BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #323976 przez pati-m
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #324013 przez iwonaNAVI
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sprzedalam wozek :)

a najlepsze to ze uzywalam go pol roku a sprzedalam go jeszcze 70 zl drozej niz kupilam :)
i tym sposobem za te pieniazki kupilam spacerowke i nowy fotelik i jeszcze mi zostalo :)
to sie nazywa okazja :)

cale szczescie ze zamowilam wczesniej ten fotelik i wozek bo tak bym nie miala jak malej przewiesc na szczepeieni w pt...ale na szczescie dzis przyszedl fotelik bardzo fajny i niedrogi :)
ale jestesmy bez wozka :P powinien przyjsc w tym tygodniu...miejmy nadzieje ze sie nie opozni :)

Agusia no to Emi juz wraca do zdrowka :)

Megi ja jestem zza :) mozesz wstawiac na allegro :) chetnie cos ladnego kupimy :)
mysle ze Gosia tez sie nie oprze :P

Emilko tez mamy takie body z tesco :) sliczne sa :) a wlascicielka jeszcze lepsza :)

Beti zdrowka kochana

Pyska ale franulek slodziak i ma marchewkowy nosek :) hihi to takie slodkie :)
jak dostajesz za free ro sie ciesz z gazetek :)
12 lata 10 miesiąc temu #324049 przez monika1984lodz
Bewi ja tez dostaje te gazetki i tez mialam ciezka rozkminke skad hihi a to ze szpitala :)

Pati z lekarzem chodzi o to , ze Emi chora i wogole eh... rece i nogi opadaja normalnie.A najprawdodpodobnij to przez inna lekarke Nunka chora.bo jak bylysmy na szczepieniu w zeszlym tygodniu to niby mala zdrowa, ale wydaje mi sie, ze ja osluchala tyle o ile i podali jej szczepienie.eh.. :( mam nadziej, ze jej przejdzie bo inaczej z mojej zabawy nici :(

to sobie pomarudzilam

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #324052 przez pati-m
Franuś - ciocia gapa dopiero teraz zauważyła Twoje zdjęcia! Coraz większy przystojniak z Ciebie rośnie :lol: :kiss:

Monia - będzie dobrze kochana. Emi na pewno się polepszy i wszystko się uda. Rozumiem Cię w pełni, że jesteś wkurzona na lekarke, u nas przecież też cały czas twierdziła, że tylko gardło czerwone a dopiero jak zmieniłam lekarza to wyszło, że angina. :angry: Niestety za błędy durnych lekarzy płaci dziecko. Ale będzie dobrze! Trzymam kciuki! :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #324055 przez bewipo
Monia trzymam kciuki, żeby Emi szybciutko wyzdrowiała. Tak to jest z pediatrami, trzeba trafić na naprawdę dobrego lekarza, żeby umiał wyleczyć maluszka.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324060 przez gosia2324
Ufff jestem :S

rano pojechalam na poczte mialam 9 paczek do wyslania :dry: po drodze zgarnelam kolezanke z Tosia do nas, one wyszly wiec zapakowalam dzieci na spacer,potem z Kuba do fryzjera, zakupy i tadam jestem :silly:

Nuneczko kochana zdrowiej :kiss: :kiss: :kiss:

Edyta :cheer: dobrze ze nic sie nie stalo !!!!
I pisz do nas czesciej, a Twojego malucha to chyba na oczy nie widzialam :(

Ale teraz to tak juz jest z tymi obrotami, moje dziecko jak leży na macie to kreci sie jak Maja na glowie, jak wskazówki zegara :)

Dawidku gratulujemy zeborka :)

Pati ja mam taki allegro.pl/wozek-spacerowka-chicco-for-me-i2184944511.html u nas 100 % zadowolenia i jak widzialas na zdjeciu jeszcze Kuba zabiera sie na doczepke jak go nogi bola :P
A nosidelka kupilam takie zmysla ze komus sie przyda
allegro.pl/nosidelko-i2175235667.html

Megi ja juz manne chyba odpuszczam, tak pol zoltka co drugi dzien,

EMILKA FRANIO :kiss:

Beti, moze zostaw bloga tak na czarna godzinę :blink:

Bewipo
jak mam juz 4 gazetki i dzis dostalam pakiet z nestle

Iwona
:) czy my nie jestesmy jakimiś bliźniaczkami rozdzielonymi :)
Ja tez kocham takie promocje :S ;) :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
pokarz spacerówkę.

AMEN !!!! Ide na allegro kupic trampki Kubie :P
12 lata 10 miesiąc temu #324072 przez Mała
Agusia widać, że Emilce lepiej:)

Bewipo ja dostaję tą gazetkę i właśnie się zastanawiałam skąd i o co w ogóle chodzi. Nestle też wczoraj dostałam:)

Beti a czemu masz doła, z powodu powrotu do pracy? Zdrówka życzę :kiss:

Monia na pewno Nunce do soboty przejdzie, dziś dopiero środa. A antybiotyk lepszy, jak miałaby wylądować w szpitalu.Głowa do góry nasza Młoda Panno :lol:

Franio śliczności. :kiss:

Przyszła mi dzisiaj ta sukienka co taką furorę zrobiła i nawet fajna za tą cenę, ale ona jest taka krótka, że ja się nie odważę nosić jej jako sukienki. U mnie będzie tuniką :silly: A i te guziczki nie rozpinają się. W czym ja pójdę na te chrzciny :unsure:
12 lata 10 miesiąc temu #324079 przez megi2501
Mała pokaż nam zdjęcie i my ocenimy :P

Moja śpi od 30minut, jakoś nam idzie znowu zasypianie...ufff...

