BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #315350 przez Agusia83
Mgielka przecie napisalam, ze kupie :laugh:

Basiu, ja jestem ogromna, zrzucilam po ciazy kg...ale przed bylam wielka..i stwierdzilam, ze Emi musi miec ladna i zgrabna mame...a co z tego wyjdzie? Zobaczymy...Najgorsze, z ja mam tendencje do tycia....i moja mama jest pulchna i babcia byla....geny, geny i jeszcze raz geny...
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #315352 przez basia89
mgiełka ja trzymałam nieraz małego do 30min i to nic nie dawało. :huh:

te buty
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #315354 przez basia89
Agusia83
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #315356 przez gosia2324
Co do tych nieszczesny zakrztuszeń, to Jagoda raz po obiedzie bawila sie na macie i tak gleboko wsadzila sobie piastke do buzi ze zwymiotowala CALA zupe na siebie, dobrze ze bylam w pokoju, bo tyle tego bylo ze nie mogla sobie dac rady :( gdybym mnie wtedy nie bylo, gdybym jej nie podniosla .... czasem wystarczy chwila do tragedii.
12 lata 10 miesiąc temu #315357 przez gosia2324
Agusia83 napisał:

Angie...chyba sie skusze na te pantofelki :silly:

Gosia z Huty z Krakowa? To moze wpadniecie do nas na kawke? :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #315358 przez basia89
no właśnie gosia gdybym ja się wtedy nie cofneła do pokoju to małego może już by nie było. aż nie chce o tym myśleć. heh.
12 lata 10 miesiąc temu #315359 przez beti
Przerażająca ta historia, dobrze że się wszystko skończyło Happy Endem... mi się Filip kiedyś przydusił pluszową poduszeczką, która była po boku w łóżeczku, prawie zawału wtedy dostałam :ohmy:

Oliwcia, jaka Ty już mobilna!!!! :ohmy: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #315361 przez gosia2324
basia89 napisał:

no właśnie gosia gdybym ja się wtedy nie cofneła do pokoju to małego może już by nie było. aż nie chce o tym myśleć. heh.

Intuicja mamy ..... :)
12 lata 10 miesiąc temu #315362 przez Agusia83
Basiu,

a z tym prezentem dla naszych M, masz w zupelnosci racje!!!
Gosia,
12 lata 10 miesiąc temu #315364 przez beti
Bewipo, do prywatnego oddajemy, jest 3 domu od nas na naszej ulicy...
12 lata 10 miesiąc temu #315369 przez basia89
gosia no żebyś wiedziała. coś mnie tkneło. no i oczywiście teraz wpadam w paranoję i nawet na chwilę małego boję się zostawić samego. on nawet obiad ze mną gotuje :P tzn leży w wózku i patrzy :)

agusia ja

dobranoc :kiss:
mam jakiś ponury nastrój. napisze znowu za parę dni.
12 lata 10 miesiąc temu #315373 przez bewipo
Dziewczynki piękna mama, to nie koniecznie znaczy, że ma być super szczupła. Najważniejsze to zadbać o siebie, ładna fryzurka, odpowiedni strój, delikatny makijaż, jak ktoś lubi ;)
12 lata 10 miesiąc temu #315379 przez gosia2324
Lece juz spac
i wlasnie sobie uswiadomilam ze jutro ścisły post !
12 lata 10 miesiąc temu #315380 przez Agusia83
Basiu,

ale musze zaczac z tym walczyc...kto wie, moze na zlocie pokaze Wam sie jako ladniejsza kobitka>?
12 lata 10 miesiąc temu #315383 przez iwonaNAVI
Milej nocki oby humory byly jutro lepsze :) dobanoc :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży