BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu #315207 przez bewipo
Mgiełka ja tez zaciskam
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #315210 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 miesiąc temu #315215 przez Mała
Mgiełka tak myślałam, że to bardziej o własny kąt chodzi. Eh ci rodzice. Ciekawe co by twój tato powiedział, jak by się dowiedział, że Ola to 350 km w jedną stronnę do dziadków jeździ i to jak miała 6 tyg pierwszy raz.
13 lata 1 miesiąc temu #315223 przez gosia2324
A jak mu powiesz ze Jagode samolotem do Anglii zabieramy, to mi prawa rodzicielskie odbierze :)
Mgielka olewaj to co mowi i robcie swoje !!!!!!!!
13 lata 1 miesiąc temu #315236 przez mgielka22
Gosia zebys wiedziala ze tak by chcial... ale to naprawde psychicznie wykancza dlatego robimy swoje i mam gdzies ich humory...ale naprawde tak jak Wy macie dosc gadania T tak jak mam dosc swoich rodzicow...dlatego zalezy mi cholernei aby M dostal tam prace bo wtedy w ciagu miesiaca ja sie stad wyprowadzam i mam mozliwosc siedzenia z dzieckiem przynajmniej do roku czasu... Gosia samolot nie doleci :P
13 lata 1 miesiąc temu #315239 przez slowiczek
ja Natalkę w pierwszą podróż 180 km zabrałam jak miała 2 czy 3 tygodnie :P
Mgiełka, nie przemuj się, Ty jesteś mamą i liczy się Twoje zdanie, niczyje inne :)
13 lata 1 miesiąc temu #315241 przez angie1713
Nadia wykapana ale nie śpi :silly:

Dziękuję wam za opinie o stojakach w takim razie się rozejrzę :)

Mała widocznie taka natura Oli że tak mało tyje dzieciaczki są różne :) i trzymam kciuki za Kamila będzie dobrze :) Gratulacje dla Oli za przewracanie się na brzuszek :)
Jeśli chodzi o ćwiczenia ja robię wykroki i od jutra zabieram się za brzuszki :)

Mgiełka trzymam kciuki za pracę i wspólne mieszkanko
:)
13 lata 1 miesiąc temu #315242 przez megi2501
Mgiełka j ja zaciskam kciuki :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Mała, a za Was się będę modlić
13 lata 1 miesiąc temu #315244 przez beti
Mgiełka, tzrymam kciuki, a Filip we wrześniu przejedzie autem 1200 km w jedną stronę :P czyli w ciągu 2 tygodni łącznie jakieś 3000 km :P :P
13 lata 1 miesiąc temu #315245 przez Agusia83
Witam sie wieczornie..

Angie,mialas piekna fryzure...a czy to Ty na zdjeciu? :laugh:

Mgielka, widze, ze Twoja fryzura wymagala mnostwo czasu....dzieki temu slicznie wygladalas :laugh:

Mala, pewnie, ze Kamis bedzie chodzil...jak tyle osob bedzie sie za niego modlilo, to Bog nas wyslucha i tak poprowadzi rece chirurgow by wszystko sie udalo!

Mgielka...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A Olcia najwidoczniej sie najada, dlatego z butelki nie ubywa...Emilka to zje i cyca i 150 z butli, wiec jak widac, chyba tylko go mamle... :silly:
13 lata 1 miesiąc temu #315246 przez mgielka22
Tylko wam pozazdroscic co sami mieszkaja ahh :) jestem dobrej mysli a co ubzduralo za cholery nie mam pojecia on ma durne teksty od lat...
13 lata 1 miesiąc temu #315247 przez pati-m
www.wiocha.pl/459180,Ciezarna_z_taka_koszulka straszne!!!

13 lata 1 miesiąc temu #315249 przez Mała
Pati masakra :cheer:
Tule :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #315250 przez beti
Pati, co się stało???
Witam w gronie zdołowanych :( Mi się wyć chce :(
13 lata 1 miesiąc temu #315254 przez maja1982
jestem na chwilkę bo jakiś filmek mamy zamiar pooglądać!!

beti - nie smutkaj sie kochana :( dacie radę!!nie ty pierwsza i nie ostatnia musisz wrócić do pracy!!wiem ze dobrze mi się mówi (jak puki co nie wracam) ale to tez jest kosztem czegoś!wiem ze napewno będziesz tęsknic za swoim maluszkiem ale za to czas po pracy spędzony z nim będzie mega produktywny :) taka energiczna mama da sobie radę ze wszystkim :):):):)

megi -

mgiełka - trzymam kciuki od dzisiaj!!a ciekawe czy jakbyście sami mieszkali to też by byli przeciwni podróżowaniu - pewnie co weekend by was namawiali na przyjazd do nich!!punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :)

mała - za Kamilka też już sie od dzisiaj zaczynam modlić!!będzie jeszcze ganiał za siostrą albo przed nią uciekał :):)a to że z butli nie che pić to sie nie przejmuj widocznie cycek jej wystarcza!!lolek też czasem sie napije wody z butli czasem nie !!ale już wrzuciłam z tym na luz!!

gosia - no jagodzianka to taki papuś jak lolek :)

monia - ale fajne chwile przed tobą :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka