- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
a najlepsze to ze uzywalam go pol roku a sprzedalam go jeszcze 70 zl drozej niz kupilam
i tym sposobem za te pieniazki kupilam spacerowke i nowy fotelik i jeszcze mi zostalo
to sie nazywa okazja
cale szczescie ze zamowilam wczesniej ten fotelik i wozek bo tak bym nie miala jak malej przewiesc na szczepeieni w pt...ale na szczescie dzis przyszedl fotelik bardzo fajny i niedrogi
ale jestesmy bez wozka powinien przyjsc w tym tygodniu...miejmy nadzieje ze sie nie opozni
Agusia no to Emi juz wraca do zdrowka
Megi ja jestem zza mozesz wstawiac na allegro chetnie cos ladnego kupimy
mysle ze Gosia tez sie nie oprze
Emilko tez mamy takie body z tesco sliczne sa a wlascicielka jeszcze lepsza
Beti zdrowka kochana
Pyska ale franulek slodziak i ma marchewkowy nosek hihi to takie slodkie
jak dostajesz za free ro sie ciesz z gazetek
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
Pati z lekarzem chodzi o to , ze Emi chora i wogole eh... rece i nogi opadaja normalnie.A najprawdodpodobnij to przez inna lekarke Nunka chora.bo jak bylysmy na szczepieniu w zeszlym tygodniu to niby mala zdrowa, ale wydaje mi sie, ze ja osluchala tyle o ile i podali jej szczepienie.eh.. mam nadziej, ze jej przejdzie bo inaczej z mojej zabawy nici
to sobie pomarudzilam
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia - będzie dobrze kochana. Emi na pewno się polepszy i wszystko się uda. Rozumiem Cię w pełni, że jesteś wkurzona na lekarke, u nas przecież też cały czas twierdziła, że tylko gardło czerwone a dopiero jak zmieniłam lekarza to wyszło, że angina. Niestety za błędy durnych lekarzy płaci dziecko. Ale będzie dobrze! Trzymam kciuki!
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
rano pojechalam na poczte mialam 9 paczek do wyslania po drodze zgarnelam kolezanke z Tosia do nas, one wyszly wiec zapakowalam dzieci na spacer,potem z Kuba do fryzjera, zakupy i tadam jestem
Nuneczko kochana zdrowiej
Edyta dobrze ze nic sie nie stalo !!!!
I pisz do nas czesciej, a Twojego malucha to chyba na oczy nie widzialam
Ale teraz to tak juz jest z tymi obrotami, moje dziecko jak leży na macie to kreci sie jak Maja na glowie, jak wskazówki zegara
Dawidku gratulujemy zeborka
Pati ja mam taki allegro.pl/wozek-spacerowka-chicco-for-me-i2184944511.html u nas 100 % zadowolenia i jak widzialas na zdjeciu jeszcze Kuba zabiera sie na doczepke jak go nogi bola
A nosidelka kupilam takie zmysla ze komus sie przyda
allegro.pl/nosidelko-i2175235667.html
Megi ja juz manne chyba odpuszczam, tak pol zoltka co drugi dzien,
EMILKA FRANIO
Beti, moze zostaw bloga tak na czarna godzinę
Bewipo jak mam juz 4 gazetki i dzis dostalam pakiet z nestle
Iwona czy my nie jestesmy jakimiś bliźniaczkami rozdzielonymi
Ja tez kocham takie promocje
pokarz spacerówkę.
AMEN !!!! Ide na allegro kupic trampki Kubie
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Bewipo ja dostaję tą gazetkę i właśnie się zastanawiałam skąd i o co w ogóle chodzi. Nestle też wczoraj dostałam:)
Beti a czemu masz doła, z powodu powrotu do pracy? Zdrówka życzę
Monia na pewno Nunce do soboty przejdzie, dziś dopiero środa. A antybiotyk lepszy, jak miałaby wylądować w szpitalu.Głowa do góry nasza Młoda Panno
Franio śliczności.
Przyszła mi dzisiaj ta sukienka co taką furorę zrobiła i nawet fajna za tą cenę, ale ona jest taka krótka, że ja się nie odważę nosić jej jako sukienki. U mnie będzie tuniką A i te guziczki nie rozpinają się. W czym ja pójdę na te chrzciny
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja śpi od 30minut, jakoś nam idzie znowu zasypianie...ufff...
Dziewczyny, które sprzedają ciuszki na allegro, nie boicie się urzędu S. Bo, jak sprzedaje się coś regularnie z myślą o zarobku to trzeba mieć działalność...
Gosiu co o tym myślisz
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Agusia widać, że Emilce lepiej:)
Bewipo ja dostaję tą gazetkę i właśnie się zastanawiałam skąd i o co w ogóle chodzi. Nestle też wczoraj dostałam:)
Beti a czemu masz doła, z powodu powrotu do pracy? Zdrówka życzę
Monia na pewno Nunce do soboty przejdzie, dziś dopiero środa. A antybiotyk lepszy, jak miałaby wylądować w szpitalu.Głowa do góry nasza Młoda Panno
Franio śliczności.
Przyszła mi dzisiaj ta sukienka co taką furorę zrobiła i nawet fajna za tą cenę, ale ona jest taka krótka, że ja się nie odważę nosić jej jako sukienki. U mnie będzie tuniką A i te guziczki nie rozpinają się. W czym ja pójdę na te chrzciny
Mala pokarz raz jeszce linka tej sukienki
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Megi jak się ogarnę to może się pokarzę
Gosia proszę moda.allegro.pl/cudna-sukienka-kwiaty-ko...-xl-i2166840118.html
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mała pokaż nam zdjęcie i my ocenimy
Moja śpi od 30minut, jakoś nam idzie znowu zasypianie...ufff...
Dziewczyny, które sprzedają ciuszki na allegro, nie boicie się urzędu S. Bo, jak sprzedaje się coś regularnie z myślą o zarobku to trzeba mieć działalność...
Gosiu co o tym myślisz
Hmmm mysle ze trzeba było by rzeczywiście mieć co miesiąc jakis obrót minimum 500-700 zl
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Nuneczko, jaka piekna sesje mamcia Ci strzelila Sliczna smieszka z Ciebie.
Franus, Ty rowniez usmiechniety jak przystalo na przystojniaka tak trzymac.
Gosia, Jagodka z Kamilkiem wymiataja przed kompem...to na pewno teledyski ogladali, a nie jakies tasiemce brazylijskie?
Monia, ja tez bym sie wkurzyla na ta dr...ale najwazniejsze, ze wiecie co Nuneczce jest...wierze, ze jej sie polepszy do soboty,....kurcze, to juz tylko 3 dni Wam zostaly i cudny dzien Was czeka
Mala, bardzo fajna ta sukienka, bezowa mi sie podoba..ale mysle, ze dziewczynom chodzilo o zdjecie twoje w sukience, a nie samej sukienki
Beti, co sie dzieje?
Edyta, wierze, ze sie ogromnie przerazilas...oj, teraz to trzeba uwazac na nasze pociechy...najwazniejsze, ze wszystko jest w porzadku...ale musialas miec serce w gardle...Pisz tu z nami czesciej..i pokazuj wiecej fotek maluszka.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Gosia gdyby nie to ze ty ciemna a ja blondyna to calkiem mozliwe z tymi blizniakami a tak poza tym to okzyjne kupowanie to moje prawdziwe hobby
a spacerowa to ta ktora juz kiedys pokazywalam allegro.pl/wozek-spacerowy-easy-go-senso...iec-i2072344599.html
kolor czerwony