- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312696 przez pati-m
mgielka22 napisał:
mgielka - zobacz jaki fajny www.zabawki-szkrabolandia.pl/fotelik-do-kapieli-smoby.html
Pati wlasnie ja tez upatruje bo fajny fotelik. A Lila wlasnie nawija z lozeczku bo sie obudzila:P
mgielka - zobacz jaki fajny www.zabawki-szkrabolandia.pl/fotelik-do-kapieli-smoby.html
Temat został zablokowany.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312697 przez slowiczek
Gosia, wiesz co jest najgorsze, że ja w ogóle nie podejrzewałam, że mogę mieć problem z tym przedmiotem....i mam ciągle do zaliczenia dwa egzaminy kobyły z którymi może być różnie, i jak mi się uzbiera więcej tych przedmotów do powtarzania to może nawet się uzbierać ponad 1500 jakiś koszmar, żałuję, że nie zrobiłam sobie przerwy chociaż na jeden semestr....
a kupiłam sobie :
taką chustkę shop.mango.com/PL/p/mango/accessories/fo...lard/?id=63646036_02
i sukienkę oraz spódnicę ale nie pokażę niestety bo tam na stronie sukienka nie chce się otworzyć a spódnicy w ogóle nie ma w sklepie internetowym musisz na słowo uwierzyć, ze ładne
a kupiłam sobie :
taką chustkę shop.mango.com/PL/p/mango/accessories/fo...lard/?id=63646036_02
i sukienkę oraz spódnicę ale nie pokażę niestety bo tam na stronie sukienka nie chce się otworzyć a spódnicy w ogóle nie ma w sklepie internetowym musisz na słowo uwierzyć, ze ładne
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312698 przez angie1713
pati-m napisał:
widziałam dzisiaj taki na allegro za 109 jak się nie mylę a drugi był w licytacji
mgielka22 napisał:
Pati wlasnie ja tez upatruje bo fajny fotelik. A Lila wlasnie nawija z lozeczku bo sie obudzila:P
widziałam dzisiaj taki na allegro za 109 jak się nie mylę a drugi był w licytacji
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312704 przez beti
Monia, Ty urwałaś deskę w ciąży a ja do kibla wpadłam bo T nie zamknął Pamiętacie to jezszcze??
Słowiczek, już jest repertuar, jest Big Love w środę i I Że Cię nie opuszczę w poniedziałek, na co idziemy??
Ale superowe Gwarki a Jogo już siedzi w tym krzesełku??? Ja jeszcze go Filipowi nie wyjęłam my mamy składane o takie allegro.pl/krzeselko-do-kapieli-gratis-g...aby-i2116952410.html
Słowiczku...student bez lufy...to wiesz co dalej...głowa do góry
A zdjęcia...hmmm...zrób sobie w tych ubraniach i nam szybko pokaż
Słowiczek, już jest repertuar, jest Big Love w środę i I Że Cię nie opuszczę w poniedziałek, na co idziemy??
Ale superowe Gwarki a Jogo już siedzi w tym krzesełku??? Ja jeszcze go Filipowi nie wyjęłam my mamy składane o takie allegro.pl/krzeselko-do-kapieli-gratis-g...aby-i2116952410.html
Słowiczku...student bez lufy...to wiesz co dalej...głowa do góry
A zdjęcia...hmmm...zrób sobie w tych ubraniach i nam szybko pokaż
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312709 przez beti
Ja w nim jeszcze nie byłam, ale jak już będę to Ci powiem czy fajnie
Ufff...padam na pysk....zakupy w tesco zrobione, serniczek zrobiony, cisteczka owsiane i jajka faszerowane też, farsz do pasztecików już czeka...jutro jeszcze crissini, sajgonki, sałatka, paszteciki i deserki z mascarpone i juuuuż... no i posprzątać do końca....ehhh gdyby to nie były jego urodziny to bym go chyba zagryzła
Ufff...padam na pysk....zakupy w tesco zrobione, serniczek zrobiony, cisteczka owsiane i jajka faszerowane też, farsz do pasztecików już czeka...jutro jeszcze crissini, sajgonki, sałatka, paszteciki i deserki z mascarpone i juuuuż... no i posprzątać do końca....ehhh gdyby to nie były jego urodziny to bym go chyba zagryzła
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez beti.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312719 przez megi2501
Dzień dobry,
Wczoraj ta impreza, więc dziś od rana do Was zaglądam. A tu, jak zwykle naskrobane
Gosiu, ale świetna 4-ka A Kuba to istny tata Nigdy by się jego nie wyparł
Słowiczku i tak Cię podziwiam, że przy takim maluszku studiujesz i dajesz rade się uczyć. Pełen szacunek
Beti i Słowiczek i idziecie razem do kina Super Dajcie znać, jak wygląda taki seans
Laski Allegrowe, czy wiecie jak się wstawia zdjęcia w opis, jak coś się sprzedaje Bo tam jest ograniczenie do 8 zdjęć, a inni mają po 30
Wczoraj ta impreza, więc dziś od rana do Was zaglądam. A tu, jak zwykle naskrobane
Gosiu, ale świetna 4-ka A Kuba to istny tata Nigdy by się jego nie wyparł
Słowiczku i tak Cię podziwiam, że przy takim maluszku studiujesz i dajesz rade się uczyć. Pełen szacunek
Beti i Słowiczek i idziecie razem do kina Super Dajcie znać, jak wygląda taki seans
Laski Allegrowe, czy wiecie jak się wstawia zdjęcia w opis, jak coś się sprzedaje Bo tam jest ograniczenie do 8 zdjęć, a inni mają po 30
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez megi2501.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312738 przez pati-m
Witam
U nas też nocka ok - pobudka o 5 na jedzonko i spanko do 8 Już się przyzwyczaiłam, że mojemu głodomorkowi nie starcza wieczorne jedzenie i musi uzupełnić braki nad ranem
Gosia - zapytaj proszę jeśli możesz Ale też zastanawiam się nad takim otwieranym z przodu Bo nie wiem przy którym wygodniej wsadza się dziecko do środka?
Kacpero bawi się obok taty w łóżku a ja śmigam rosół ugotować
No i oczywiście buziaczki dla naszych dzisiejszych starszaczków DOMISIA i JULCI!!!!
Mamusie - fooooooooooooooty poprosimy
U nas też nocka ok - pobudka o 5 na jedzonko i spanko do 8 Już się przyzwyczaiłam, że mojemu głodomorkowi nie starcza wieczorne jedzenie i musi uzupełnić braki nad ranem
Gosia - zapytaj proszę jeśli możesz Ale też zastanawiam się nad takim otwieranym z przodu Bo nie wiem przy którym wygodniej wsadza się dziecko do środka?
Kacpero bawi się obok taty w łóżku a ja śmigam rosół ugotować
No i oczywiście buziaczki dla naszych dzisiejszych starszaczków DOMISIA i JULCI!!!!
Mamusie - fooooooooooooooty poprosimy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez pati-m.
Moderatorzy: ilona