BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #315014 przez beti
No niezłe tematy tu ruszacie :)
Ja polecam sposób mojego M...samo mięsko z warzywami, bez ziemniaków, bez pieczywa, czyli nie mieszamy węglowodanów z białkiem, no i ŻP...czyli żryj połowę :P

A ja mam doła :(
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #315016 przez slowiczek
oooo :) my też mamy tą zupkę z łososiem ale jeszcze nie jadłysmy :D mam nadzieję, że Natuszka wdała się w mamę, bo ja łososia jem codziennie :blink: a Jogo ten cały duży słoik opyliła :woohoo: ???

Beti :kiss: z powodu pracy czy inny powód ??
12 lata 10 miesiąc temu #315018 przez gosia2324
Beti :kiss: A musisz wracac do pracy juz teraz ... :( nie poczekach az Filipek skonczy rok moze ...
12 lata 10 miesiąc temu #315023 przez pati-m
beti :kiss: :kiss: :kiss: Chcesz się nam wygadać?
12 lata 10 miesiąc temu #315029 przez iwonaNAVI
Nadulka ale z Ciebie slodkie tygrysiatko :kiss:

Mała to zdrowka duzo dla Olci :)

Nunka ale masz slodkie zeberkowe spodenki :) i starszna pyzulka sie zrobilas :) tylko wycalowac i wysciskac :kiss:

mnie teraz bedzie mniej bo znowu ruszy;lam z pisaniem pracy ... ech
12 lata 10 miesiąc temu #315036 przez pati-m
iwonka - no to trzymam kciuki żeby łatwo i szybko poszło (znam ten ból ;) )
12 lata 10 miesiąc temu #315042 przez beti
Aj...Gosia, chciałabym ale $$$$$$$ :( :(

W sumie to powinnam się cieszyć, bo zadzwonili do mnie ze żłobka, do którego chcieliśmy Filipa oddać a gdzie miejsc nie było...zwolniło się miejsce, więc już jesteśmy tam zapisani, byłam tam na 30 minut i w sumie wszystko super, ale ja już mam doła, nie chcę go zostawiać, nie chcę wracać do pracy, boję się, że będą mnie zmuszać do wyjazdów i że będzie znowu chora atmosfera, bo to korporacja jest i tam jest wyścig szczurów :(
12 lata 10 miesiąc temu #315062 przez gosia2324
slowiczek napisał:

oooo :) my też mamy tą zupkę z łososiem ale jeszcze nie jadłysmy :D mam nadzieję, że Natuszka wdała się w mamę, bo ja łososia jem codziennie :blink: a Jogo ten cały duży słoik opyliła :woohoo: ???

Beti :kiss: z powodu pracy czy inny powód ??

pewnie ze duzy i lyzka manny do tego :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #315064 przez mgielka22
Beti ale wg prawa pracy nie musisz sie zgadzac na delegacje!!! Tak samo jak pracowac wiecej niz 8h. Jesli dziecko nei ukonczy 3 czy 4 lat to nie mozesz jezdzic! Zreszta moze dogadaj sie pracodawca chyba raczej jak jest czlowiek to zrozumie jak jest
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to nei zrozumie...

Ja mam stojak gimnastyczny z chicco o taki: allegro.pl/chicco-stojak-lezak-gimnastyczny-i2153521525.html i tez uzywany kupilam mala na nim wariuje jest fajny bo i na brzuszku moze lezec i na pleckach dzieki tezmu tez sie nauczyla lezec na brzuszku :) naprawde frajde ma neiziemska ostatnio maty cos sie boi nie wiem czemu i nei chce lezec...
12 lata 10 miesiąc temu #315068 przez gosia2324
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315145 przez Mała
Ola waży 6200.Przez cały dzień próbowałam jej wcisnąć butelkę i co d....pa. Efekt był taki, że nawet po kąpieli standardowego 50 ml nie chciała. Stwierdziłam, że nie będę jej dusić tą butlą, jak będzie głodna to będę widzieć, a chociaż po kąpieli bez stresu zje. Widać taka jej uroda.
Moja Ola dzisiaj zaczęła przewracać się z plecków na brzuch :lol: A zapomniała jak się przewraca na plecki :dry: i jojczy, żeby jej pomóc.

Kamil ma mieć operację na biodro.

Beti tule.

No niezłe tematy Diablice :silly:

Dostałam paczuszkę z Bobovity :)
12 lata 10 miesiąc temu #315149 przez gosia2324
Mala to ta operacja o ktorej kiedys pisalas? Jest szansa ze po nie bedzie mógł chodzic ?
12 lata 10 miesiąc temu #315153 przez Mała
Gosia nasz ortopeda mówi, że jak nie ma szansy to w ogóle nie robią tej operacji. Także chyba jakaś szansa jest :)
12 lata 10 miesiąc temu #315156 przez bewipo
Mala to na pewno będziemy się modlić za Kamilka.

A moja mała mnie zaskoczyła, bo ja jej butli nie dawałam, a jak próbowałam, to nie chciała z niej pić, a dzisiaj dostała i piła normalnie. Aż mój m zdziwiony mówi, że ktoś nam dziecko zamienił ;)
12 lata 10 miesiąc temu #315162 przez Mała
Bewipo :kiss:

A te nasze dzieci to niemożliwe są. Z jednej strony to się cieszę, że woli cyca, bo to zawsze kasa w portfelu, a z drugiej nie chcę jej zagłodzić :dry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia