- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312962 przez Pyśkaaaa
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
ona do mnie dzwoni i mowi że ma 2 sprawy jedna to czy pozyczę krem dla jej koleżanki wnuczka bo ma suchą skórę....a ja mowię że ten krem był przepisane na receptę dla Franka i że sie nie leczy takich rzeczy od tak... a potem że ona mnie zawiezie do kościoła na spotaknie przed chrzetem a ja że bez mego nie idę to raz a dwa że samej to mi sie nie chce a ona że ona ze mna posiedzi i załatwimy podpisy a ja że ustaliłam co innego z moim a ta że wszystko na ostatnią chwilę bedziemy załatwiać... i sie rozłaczyła ( byliśmy na 2 spotkaniach trzeba pojsc jeszcze na 2 a do chrztu ponad 3 miesiące) ech...
Temat został zablokowany.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312995 przez pati-m
Jestem
Byliśmy na urodzinach szwagierki.
Ineska reklamowa cudo A Samiczek relaksujący się w spa uroczy
Jula 5-miesięczna panna jak malowana
mgielka - super tort
I nie wiem co jeszcze miałam napisać
Byliśmy na urodzinach szwagierki.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Zdenedrował mnie jej 7-letni syn. Najpierw wypraszał wszystkich bo on nie chce nikogo w domu, potem włączył tv mega głośno aż się Kacper rozpłakał, a na koniec powiedział żeby głupki sobie poszły A rodzice ZERO reakcji! Wkurzyliśmy się i zebraliśmy do domu. Boże! Jak można tak rozbabrać dziecko!
Ineska reklamowa cudo A Samiczek relaksujący się w spa uroczy
Jula 5-miesięczna panna jak malowana
mgielka - super tort
I nie wiem co jeszcze miałam napisać
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312997 przez slowiczek
ojejku jejku ile nowych zdjęć
Katy i Sami strasznie fajnie, że się oderwałaś od codzienności a jak w ogóle się wkręciłyście z Ines na tą reklamę ??
Juleńka
u mnie właśnie była moja przyjaciółeczka na plotach, i zgłodniałam, idę przyrządzić jakąś szamkę
Katy i Sami strasznie fajnie, że się oderwałaś od codzienności a jak w ogóle się wkręciłyście z Ines na tą reklamę ??
Juleńka
u mnie właśnie była moja przyjaciółeczka na plotach, i zgłodniałam, idę przyrządzić jakąś szamkę
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #313004 przez bewipo
Witam.
W końcu do was zajrzałam
U nas wczoraj goście byli, a moja malutka była tak grzeczna przez cały dzień, że aż z podziwu nie mogłam wyjść. Dziś już wróciły standardowe humorki
Fotki śliczne, rodzinka Gwarków , Sami w spa, Ines w reklamie jaka fajna I Juleczka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
W końcu do was zajrzałam
U nas wczoraj goście byli, a moja malutka była tak grzeczna przez cały dzień, że aż z podziwu nie mogłam wyjść. Dziś już wróciły standardowe humorki
Fotki śliczne, rodzinka Gwarków , Sami w spa, Ines w reklamie jaka fajna I Juleczka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313013 przez Pyśkaaaa
była moja mama z bratem mym pogadałyśmy i poszła... Franek padł ciekawe kiedy wstanie na mycie...
Juleczka ślicznotko Ty nasza :*
Juleczka ślicznotko Ty nasza :*
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313016 przez Pyśkaaaa
przepraszam za ilość ale nie mogłam sie opanować a że dawno nie wstawiałam
przepraszam za ilość ale nie mogłam sie opanować a że dawno nie wstawiałam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313034 przez gosia2324
Franio jaki Ty jesteś Kochaniutki Sliczne zdjecia!!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez gosia2324.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #313041 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:
to krzeselko kolezanki allegro.pl/krzeselko-do-kapieli-jak-nowe-i2155017543.html KRAKOW
A ja przeczytalam ze sie rozbeczala )))gosia ale ja nie napisałam że się rozbeczała tylko rozłaczyła....
to krzeselko kolezanki allegro.pl/krzeselko-do-kapieli-jak-nowe-i2155017543.html KRAKOW
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 10 miesiąc temu #313048 przez Mała
Katy nasze śliczne gwiazdy filmowe Sami jakie ma śliczne wielkie oczy.
Mgiełka wow, super
Iwonka ekstra, moja suknia się nie nadaje do sprzedania, bo moja sis ją oszabrowała do swojej sukni i stroika we włosy
Julcia i Franio słodziaki
A u nas był teść ze szwagrem i jeszcze niespodzianka, bo mały Maciek z mamą. Fajnie było, szkoda że szybko uciekli,no ale 350 km mieli do domu.
Moja Ola to jakaś zagadkowa jest. Gorączki dzisiaj nie ma, katar lejący przeszedł w bardziej gęsty, ale jest go symbolicznie, za to ropieją jej teraz strasznie oczy,humor rewelacyjny. O co chodzi, nie wiem? Zobaczę jak będzie jutro, a we wtorek miałyśmy iść na szczepienie, także jak nie jutro to we wtorek ją pediatra zobaczy.
Mgiełka wow, super
Iwonka ekstra, moja suknia się nie nadaje do sprzedania, bo moja sis ją oszabrowała do swojej sukni i stroika we włosy
Julcia i Franio słodziaki
A u nas był teść ze szwagrem i jeszcze niespodzianka, bo mały Maciek z mamą. Fajnie było, szkoda że szybko uciekli,no ale 350 km mieli do domu.
Moja Ola to jakaś zagadkowa jest. Gorączki dzisiaj nie ma, katar lejący przeszedł w bardziej gęsty, ale jest go symbolicznie, za to ropieją jej teraz strasznie oczy,humor rewelacyjny. O co chodzi, nie wiem? Zobaczę jak będzie jutro, a we wtorek miałyśmy iść na szczepienie, także jak nie jutro to we wtorek ją pediatra zobaczy.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
Moderatorzy: ilona