Dziewczyny, które sprzedają ciuszki na allegro, nie boicie się urzędu S. Bo, jak sprzedaje się coś regularnie z myślą o zarobku to trzeba mieć działalność...
Gosiu co o tym myślisz :unsure:
12 lata 10 miesiąc temu #324082 przez gosia2324
Mała napisał:

Agusia widać, że Emilce lepiej:)

Bewipo ja dostaję tą gazetkę i właśnie się zastanawiałam skąd i o co w ogóle chodzi. Nestle też wczoraj dostałam:)

Beti a czemu masz doła, z powodu powrotu do pracy? Zdrówka życzę :kiss:

Monia na pewno Nunce do soboty przejdzie, dziś dopiero środa. A antybiotyk lepszy, jak miałaby wylądować w szpitalu.Głowa do góry nasza Młoda Panno :lol:

Franio śliczności. :kiss:

Przyszła mi dzisiaj ta sukienka co taką furorę zrobiła i nawet fajna za tą cenę, ale ona jest taka krótka, że ja się nie odważę nosić jej jako sukienki. U mnie będzie tuniką :silly: A i te guziczki nie rozpinają się. W czym ja pójdę na te chrzciny :unsure:

Mala pokarz raz jeszce linka tej sukienki
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324083 przez Mała
Ola właśnie wyje, M z nią walczy, ale coś czuję że zaraz po mnie przyjdzie :dry:

Megi jak się ogarnę to może się pokarzę :silly:

Gosia proszę moda.allegro.pl/cudna-sukienka-kwiaty-ko...-xl-i2166840118.html
12 lata 10 miesiąc temu #324084 przez gosia2324
megi2501 napisał:

Mała pokaż nam zdjęcie i my ocenimy :P

Moja śpi od 30minut, jakoś nam idzie znowu zasypianie...ufff...

Dziewczyny, które sprzedają ciuszki na allegro, nie boicie się urzędu S. Bo, jak sprzedaje się coś regularnie z myślą o zarobku to trzeba mieć działalność...
Gosiu co o tym myślisz :unsure:

Hmmm mysle ze trzeba było by rzeczywiście mieć co miesiąc jakis obrót minimum 500-700 zl
12 lata 10 miesiąc temu #324085 przez Mała
Zobaczcie co moderatorka mi napisała odnośnie wirusa
witam.
na Fb admini zamiescili informacja ze wlasnie rozpoczely sie prace nad usprawnieniem forum itp.. wiec pozostaje nam czekac na poprawe
12 lata 10 miesiąc temu #324098 przez klatina
Monia, współczuję lekarze są czasem nieodpowiedzialni. Ja jak moja małą ostatnio szczepiłam, to z kolei pielęgniarka była chora. Nos zatkany, siorpała cały czas. Normalnie ubić babę to mało :angry: Zorientowałam się trochę za późno. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło, nawet gorączki nie było po szczepieniu :)

12 lata 10 miesiąc temu #324100 przez Agusia83
Witam sie wieczornie.

Nuneczko, jaka piekna sesje mamcia Ci strzelila :laugh: Sliczna smieszka z Ciebie.

Franus, Ty rowniez usmiechniety jak przystalo na przystojniaka :laugh: tak trzymac.

Gosia, Jagodka z Kamilkiem wymiataja przed kompem...to na pewno teledyski ogladali, a nie jakies tasiemce brazylijskie? :silly:

Monia, ja tez bym sie wkurzyla na ta dr...ale najwazniejsze, ze wiecie co Nuneczce jest...wierze, ze jej sie polepszy do soboty,....kurcze, to juz tylko 3 dni Wam zostaly i cudny dzien Was czeka :lol:

Mala, bardzo fajna ta sukienka, bezowa mi sie podoba..ale mysle, ze dziewczynom chodzilo o zdjecie twoje w sukience, a nie samej sukienki :silly:

Beti, co sie dzieje?

Edyta, wierze, ze sie ogromnie przerazilas...oj, teraz to trzeba uwazac na nasze pociechy...najwazniejsze, ze wszystko jest w porzadku...ale musialas miec serce w gardle...Pisz tu z nami czesciej..i pokazuj wiecej fotek maluszka.
12 lata 10 miesiąc temu #324102 przez iwonaNAVI
MOnia napewno NUnka bedzie zdrowa :) napewni bedzie poprawa po lekach :)

Gosia gdyby nie to ze ty ciemna a ja blondyna to calkiem mozliwe z tymi blizniakami :P a tak poza tym to okzyjne kupowanie to moje prawdziwe hobby :)

a spacerowa to ta ktora juz kiedys pokazywalam allegro.pl/wozek-spacerowy-easy-go-senso...iec-i2072344599.html
kolor czerwony
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka