszę się rozejrzeć może gdzieś znajdę u mnie na osiedlu jest sklepik warzywny muszę tak zapytać :)
13 lata 1 miesiąc temu #310905 przez gosia2324
Agusia ja dawalm 2 razy jabłko starte na tarce,surowe i kilka razy ssała sobie taka cząstkę jabuszka.
13 lata 1 miesiąc temu #310913 przez bewipo
Agusia ja jabłko obieram za skórki i wycinam te śmiotki ze środka, gotuję i miksuję w blenderze. Starte surowe też dawałam na początku i tarłam na szklanej tarce takiej allegro.pl/krosno-szklana-tarka-do-owoco...slo-i2092202385.html
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #310922 przez megi2501
Ja gotuję jedzonko i też w słoiczki i to te od hippa. U mnie załapują- nawet miałam problem, żeby otworzyć wczoraj. Gotuję na tydzień i mam z głowy :)

Katy Tobie to dobrze... :) Cudownie, że wypoczęłaś :ohmy:

Słowiczku- mocno zaciskam kciuki :) Wierze, że się uda :ohmy:

Iwona właśnie ból głowy :ohmy: :ohmy: Od 2-ch godzin ledwo na oczy patrze :( Zmykam spać, bo idzie oszaleć :(
13 lata 1 miesiąc temu #310928 przez iwonaNAVI
Megi a robisz tak jak Bewipo ze gorace w sloiczki i do gory dnem? a potem do lodowki?
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #310938 przez iwonaNAVI
co tu taka cisza? czyzby wszystkie pedzluja allegro :P ?
13 lata 1 miesiąc temu #310954 przez angie1713
To ja też muszę zrobić mam właśnie sporo tych słoiczków z hippa i gerbera więc może będą dobre :)Jak Nadia zje te co jej kupiłam to się zabieram za gotowanie :)

Naprawdę tu dzisiaj cisza :ohmy:
13 lata 1 miesiąc temu #310955 przez slowiczek
jestem jestem...

zdałam ale no kuźwa na 3 :angry: :angry: :angry: frajer zabierał kartki kiedy ja dopiero rozwiązałam 4 zadania na 7... :(

Agusia późno późno...ale na zaocznych muszą być albo raniutko albo popołudniu ze względu na to, że każdy pracuje...za to jutro mam egzamin o 20 :dry: :dry: :dry: a w sobote o 8 i 17 :dry:

Gosia, dziękuję :kiss: dane do przelewu poproszę :ohmy: :ohmy: :ohmy:

powiem Wam, ze nie zjadłam dziś ani jednego pączka ale stoją przede mną 3 więc nie wiem jak to się skończy :silly:

Beti strasznie mnie dziś rozśmieszyły Twoje życzenia odnośnie figury jak faworek a nie jak pączek :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #310962 przez angie1713
Słowiczek gratulacje ważne że zdany egzamin a oceną się nie martw :)
To mamy to samo bo ja dziś też nie zjadłam żadnego pączka a stoją 3 szt przede mną bo T przyniosła :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #310965 przez iwonaNAVI
Slowiczku co tak duzo masz tych egzaminow? na ktorym roku jestes?
13 lata 1 miesiąc temu #310968 przez katy25
widze ze niektorym z Was pokonczylo sie juz macierzynskie :huh: ja mam jeszcze do 10 marca jakos... tez nie wracam o pracy ale na jesieni bede szukała pracy i niani... narazie o tym nie mysle.

pod koniec miesiaca przylatuje do nas siostrzeniec meza nie wiem na ile :unsure: a w lipcu lecimy na zasluzony wypoczynek wygrzac kosci:):)
tak wiec oby do wiosny a potem szybko zleci...
lece sie myc dziewuszki
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #310971 przez slowiczek
Iwona, 9 egzaminów miałam w tej sesji :huh: kończę teraz pierwszy rok magisterskich czyli po staremu 4...miałam miedzy licencjackimi a magisterskimi semestr przerwy

Angie, pierwszy paczek wyladowal w moim brzuszku :S

juz dwa w brszuszku :P ale na tym koniec :S
13 lata 1 miesiąc temu #310973 przez iwonaNAVI
Slowiczku duzo ale zdasz wszystkie :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby