BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #310552 przez slowiczek
Mała, moja pediatra zaleciła pół łyżeczki, ale wiem, że tu dziewczyny dają całą....

dobra ja znikam, muszę się pouczyć jeszcze a na 18 sru na egzamin :(
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #310567 przez magda79
słowiczku to trzymamy kciukasy......

My sie jeszcze nie glutenujemy w przyszłym tyg bo w niedz kończymy 5 miesiecy..

no...tak myslałam, ze łyzeczke ale bede u lekarza w czwartek 23go na szczepieniu to zapytam tez...

ewelina daj znac co tam u Was...

kasiu wiadomo juz cos???
13 lata 2 miesiąc temu #310568 przez fanka
Pati śliczne zdjęcia, a Kacperek jak przystało na bohatera imprezy wygląda obłędnie!!!! no i Rodzice też niczego sobie :-) mamuśka laska- aż mi się odechciało pączków jeść ;-)
13 lata 2 miesiąc temu #310572 przez Mała
angie1713 napisał:

Mała powiedz mi co ty podajesz Oli ze słoiczków Nadia jadła do tej pory marchew ,ziemniaka,dynię ,jabłko,i nie wiem co jej mogę teraz wprowadzić co mało alergizuje czytam na internecie ale nie mogę doczytać może mi pomożesz ?Wiem że trzeba wprowadzać i sprawdzać .Dziś się wybieram po zapasy i nie wiem co kupić . :)

Ja jej gotuję sama, czasem jak nie mam czasu to daję słoiczek. Ola póki co dostała ziemniaka, marchewkę, pietruszkę, dynię, szpinak (ale ma po niem rzadką kupkę i ostatnio dałam spokój), jabłko,a od dzisiaj gluten. Pociągnę jakiś tydzień a potem wprowadzę mięso.

Ja się pytałam pediatry ile tej kaszy manny, ale mi uleciało z głowy :dry:
13 lata 2 miesiąc temu #310576 przez pati-m
Ja wczoraj dodałam pierwszy raz łyżeczkę do obiadku i na razie obserwuję. Co powinno mnie ewentualnie mnie zapokoić? No i kiedy mam znów podać kaszkę do posiłku?
13 lata 2 miesiąc temu #310585 przez Mała
Gluten podaje się codziennie, tutaj fajny artykuł parenting.pl/portal/ekspozycja-na-gluten
13 lata 2 miesiąc temu #310586 przez slowiczek
Pati, codziennie do zupki dodajesz :)

aaaaaaa no i ślicznie wygladaliście i Kaceperek przede wszystkim też :) ślicznego masz synka :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #310588 przez pati-m
Dziękuję za informację :) No dziś już nie podam, bo już po obiadku, ale zglutenujemy się znów jutro :)
13 lata 2 miesiąc temu #310589 przez mgielka22
Slowiczku no ja niestety nie mam wyjscia i musze isc do pracy za pensje mojego M sie nei utrzymamy niestety... a prace jako pielegniarka dializacyjna w nzoz po 8h i niedziele swieta wolne :) to prywatna klinika jest a dokladnie przychodnia. Mam nadzieje ze sie uda strasznie bym chciala bo mam blisko do domu nei musze do miasta jechac i do tego ladna pensja choc nie wiem ile ale wiem ze dosc wysoka...

Pati ale z Was superowa rodzinka :D A Kacpero ma taka minke :D dawaj fotke jak jest usmiechniety :D bo powaga jest nieziemska :D
13 lata 2 miesiąc temu #310593 przez pati-m
Mgiełka - no właśnie nie mamy takiej uśmiechniętej :) Bo on był zafascynowany tą całą scenografią, lampami itp. Otwierał tylko zdziwony buźkę i nie dało rady wydobyć uśmiechu :P
13 lata 2 miesiąc temu #310599 przez bewipo
Pati śliczne fotki :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 miesiąc temu #310602 przez Agusia83

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
e, to masakra...
13 lata 2 miesiąc temu #310604 przez pati-m
Żeby Wam humorek poprawić to napiszę Wam co powiedział wczoraj chrześniak mojego M.
Jak zapytaliśmy go kim chce zostać jak będzie duży (ma 7 lat) to odpowiedział "SAMOLOTEM".
A zapytany "Dlaczego?", odpowiedział "Bo będę oblatywał wszystkie dziewczyny tak jak tata" :ohmy: Mina jego żony bezcenna :P
13 lata 2 miesiąc temu #310620 przez monika1984lodz

PAti zdjecia boskie :) Kacperski cudowny :) a tekst dzieciaka swietny ehhehe
Fanka :D
Emi postanowila, ze dzisiaj spac nie bedzie :angry:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #310625 przez Marta M
Wiecie co?? Od rana Was podczytuje bo ja znowu opozniona, prawie 100 stron do tylu :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży