- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315029 przez iwonaNAVI
Nadulka ale z Ciebie slodkie tygrysiatko
Mała to zdrowka duzo dla Olci
Nunka ale masz slodkie zeberkowe spodenki i starszna pyzulka sie zrobilas tylko wycalowac i wysciskac
mnie teraz bedzie mniej bo znowu ruszy;lam z pisaniem pracy ... ech
Mała to zdrowka duzo dla Olci
Nunka ale masz slodkie zeberkowe spodenki i starszna pyzulka sie zrobilas tylko wycalowac i wysciskac
mnie teraz bedzie mniej bo znowu ruszy;lam z pisaniem pracy ... ech
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315042 przez beti
Aj...Gosia, chciałabym ale $$$$$$$
W sumie to powinnam się cieszyć, bo zadzwonili do mnie ze żłobka, do którego chcieliśmy Filipa oddać a gdzie miejsc nie było...zwolniło się miejsce, więc już jesteśmy tam zapisani, byłam tam na 30 minut i w sumie wszystko super, ale ja już mam doła, nie chcę go zostawiać, nie chcę wracać do pracy, boję się, że będą mnie zmuszać do wyjazdów i że będzie znowu chora atmosfera, bo to korporacja jest i tam jest wyścig szczurów
W sumie to powinnam się cieszyć, bo zadzwonili do mnie ze żłobka, do którego chcieliśmy Filipa oddać a gdzie miejsc nie było...zwolniło się miejsce, więc już jesteśmy tam zapisani, byłam tam na 30 minut i w sumie wszystko super, ale ja już mam doła, nie chcę go zostawiać, nie chcę wracać do pracy, boję się, że będą mnie zmuszać do wyjazdów i że będzie znowu chora atmosfera, bo to korporacja jest i tam jest wyścig szczurów
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315062 przez gosia2324
slowiczek napisał:
pewnie ze duzy i lyzka manny do tego
oooo my też mamy tą zupkę z łososiem ale jeszcze nie jadłysmy mam nadzieję, że Natuszka wdała się w mamę, bo ja łososia jem codziennie a Jogo ten cały duży słoik opyliła ???
Beti z powodu pracy czy inny powód ??
pewnie ze duzy i lyzka manny do tego
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315064 przez mgielka22
Beti ale wg prawa pracy nie musisz sie zgadzac na delegacje!!! Tak samo jak pracowac wiecej niz 8h. Jesli dziecko nei ukonczy 3 czy 4 lat to nie mozesz jezdzic! Zreszta moze dogadaj sie pracodawca chyba raczej jak jest czlowiek to zrozumie jak jest
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to nei zrozumie...
Ja mam stojak gimnastyczny z chicco o taki: allegro.pl/chicco-stojak-lezak-gimnastyczny-i2153521525.html i tez uzywany kupilam mala na nim wariuje jest fajny bo i na brzuszku moze lezec i na pleckach dzieki tezmu tez sie nauczyla lezec na brzuszku naprawde frajde ma neiziemska ostatnio maty cos sie boi nie wiem czemu i nei chce lezec...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to nei zrozumie...
Ja mam stojak gimnastyczny z chicco o taki: allegro.pl/chicco-stojak-lezak-gimnastyczny-i2153521525.html i tez uzywany kupilam mala na nim wariuje jest fajny bo i na brzuszku moze lezec i na pleckach dzieki tezmu tez sie nauczyla lezec na brzuszku naprawde frajde ma neiziemska ostatnio maty cos sie boi nie wiem czemu i nei chce lezec...
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315068 przez gosia2324
Ja mam taki
allegro.pl/stojak-gimnastyczny-fisher-price-i2151658889.html tez polecam !
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #315145 przez Mała
Ola waży 6200.Przez cały dzień próbowałam jej wcisnąć butelkę i co d....pa. Efekt był taki, że nawet po kąpieli standardowego 50 ml nie chciała. Stwierdziłam, że nie będę jej dusić tą butlą, jak będzie głodna to będę widzieć, a chociaż po kąpieli bez stresu zje. Widać taka jej uroda.
Moja Ola dzisiaj zaczęła przewracać się z plecków na brzuch A zapomniała jak się przewraca na plecki i jojczy, żeby jej pomóc.
Kamil ma mieć operację na biodro.
Beti tule.
No niezłe tematy Diablice
Dostałam paczuszkę z Bobovity
Moja Ola dzisiaj zaczęła przewracać się z plecków na brzuch A zapomniała jak się przewraca na plecki i jojczy, żeby jej pomóc.
Kamil ma mieć operację na biodro.
Beti tule.
No niezłe tematy Diablice
Dostałam paczuszkę z Bobovity
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Mała.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #315156 przez bewipo
Mala to na pewno będziemy się modlić za Kamilka.
A moja mała mnie zaskoczyła, bo ja jej butli nie dawałam, a jak próbowałam, to nie chciała z niej pić, a dzisiaj dostała i piła normalnie. Aż mój m zdziwiony mówi, że ktoś nam dziecko zamienił
A moja mała mnie zaskoczyła, bo ja jej butli nie dawałam, a jak próbowałam, to nie chciała z niej pić, a dzisiaj dostała i piła normalnie. Aż mój m zdziwiony mówi, że ktoś nam dziecko zamienił
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona