BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #310263 przez iwonaNAVI
Mgielka 3mamy mocniutko :)

Monia ja myslalam ze 6ty tydzien :P i bylam w szoku ze tak spokojnie to piszesz :P hehe
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #310268 przez Agusia83
Monia, mnie sie raz spoznila o tydzien, teraz dostalam jak w zegarku..ale moze Tobie sie jeszcze reguluje?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 miesiąc temu #310269 przez monika1984lodz
Iwonka hehe nie nie i wypluj te slowa blagam....
Mgielka kciuki trzymam

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #310273 przez Agusia83
Wiecie, ogladam powtorke "na wspolnej" i moim zdaniem Weronika w ogole nie wyglada na osobe, ktora teskni za dzieckiem w inkubatorze...Ja to bym tam latala jak na sraczke, a ona ciagle w tym lozku...
13 lata 2 miesiąc temu #310275 przez iwonaNAVI
Wiecie co moje dziecko zaczyna pelzac wczoraj nauczyla sie obracac w kolko polozylam ja z brzegu maty na brzuszku za chwile przychodze a ta na podlodze pod stolem :P i tak sie okreca na brzuchu i tym sposobem sie przemieszcza :P tak smiesznie to wyglada :P
13 lata 2 miesiąc temu #310276 przez monika1984lodz
dokladnie mam takie samo odczucie!

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #310297 przez slowiczek
jestem i ja :)

dziewczyny przecież to tylko serial :silly: tam mało co jest realne

Mgiełka, a gdzie miałabyś pracować ?? trzymam kciuki :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 miesiąc temu #310304 przez Agusia83
Slowiczku, zazdroszcze Ci,,tez bym chciala zostac...
13 lata 2 miesiąc temu #310323 przez ewelinaa
Heeej, witajcie :)

Nie zaglądałam do Was, bo miałam gości od wtorku do dzisiaj :) Ale już wszystko nadrobiłam i jestem w temacie ;)

Sami :kiss: :kiss: :kiss:

Iwona - ślicznie Oliwcia wygląda, ja nie będę przekłuwała małej uszu dopóki sama nie będzie chciała

Beti - fajny strój wybrałaś dla Filipka na chrzest, a wagowo to chyba na podium wśród naszych dzieciaczków :ohmy: :lol: :kiss: :kiss:

My na 13 jedziemy na rehabilitację, a później do lekarza,

Mgiełka - trzymam kciuki :)

Mi w niedzielę kończy się macierzyński, pracy na razie nie szukam. Będę w domu dopóki mała nie skończy roku :woohoo: Chyba, że już będę szalała w domu to wtedy zacznę szukać.
Także ja też cały czas będę z Wami :) :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #310325 przez fanka
witam się i ja, u nas śniegu masa i ciągle pada więc raczej spaceru nie zaliczymy.
młody w nocy budził się dużo razy, wstawałam do niego chyba z 20 razy, ewidentnie przeszkadza mu ten ząb, nie umie sobie z nim poradzić, cały czas pcha językiem jakby go chciał wypchnąć z buzi!! a mój M mu wczoraj tłumaczył "Młody- to jest ząb i on tam już zostanie i będzie coraz większy, a potrzebny Ci jest po to żeby miały Ci w czym wypadać dziury i żeby stary musiał za dentystę płacić " ;-)
Mgiełka trzymamy kciuki!!
Sami- sto lat :-)

13 lata 2 miesiąc temu #310329 przez pati-m
mgiełka - trzymam kciuki za pracę :)

Ja wracam do pracy już niedługo - 2 kwietnia.

A co do przemieszczania się to mój dzieć wciąż mnie zaskakuje. Dziś zawołał z łóżeczka, zaglądam a on odwrócony o 180 stopni :) Nie wiem jak, ale pościągał interaktywne zabawki przyczepione rzepem i naciskał łapkami żeby mu grało :) A ostatnio to miałam o 5 iść opieprzyć sąsiada, że jest cisza nocna a ona remont o tej porze robi. I jak wstałam to okazało się, że to mój synuś nawala nóżkami w łóżeczko, a ono o ścianę uderzało i brzmiało to jakby ktoś młotem walił :) M. się śmieje, że chciał się do naszego pokoju przebić, żeby razem z nami spać :)

Jak mi Kacpero pozwoli, to zaraz zeskanuję fotki :)
13 lata 2 miesiąc temu #310330 przez bewipo
Iwonka moja też tak sobie pełza :D Hehe, jeszcze trochę to zostawimy małe na macie, a znajdziemy w drugim pokoju ;)
Agusia no śniegu jest sporo i cały czas sypie, ale w domku nie wytrzymam, spacerek koniecznie muszę zaliczyć. Swoją drogą to na takie okoliczności pogodowe m kupił mi śniegowce, więc mogę naginać z wózkiem po śniegu i lodzie :D
13 lata 2 miesiąc temu #310331 przez magda79
Hello :kiss:

chciałam szybko sie przywitac...wczoraj mnie nie było...zepsuł nam sie laptop i D dzisiaj zawiózł go do naprawy i korzystam od siostry bo na tel cos mi nie chodzi...

sami :kiss: :kiss: :kiss:

u nas z katarkiem lepiej juz prawie nie ma...za to d jest na L4 ma zapalenie oskrzeli....wiec siedzimy razem....

a sniegu u nas nasypało, ze hohoho....odśniezałam rano i jeszcze musze raz do poprawki skoczyc

u nas tez dzisiaj paczkowo ale dopiero do po poludniowej kawki jak siostra wróci z pracy to nam przywiezie.....
postaram sie Was troche nadrobic...w miare mozliwosci i dostepu do lapka

miłego paczkowania :ohmy: :lol: ;) :P
13 lata 2 miesiąc temu #310333 przez pati-m

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #310354 przez slowiczek

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia