- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #310993 przez pati-m
Ja też jestem. Kacprowi coś się poprzestawiało, że zasypia później i to bez jedzenia, bo nie ma takiej siły, która by go zmusiła żeby coś zjadł, a potem budzi mi się o 3 wygłodniały
Na szczęście zje i zasypia więc nie jest żle.
Zaraz rozkładam swoje zabawki - kolorowe papiery, scrapki itp. i kończę wreszcie album z czasów ciąży, bo jak wrócę do pracy to szans na to nie będzie.

Zaraz rozkładam swoje zabawki - kolorowe papiery, scrapki itp. i kończę wreszcie album z czasów ciąży, bo jak wrócę do pracy to szans na to nie będzie.
Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 miesiąc temu #311012 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Jestem gaduly
Katy witaj
Ewcia
Ja bylam dzisiaj z z aproszeniem u babci swojej- nosz kurde jak ja jej nie lubie!!!!!gdy uslyszala, ze /m w ocy wstaje do dziecka to malo zawalu nie dostala!! i ze jej znajoma to ma wnusia piecioletniego i on nie umie gryzc bo gerberki mu dawali... nie wiem co ma jedno do drugiego ,ale jej chodzilo o sloiczki i ze to ich wina
a szkoda gadac i jakies aluzje ,ze mam sie z mieszkanai a wyprowadzic :/
Nunka znowu mi kaszke zwymiotowala
Katy witaj

Ewcia

Ja bylam dzisiaj z z aproszeniem u babci swojej- nosz kurde jak ja jej nie lubie!!!!!gdy uslyszala, ze /m w ocy wstaje do dziecka to malo zawalu nie dostala!! i ze jej znajoma to ma wnusia piecioletniego i on nie umie gryzc bo gerberki mu dawali... nie wiem co ma jedno do drugiego ,ale jej chodzilo o sloiczki i ze to ich wina

Nunka znowu mi kaszke zwymiotowala
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 1 miesiąc temu #311021 przez Marta M
Rajusiu przeczytalam dzis az 80 stron, ktos mnie pobije?? Chora jestem ale nie umiem Was nie przeczytac...
I tak przegapilam wielka akcje wysylania paczek do beti...zdjecia wszystkie rewelacja, nie wymienie po kolei zeby nikogo nie pominac a uwierzcie trudno by mi bylo odpisac na te setki postow...jakbyscie moja odpowiedz zobaczyly ani byscie nie przeczytaly...
zapamietalam tylko ze Grazynka sie obrazila na Ryska ze jest gejem, ze Helenka juz nie dawac corce bo to imie dla chomiczycy, ze wysylam Maje pod namiot do TOTO, ze T sa do DUPY i nie trza z nimi mieszkac, ze mgielka przezyla super kapiel walentynkowa, Agusi nie udalo sie zagrac w karty erotyczne a ciagle glodna, bo jej chleb na mysli a fanka miala oswiadczyny na ŁAŁ i ze nie jest w ciazy, ale Monia moze tak, ze Oliwcia okolczykowana, Fifi najwiekszy, ze mozna miec meza Araba...i sto innych rzeczy sie dowiedzialam ale juz nie pamietam...bo nie na biezaco pisalam...
kto sie glutenuje ta kaszka z Nestle?? Ja od tygodnia juz jej podaje po 30ml i nie wiem co dalej...dalej tyle podawac czy juz wystarczy?? Bo dzis dalam jej 50ml tej kaszki i dalam jej dynie pierwszy raz i zrobila dzis zielona wodnista kupe... i nie wiem po czym???
I apropo chodzenia to moja chodzi na plecach, robi mostek, dzwiga pupe, odpycha sie nozkami i przesuwa w kierunku glowy..i tak pelza
I tak przegapilam wielka akcje wysylania paczek do beti...zdjecia wszystkie rewelacja, nie wymienie po kolei zeby nikogo nie pominac a uwierzcie trudno by mi bylo odpisac na te setki postow...jakbyscie moja odpowiedz zobaczyly ani byscie nie przeczytaly...
zapamietalam tylko ze Grazynka sie obrazila na Ryska ze jest gejem, ze Helenka juz nie dawac corce bo to imie dla chomiczycy, ze wysylam Maje pod namiot do TOTO, ze T sa do DUPY i nie trza z nimi mieszkac, ze mgielka przezyla super kapiel walentynkowa, Agusi nie udalo sie zagrac w karty erotyczne a ciagle glodna, bo jej chleb na mysli a fanka miala oswiadczyny na ŁAŁ i ze nie jest w ciazy, ale Monia moze tak, ze Oliwcia okolczykowana, Fifi najwiekszy, ze mozna miec meza Araba...i sto innych rzeczy sie dowiedzialam ale juz nie pamietam...bo nie na biezaco pisalam...
kto sie glutenuje ta kaszka z Nestle?? Ja od tygodnia juz jej podaje po 30ml i nie wiem co dalej...dalej tyle podawac czy juz wystarczy?? Bo dzis dalam jej 50ml tej kaszki i dalam jej dynie pierwszy raz i zrobila dzis zielona wodnista kupe... i nie wiem po czym???
I apropo chodzenia to moja chodzi na plecach, robi mostek, dzwiga pupe, odpycha sie nozkami i przesuwa w kierunku glowy..i tak pelza

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #311025 przez pati-m
Monia - a wy się glutenujecie? Bo podobno wymioty to też objaw 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Marta - ja wczoraj pierwszy raz podałam tą kaszkę nestle i tak jak pisałam dziś kupa była po niej rzadka. Podam jeszcze kilka raz i zobaczę jak się Kacper będzie zachowywał.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Marta - ja wczoraj pierwszy raz podałam tą kaszkę nestle i tak jak pisałam dziś kupa była po niej rzadka. Podam jeszcze kilka raz i zobaczę jak się Kacper będzie zachowywał.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez pati-m.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor